Pedro Rodríguez

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
sörvirsli
Capitá del Barça

2013.12.03. 02:02:19

visca el barca írta:
sörvirsli írta:"nagy gond szerintem sincs vele..."
Talán mégis. :)
Nagyon unalmas már Pedro szidása ezért nem is mondok már rá semmit,csak annyit kérdek: tudja esetleg valaki,hogy meddig szól a szerződése? (csak azért mert már behűtöttem a pezsgőt az időpontra)
mire elmegy innen, megromlik a pezsgőd :D esetében tökmind1 meddig van szerződés, uis hosszabbítanak majd vele.
Ja,lehet egy üveg Jack Daniel's-t kellet volna jegelnem! :mrgreen:
Amúgy megtudtam, hogy 2016ig van szerződése és most kapaszkodjon meg mindenki:a kivásárlási ára állítólag 150 millió euró! Szerintem 15öt nem adna érte senki...
De jó hír az,hogy a spanyol média szerint már most télen leléphet mert kevesli a játékidőt (én még ennyit is sokallok tőle).
Adná az Isten,hogy lelépjen! [-o<
Pár B-ből fellépő tehetség szerintem simán pótolná ezt a kutyaütőt. 8)
Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.

Messi-Neymar = the ultimate forward duo

Paul Walker - We are always gonna miss you forever!
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.12.02. 21:29:48

Pedro (26) doesn't rule out leaving in January. He has offers from several English clubs. Barcelona more open to exit next summer. [md]

Kép
shutterisland
Director del Fútbol

2013.11.28. 14:02:47

pedroból nekem is elegem volt már tavaly, de idén nem vagyok ki tőle.
jobb, mint az előző idényben, talán jót tett neki, hogy nincs már atombiztos helye a kezdőben.

azt sajnos el kell fogadni, hogy a képességei tekintetében az a csodálatos 1-2 szezon, és a "fontos gólok embere" titulus inkább csak időszakos volt, sosem fogja lehozni azt a teljesítményt ismét, viszont ha a neymar-messi-alexis hármas az alap, akkor nincs vele gondom.
nekem az szúrta a szemem, hogy alapkezdő.
Csbal
Jugador d'estrella

2013.11.28. 12:29:23

sjd írta: Ilyeneket inkább ne írj, mert ebből csak az derül ki, hogy te nem fociztál még "versenyszinten"...
De játszottam, és nem azt kell ezen érteni amit írtam, h nem lehet visszafelé játszani, hanem annyit akartam kifejezni, hogy merjen már a támadó belemenni az 1 vs 1 szitukba
sjd
Llegenda del Barça

2013.11.28. 11:44:50

Csbal írta: Lehet hogy nem fociztál még versenyszinten, ezért nem hallhattad hogy az edzők az előre játékot várják a támadó játékosoktól. Tudod, azért támadók...
Ilyeneket inkább ne írj, mert ebből csak az derül ki, hogy te nem fociztál még "versenyszinten"...
Csbal
Jugador d'estrella

2013.11.28. 11:26:20

Chino írta:
Csak egy kérdés.
Neked melyik játékosból nincs eleged idén, ki az akit nem adnál el?
19 meccs után először kaptunk ki, vezetjük a bajnokságot, BL-ben is több mint valószínű az első hely. Borzalom.
Akiből nincs elegem: Valdes, Pinto, Bartra, Puyol, Masch, Xavi, Iniesta, Busquets, Messi, Sergi roberto, Alexis, Fabregas, Adriano, Alba,

Parancsolj, nem csak Alexis az emberem. Viszont egy csatárnak nehogy már az legyen a feladata, hogy visszafelé passzoljon... Lehet hogy nem fociztál még versenyszinten, ezért nem hallhattad hogy az edzők az előre játékot várják a támadó játékosoktól. Tudod, azért támadók...
Cheesus
Barça B

2013.11.27. 18:37:43

Az emberekben sok minden "megragad", egyszerűen nem tudnak szabadulni tőle. Gondolok itt például a "Pedro többet passzol visszafele" témára. A kapusok sosem passzolnak hátra, ergo minden kapus jobb, mint Pedro. #-o Nyilván posztból is adódik, ki merre passzol többet, no meg edzői utasítások, taktika okán, de lehetne sorolni még.
Összefoglalva: sajna nekem is úgy tűnik, hogy divat lett Pedrot szidni. Persze mindenkinek szíve joga! Írom ezt úgy, hogy magam is észlelem, ha keveset tesz hozzá egy-egy meccshez, nem vagyok Pedro fan! Tény, hogy átlagosan véve kevesebbet van játékban, de viszonylagosan kevés labdaérintéssel is igen hatékony. A góljai magukért beszélnek. A bajnokságban már most annyi gólnál jár, mint amennyit tavaly összesen termelt.
Végezetül: mégis csak a mi tehenünk borja! :D
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.11.27. 17:25:45

Chino írta:Csak egy kérdés.
Szerintem Alexis az ő embere. Elvégre Pedro és Neymar is csak azért a keret tagja, hogy elvegyék a chilei elől a helyet, még akkor is, ha ő az eltiltását tölti. :D
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Chino
Llegenda del Barça

2013.11.27. 16:28:18

Csbal írta:Üdv.

Elegem van Pedróból. A játéka nem más, mint az hogy ugrál egyet jobbra vagy balra, mint egy bakkecske, ezzel is imitálva azt hogy gyorsan akar vagy tud játszani, de a passzai folyamatosan rossz helyre mennek, értékelhetetlen. Folyamatosan felesleges és semmire kellő testcseleket akar bemutatni, és amikor le akarja adni a labdát, folyton ellenfélhez adja. Húzzon innen, és ne vegye el alexis-től a helyet.
Csak egy kérdés.
19 meccs után először kaptunk ki, vezetjük a bajnokságot, BL-ben is több mint valószínű az első hely. Borzalom.
Forca Barca!!!!
Csbal
Jugador d'estrella

2013.11.27. 12:59:42

Üdv.

Elegem van Pedróból. A játéka nem más, mint az hogy ugrál egyet jobbra vagy balra, mint egy bakkecske, ezzel is imitálva azt hogy gyorsan akar vagy tud játszani, de a passzai folyamatosan rossz helyre mennek, értékelhetetlen. Folyamatosan felesleges és semmire kellő testcseleket akar bemutatni, és amikor le akarja adni a labdát, folyton ellenfélhez adja. Húzzon innen, és ne vegye el alexis-től a helyet.
visca el barca
Presidente del Barça

2013.11.27. 07:38:17

sörvirsli írta:"nagy gond szerintem sincs vele..."
Nagyon unalmas már Pedro szidása ezért nem is mondok már rá semmit,csak annyit kérdek: tudja esetleg valaki,hogy meddig szól a szerződése? (csak azért mert már behűtöttem a pezsgőt az időpontra)
mire elmegy innen, megromlik a pezsgőd :D esetében tökmind1 meddig van szerződés, uis hosszabbítanak majd vele.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
sörvirsli
Capitá del Barça

2013.11.27. 01:32:30

"nagy gond szerintem sincs vele..."
Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.

Messi-Neymar = the ultimate forward duo

Paul Walker - We are always gonna miss you forever!
shutterisland
Director del Fútbol

2013.11.24. 14:30:29

nagy gond szerintem sincs vele, mindig is úgy volt, hogy amikor a csapatnak ment, neki is ment nagyjából.
ami hiányzik, hogy régen clasicókat, bl-ben végső meccseket vagy kupadöntőket döntött el.
BertaB
Barça B

2013.11.24. 14:22:06

Én nagyon nem kedvelem Pedrot a sok visszapassz meg kapu előtti hülyeségei miatt, és az biztos hogy soha nem fog már olyan veszélyt jelenteni mint pl Neymar, viszont azt be kell látni, hogy Tata valamit művelt vele, mert jóval jobban mozog. NEm mondom hogy patika, de azért látszik hogy igyekszik :wink:
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.11.24. 12:53:16

visca el barca írta:ráadásul volt egy elég hárdkór passza, remélem vmelyik gif király megtalálja vhol a neten :D
http://www.youtube.com/watch?v=iIWrhK2XNI8" target="_blank
#neymar :mrgreen:
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2013.11.24. 12:40:57

ZolTano írta:a sokak által gyűlőlt Pedro, csak vert megint egyet. lehet szídni, meg minden, de azért a kevés játékperc ellenére , elég jól szórja a gólokat. szép volt Pedro!!! remélem nem megy sehova, bár mindenki elakarja adni őt!
Azért nem kéne egy gyámoltalan Granada elleni minden-mindegy negyedik gól alapján fényezni. A meccs korábbi szakaszában volt egy ajtó-ablak helyzete, amit képes volt 7-8 méterről az égbe bombázni. Nem szeretem egyik játékosunkat sem bántani, de Pedro szvsz még mindig túl sokszor hoz rossz döntéseket a kapu előtt és ez élesebb meccseken hatványozottan igaz rá.
visca el barca
Presidente del Barça

2013.11.24. 11:57:23

ráadásul volt egy elég hárdkór passza, remélem vmelyik gif király megtalálja vhol a neten :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
ZolTano
Jugador d'estrella

2013.11.24. 10:50:39

a sokak által gyűlőlt Pedro, csak vert megint egyet. lehet szídni, meg minden, de azért a kevés játékperc ellenére , elég jól szórja a gólokat. szép volt Pedro!!! remélem nem megy sehova, bár mindenki elakarja adni őt!
senkialfonz40
Capitá del Barça

2013.11.11. 10:05:33

Igazságtalan lenne, ha nem kapna némi dícséretet "szenyor mandíner" a tegnapi játékáért. Jót tesz neki, ha csücsültetik a padon alkalmanként.
" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.10.20. 15:07:33

ab1daL írta:Én mindvégig védtem Pedrot, és elismertem, hogy mezőnyben nagyon komolyat melózik, de tegnap eljutottam most már én is oda, hogy ha nem villant a szezon további részében komolyabb produkciókat, akkor a nyáron el kell engedni, és helyére hozni egy értékelhető TÁMADÓT.
Csak az a baj, hogy akik védik, azok mind azt mondják, hogy rengeteget melózik... Ez így is van, de ennyi erővel nyugodtan játszhatna Song is helyette, aki nála is jóval többet tenne a csapat védekezéséhez. Támadásban meg nem vagyunk Pedroval előrébb. Időnként elkap 1-1 jó meccset, amikor szór pár gólt, de ennyi. 2 jó meccset képtelen lehozni egymás után.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
ab1daL
Director del Fútbol

2013.10.20. 12:08:41

Én mindvégig védtem Pedrot, és elismertem, hogy mezőnyben nagyon komolyat melózik, de tegnap eljutottam most már én is oda, hogy ha nem villant a szezon további részében komolyabb produkciókat, akkor a nyáron el kell engedni, és helyére hozni egy értékelhető TÁMADÓT.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Chino
Llegenda del Barça

2013.10.01. 23:32:34

Valentino Cule írta:Sajnos megint nem tudott igazán villogni. Körülményesnek és lassúnak éreztem. Én inkább Tello-t erőltetném, bár tudom erre kevés az esély. Sokkal agilisebb, gyorsabb, szerintem veszélyesebb is lenne.
Tellot felesleges. A jobboson ő szenved, csak a bal oldalon tud érvényesülni, de ott is inkább csak csereként. Én ide Deulofeu-t várnám, mint egy falat kenyeret, remélem látjuk még Barca mezben.

Alexis 5 perc alatt többet csinált mint a spanyol egész meccsen. Rendben, hogy akkor már 10 emberrel játszottak a skótok, de akkor sem mentség. Az eddigi szezonban össz-vissz egy jó meccse volt, ez nagyon nem elég.
Forca Barca!!!!
Valentino Cule
Barça C

2013.10.01. 23:20:59

Sajnos megint nem tudott igazán villogni. Körülményesnek és lassúnak éreztem. Én inkább Tello-t erőltetném, bár tudom erre kevés az esély. Sokkal agilisebb, gyorsabb, szerintem veszélyesebb is lenne.
Sanama
Llegenda del Barça

2013.10.01. 22:54:57

Rivaldo11 írta:Nem, nem, nem, és nem...egyszerűen emberhátrány, ha játszik. Ügyetlen alibikirály, akinek kijött 1-2 szezon jobban, de alapból pl. még egy Jennert is (nem vicc) szívesebben néznék a helyén. Elfogyott a türelem a részemről, ez ide kevés.
Egyetértek.
Ma is, a fontos passzokat nem bírta átvenni, ha átvette akkor is 2-3méterre pattant tőle a labda. Mikor vihette volna, akkor kifelé tolta.
Egyszerűen szörnyű.
Tello vagy Sanchez tolja helyette sokkal inkább, de lassan Bartrát is szívesebben nézném a helyén.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2013.10.01. 22:47:30

Nem, nem, nem, és nem...egyszerűen emberhátrány, ha játszik. Ügyetlen alibikirály, akinek kijött 1-2 szezon jobban, de alapból pl. még egy Jennert is (nem vicc) szívesebben néznék a helyén. Elfogyott a türelem a részemről, ez ide kevés.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Lezárt