Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2013.12.02. 13:54:30

neobarca írta: Akkor én meg is kezdeném a sort:
Bob-Eazzy OK
Game-Eazzy OK
Game-GT VOTE
Akkor Slither ötlete alapján: GT! Leírnád, hogy ez neked hol a túróba éri meg?
Én is leírom a véleményem: Gamet és Téged is bírlak, szal semmi személyes.
Gortat masszív kezdő állandó dupla duplás szép block mutatóval. Batum all round player, nem is akármilyen. Ellenben Johnson teljesen leépült és szépen a csapatból is kiszorul. Hayward meg iszonyat ingadozó pocsék %-okkal. Részemről a 4-6 pickcsere kevés, kompenzálásnak. Min 3-5 de a 3-6 sem elképzelhetetlen. 8)

Pl. 1 éve Kantyval a következő cserénk volt:
Wade+Chandler+pick1+Pick4 for Lee+Vucevic+pick2+pick5
Ezert irtam hogy elobb az erintettek irjanak, es nem kell felesleges koroket futni es kerdezni hogy ez miert es miert. De mivel semmilyen valasz nem jott meg a javaslatomra, szoval meg nem kell ilyen proceduraval bajnodni.

Amugy fura hogy nalad a Game-GT cserenel a 2 kornyi kulunbseg az keves a Game-Eazzynel az 1 meg eleg. Mind2 esetben 1-1 FA szintu embertol szabadul Game es mellejuk ad egy kozepesen jot, es kap 2 jo/elitet ertuk. Turner jobb mint Hayward, de a Vucevic-Matthews is jobb a Batum-Gortat duonal, csak kevesebb a kulonbseg, de emiatt is van 2 kornyi kulonbseg az utobbi esetben.
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.12.02. 13:34:48

neobarca írta:Igen, így van. Bedobja a játékosokat és be is kell. Válassz ki 1-1et. Nem fog senki rányomni az accept-re, mert mindenki korrekt ilyen téren. Csak tényleges csereajánlat esetén. De ha tartasz tőle érdemes egy jobb játékosért rosszabbat kínálni és akkor biztos lehetsz benne, hogy nem lesz csere. :wink:
Hali.Elküldtem, remélem megkaptad. :mrgreen:
VÁRNAGY HANNA BOGLÁRKA: 2014. MÁRCIUS 20. 07:22
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
neobarca
Director del Fútbol

2013.12.02. 12:00:59

Vége az 5. hétnek is. Lássuk csak lássuk csak. 8)

Aukciós liga:
Grat Cumbee-nak, titkon bíztam a győzelemben. Sajnos nem így lett. A héten javult a csapatom, de a százalékokon már megint elment a hetem. :(
Lin elvesztése érzékenyen érint, de legalább van 1-2 nagy "visszatérő" Knight-Vala-Thomas személyében.
Jön Slithet kemény dió lesz. Sok jóra nem számítok. Viszont azért nem lenne rossz, ha nem szakadnék le nagyon az élmezőnytől.

Keeper liga:
Nem várt egyértelmű diadal Bob felett. Nagyon összejött a hetem. Bárrrrr azért volt akivel nem voltam elégedett. :mrgreen:
Bob_Marley írta:szerk: gratulálok, nem is bánkódok így rendelte el a sors, Ez a 3-9 nagyon nem jött jól,
Köszi szépen, jó csata volt. Ahogy írtad, tényleg kb mindenkit elkaptunk volna. :lol: Nálam ellened mindig rangadó. Nemes ellenfél voltál. :wink:
Jah és a héten összesített pontjaidtól azért picit félek te sátán... :twisted: :mrgreen:
Feljöttem az 5. helyre. Elég szoros az élmezőny...
A héten Game papával ütközöm. Remélem minél kevésbé tud megverni. Mert a győzelme nem kérdés számomra.

ESPN:
Továbbra is zakatol a gépezet. 5W. Konkrétan a héten mindenkit megvertem volna. 8) Tényleg elégedett vagyok a csapattal. Nagyon szimpatikus kis brigád. És eredményes is. :wink:
Eléggé bosszant, hogy Rose-t nem tudtam felszedni waiwerről. IR-emen el fért volna nekem is. :mrgreen:
A héten egy igazi RANGADÓ Cumbee ellen aki szintén veretlen. 8) Most valamelyikünk szériája megszakad. Kíváncsi leszek bár talán téged erősebbnek érezlek a hétre. Meglátjuk. :wink:
varnagykrisztian írta:Bocsi hogy értetlen vagyok de még nem csináltam ilyet. :mrgreen:
Igen, így van. Bedobja a játékosokat és be is kell. Válassz ki 1-1et. Nem fog senki rányomni az accept-re, mert mindenki korrekt ilyen téren. Csak tényleges csereajánlat esetén. De ha tartasz tőle érdemes egy jobb játékosért rosszabbat kínálni és akkor biztos lehetsz benne, hogy nem lesz csere. :wink:
Slither írta:Az utóbbi pár csere/vétó és a hozzászólások alapján javaslom a következő új rendszer bevezetését
Akkor én meg is kezdeném a sort:
Bob-Eazzy OK
Game-Eazzy OK
Game-GT VOTE
Akkor Slither ötlete alapján: GT! Leírnád, hogy ez neked hol a túróba éri meg?
Én is leírom a véleményem: Gamet és Téged is bírlak, szal semmi személyes.
Gortat masszív kezdő állandó dupla duplás szép block mutatóval. Batum all round player, nem is akármilyen. Ellenben Johnson teljesen leépült és szépen a csapatból is kiszorul. Hayward meg iszonyat ingadozó pocsék %-okkal. Részemről a 4-6 pickcsere kevés, kompenzálásnak. Min 3-5 de a 3-6 sem elképzelhetetlen. 8)

Pl. 1 éve Kantyval a következő cserénk volt:
Wade+Chandler+pick1+Pick4 for Lee+Vucevic+pick2+pick5
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2013.12.02. 10:53:47

@Cumbee: elegge beindult Game a cserekkel, nem art ha belehuzzol te is, mert nem lesz eselyed a vegere. En ezennel kiszalltam a kuzdelembol. :D
Eazzy
Entrenador del Barça

2013.12.02. 09:19:55

Bob_Marley írta:NFL: minimális az ember beleszólása,
Ez hülyeség. Nekem lesérült a 2. és 3. körös pickem, a nagy sleepernek induló Vereen azonnal IR-re került, nem húztam értékelhető TE-t és DEF-et. Ennek ellenére sikerült a PO-ba menedzselnem a csapatot. Fölszedtem menet közben a legjobb védelmet ala KC, RB poszton jól döntöttem Woodhead és Rashad Jennings felszedésével, nagyjából jól menedzseltem a TE mizériámat is.
Nem egy nagy eresztés a 7-6-os alapszakasz, a PO-ban is kell a szerencse, hogy az első körön átbukdácsoljak, de ahogy alakult sérülések alapján az év, ez teljesen rendben van. Volt idén bőven lehetőség a csapaton javítani.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.12.02. 08:35:08

Na, asszem az aukciós ligát is elfelejthetem, Davis is off...
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.12.02. 00:32:13

Azért nézem eléggé brutál egy összecsapás ez neoval, konkrétan mindenkit megvernénk, vagy legalábbis mindenki ellen esélyünk lenne, erre egymást szívatjuk a héten. :D Ezek picit azért bosszantóak, mikor a liga döntő többségét vernéd a héten, s kapsz egy 9-3at. :D Nate Robinson miatt meg tényleg verhetem a falba a fejem, a triplái meg a pontjai nagyon jól jöttek volna.... Klay Thompson szórjad szét a Kingst mint Jamal Crawford pár napja, gyerünk kicsi!!!

szerk: gratulálok, nem is bánkódok így rendelte el a sors, Nate Robinson se segített volna. Ilyenekkel ami a héten volt nehéz mit kezdeni: Kemba 28-6-5, Hickson 22-8, Marvin Williams 17-9, Lowry 24-6, Morris 19-5, Sully 23-12, Terrence Jones 10-16, Sully 21-14, s még mára is jutott egy Kemba 27 pont és persze Ryan Anderson 30+...Persze nálam is volt egy Anthony 34 pont, Nene 30-2-5, Mayo 21-7-3, Green 31-5, Knight 20-9-8, Mayo 22-3-3, de Marvin Williamséktől nem vártam volna, hogy megszórnak. :D S ráadásul Howard elég gyenge volt a héten, Terrence Jonesnak duplán örültem, 1 mivel állandóan jól játszott, 2 mióta kezdő négyes azóta Howard nem kap labdát....Ez a 3-9 nagyon nem jött jól, reménykedtem benne 4 kategóriát sikerül megfogni, meslija ellen javítani kell. Pepita az eredménysor LWLWL ha minden igaz W következik, ebben bízom a sorozat nem szakad meg, de megint nehéz meccset várok, így a szezon elején minden héten háború van, csak rangadókat játszok. :D De legalább kicsit sokrétűbb lesz a csapatom a csere után, így azért rugalmasabb csapatot várok.
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2013.12.02. 00:20:36

Drummond espn-es ligában összehozott egy laza 83,5 pontos meccset. Viszont még így is bucira vernek.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.12.02. 00:03:02

NBA: Alapszabály, mindig az első megérzés a jó. :D
Nate Robinson 23 pontot gurított 5 hármassal és adott 5 assistot, jó lett volna ha én is tudok egy meglepetés embert robbantani, nem sikerült, Haribó meg ráadásul nem váltotta meg a világot kezdőként. Abban bízok, hogy a Pati-Steal-Blokk kategóriákon kívül legalább egyet sikerül még megfogni, sokat számíthat egy esetleges 4-8 mint egy 3-9.

NFL: megvan a negyedik, ráadásul idén volt egy ikszem is, jobban zártam mint tavaly. :D De igazából egész évben csak bosszankodtam az NFL miatt, úgyhogy valahol örülök is, hogy végre vége az alapszakasznak, még pár meccs az alsóházi PO-ban s akkor konyec filma. Nagyon elegem lett így szezon évégre ebből a fantasyból, minimális az ember beleszólása, meg nyilván közrejátszik, hogy talán kevésbé is ismerem a dolgokat, de egész évben próbáltam fejleszteni tudásomat, eredménye nem nagyon lett. :D

Aukciósban szokásos vereség, bár Drummondtól az a 31-19 kicsit erős mára. :D Ja és Derrick Williamsben meg nagyon bízok, nagy fogás lesz FA-ról.

ESPN-n sikerül győzni, kár hogy Amir Johnson úgy néz ki elveszik a Raptorsban, magas állományom nem túl acélos, bár Henson ígéretesnek tűnik. Meglátjuk, eddig 2 borzasztó erőstől kaptam ki, ráadásul úgy hogy jól is teljesítettem, s van 3 győzelem, középmezőnyben jó lenne megragadni.
Kép
Kép
Kép
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.12.01. 22:52:39

neobarca írta:
varnagykrisztian írta:Küld el még egyszer, szerintem én voltam a béna. :roll:
Elküldtem. Válaszolni úgy tudsz, hogy "make counter offer" és a fehér dobozkában. :wink:
Hali.Én azt hittem ha "reject trade"-re nyomok miután írtam akkor azt is megkapod.Egy kicsit még ez sem tiszta mert ha a "make counter offer"-re nyomok beadja a kettőnk keretét és választanom kell, de mit?......azt amit te akartál cserélni?És ha nem akarok belemenni de válaszolnék akkor is ezt kell nyomni?Bocsi hogy értetlen vagyok de még nem csináltam ilyet. :mrgreen:
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2013.12.01. 18:39:51

Az utóbbi pár csere/vétó és a hozzászólások alapján javaslom a következő új rendszer bevezetését:
- Ha megköttetik egy csere, akkor a benne résztvevő 2 félnek meg kell indokolnia, hogy ő mi miatt ment bele a dologba.
- Ezután a maradék 10 ember beírhatja hogy neki megfelel-e a dolog vagy sem. Ha vki nemre szavaz, annak érvekkel kell alátámasztania a vétóját (ha vki statisztikákra hivatkozik, azt írja be a pontos számokat).
- A többségi szavazat fog dönteni, azaz 10-ből 6-nak kell elfogadnia/vétóznia a cserét hogy az átmehessen.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.12.01. 17:44:09

Slither írta:
Ezen az egy dolgon nem lehet vitatkozni, mert ez tiszta statisztika, itt nincs olyan hogy vki szerint X a másik szerint Y. Ha már rosszul számolod ki az értéket, akkor ne mond hogy ezt én így számolom és emiatt nyer az egyik oldal. Százalékoknál nem a százalékokat kell átlagolni hanem a találat/rádobás számokat és úgy jön ki az új érték. Az alapján pedig az egyik oldal 30.5%, a másik meg 50.5%, nem pedig 30.3% és 25,5% ami erős ferdítés.
Ezt elfogadom rosszul álltam hozzá a dologhoz, mint írtam is a 0 rádobás 0 % elferdíti, így korrektebb. Rosszul számoltam, igazad van.
Kép
Kép
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2013.12.01. 17:20:54

Bob_Marley írta: Százalékos dolgon lehet vitatkozni, én átlagot veszek mindig figyelembe, ami nyilván egy 0 rádobás 0 % esetében nem teljesen korrekt, de nem fogom átírni a képleteimet excelben. :D
A többi dolgot inkább hanyagolom, de erre még muszáj reagálnom.

Ezen az egy dolgon nem lehet vitatkozni, mert ez tiszta statisztika, itt nincs olyan hogy vki szerint X a másik szerint Y. Ha már rosszul számolod ki az értéket, akkor ne mond hogy ezt én így számolom és emiatt nyer az egyik oldal. Százalékoknál nem a százalékokat kell átlagolni hanem a találat/rádobás számokat és úgy jön ki az új érték. Az alapján pedig az egyik oldal 30.5%, a másik meg 50.5%, nem pedig 30.3% és 25,5% ami erős ferdítés.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.12.01. 17:15:34

Nem akarok nagyon beleszólni, de neo nincs kedved felvenni mondjuk Brooks helyett 1 embert mára?? :D Mert akkor 10 fős kereted lenne, s tuti nyernél, nem mintha így olyan veszély lenne, de szerintem Brooksért annyira nem kár, s bőven vannak mára emberek, akik segíthetnek, rögtön Nate Robinson én is őt vettem fel, csak jött az info Haribó val. kezdeni fog, s múltkor is szépen termelt mikor nem 15 percet játszott, hanem huszonötöt. S lassan kezdődnek majd a meccsek, szóval gondold meg. :wink:
Kép
Kép
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2013.12.01. 16:53:13

Na jólvan, csesszétek már meg ezt a keepert, nem hagyjátok az embert játszani sehogy. Amíg nem kirívóan nagyok a különbségek, addig mi a brének kell beleszólni? Az életben hány olyan cserét láttatok, hogy teljesen ugyanaz lesz a dolog? Én kerestem meg Game-et, hogy nekem kell Turner, egyeztettünk elég sok lehetőséget, nyilván Ő sem kíván romlani, nem kötelessége elcserélni Turnert, így nyilván szab egy árat, amit én eldöntök, hogy megfizetek, vagy sem.

Lehet azért vétózni, mert féltek, hogy Game sokat erősödik, és elrontjuk a játékotokat, de eközben ti is lenullázzátok az élményt számunkra. Azon felesleges vitázni, hogy miért is játszik ezzel a játékkal mindenki.

Még tovább csökkent az érdekeltségem ebben a cuccban...
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.12.01. 15:13:29

Én nem belemagyarázni akarom, egyszerűen ez nálam nem volt olyan hogy vétó legyen. Ami nagyon szúrja a szemem az igen, de ez nem volt olyan, hogy szerintem vétót érjen. S óriási a különbség a tiétek között, hogy volt benne pick, s ez számomra mindig sokat jelent. Nálatok sem lett volna semmi ha megy egy pickcsere. S egyáltalán nem lehúztam a te cserédet, na ez az ami belemagyarázás, s ferdítés. Ez kiegyenlítettebb csere volt mint a tiétek, számomra meg a számok alapján is. Tényleg azért nem értem a felháborodásod, mert múltkor pont ezt próbáltuk megbeszélni, hogy legyünk rugalmasabbak. Ráadásul te hozod fel állandóan azt a cserét, s vegyük már figyelembe, hogy ott nem volt draftjog itt meg igen. Én pont azt írtam hasonló a két csere!!!!Csak van egy különbség ott nem volt draftjog itt meg igen. Szóval azon kijelentésedet, hogy lehúzom meg felemelek dolgot nem valós. S tényleg most nem is értem miért esel így nekem. :D A javulós dolgot el is fogadom meg nyilván így is van.

Százalékos dolgon lehet vitatkozni, én átlagot veszek mindig figyelembe, ami nyilván egy 0 rádobás 0 % esetében nem teljesen korrekt, de nem fogom átírni a képleteimet excelben. :D

De úgyis meglett vétózva, úgyhogy tárgytalan az egész. S még egyszer leírom, nem ellened vagy más ellen szólt, totál mindegy nekem ki van/volt a cserében, hasonló a kettő, de a cetlicsere miatt ez szerintem átengedős csere volt, a tiétek viszont cetlik nélkül nem.
Kép
Kép
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2013.12.01. 15:01:37

Bob_Marley írta: Jó de így hogy kit hol draftoltak nem lehet nézni. Mert akkor pl azt mondom Sandersért akkor nem lehetne adni senkit csak egy első köröst??? Vagy ezt hoztátok fel DAJ kapcsán is, hogy kielncedik kör, tehetek róla, hogy top center?
Szerintem statisztikailag nincs olyan különbség, ami miatt ez vétó lenne, a ti cserétekben 8-4es különbség volt pickcsere nélkül, ráadásul nem 0,1 vagy 0,2 különbségek voltak. Szerintem minden körugrás már értékesnek mondható. Morrisról igazad van, az valamelyest elferdíti a dolgot. De pont ti hoztátok fel, hogy ne legyen vétózás folyamat, szerintem ez nem egy olyan hú de csere, amire vétóznék, ez az én véleményem. Turner igen értékes jelenleg, gondolom Eazzynek ennyit ért meg.
Nem az a lényeg hogy kit hol draftoltak, hanem hogy mi az értéke, és hol draftolnák most/később. Vucevic legrosszabb esetben 2. körben elkelne, Morris meg max az utolsó 2. körben lenne draftolva, ha egyáltalán kiválasztanák. Turner mondjuk hogy 2. kört megér az idei statja alapján, Matthews meg legrosszabb esetben is elkelne az 5./6. körben. Ez sehol se egy 6.-7. pick cserényi különbség.

Az a 8-4-es különbséget meg hiába hozod fel, tökre nem ugyanaz a 2, és sztem ezt te is tudod, csak mindenképpen be akarod magyarázni hogy ez a csere igazságosabb. Eleve nem tudom hogy hoztad ki Eazzy 5%-ot nyer a 3PT%-ban, amikor 20%-ot bukik azon. A 2 FT kategóri az rendben van, de pl. az a minimális AST különbség nem sokkal nagyobb mint az a 0,1 meg 0,2 amitt felhozol. Statoknál nem csak azz kell nézni hogy ki hány kategóriában lesz jobb, hanem hogy azokban mennyivel lesz jobb (Pl. lehet hogy vki csak 3 -ban nyer de azokat megduplázza, a többiben veszít, de csak minimálisat, attól még nem ferde csere). Most nem a Game-Eazzy csere ellen akarok beszélni, csak mégis nonszensz hogy be akarod magyarázni hogy az én cserém kamajjal ennél sokkal egyenlőtlenebb volt. Ha azt mondod hogy szted nagyjából egál a 2 csere, az még vhogy el is hiszem, de hogy lehúzod azt hogy ezt a cserét megvéd...

DAJ-nál nem én hoztam fel hogy 9. körben lett draftolva, én azt hoztam fel hogy Ibaka első körös picket ér, DAJ meg jó pár körrel későbbit. És Eazzynek nyilván megéri a csere az ő szemszögéből, mivel elég egyértelműen arra hajt hogy a kedvenceit begyűjtse. Tőlem aztán átmehetne ez a csere is (ahogy írtam a tiétekre is), csak legyünk következetesek.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.12.01. 14:15:30

Slither írta:
Turner összesítve tényleg jobbnak mondható Mathewsnél, de ha értékeket nézzük, akkor már nincs akkora különbség (lásd összesített rangok).
De nem is ez a lényegi rész a cserében hanem hogy Morris egy FA kaliber, volt pár jó meccse amíg Bledsoe nem volt, most gyorsan vissza is esett. Ezzel szemben áll egy Vucevic aki egy első körös pick volt és sima top20 értékű. Eközött a 2 játékos között min. 10 környi különbség van, és ha még azt is mondanánk hogy Turner 5 körrel többet ér Matthewsnél (ami még a legelvetemültebbek sem gondolnák sztem komolyan), akkor is egy 5 környi különbség van a 2 oldal között. A középső körös draftpickek cseréjét meg nem mondanám olyan "értékes pickmozgás"-nak hogy ezt a különbséget áthidalja.
Jó de így hogy kit hol draftoltak nem lehet nézni. Mert akkor pl azt mondom Sandersért akkor nem lehetne adni senkit csak egy első köröst??? Vagy ezt hoztátok fel DAJ kapcsán is, hogy kielncedik kör, tehetek róla, hogy top center?
Szerintem statisztikailag nincs olyan különbség, ami miatt ez vétó lenne, a ti cserétekben 8-4es különbség volt pickcsere nélkül, ráadásul nem 0,1 vagy 0,2 különbségek voltak. Szerintem minden körugrás már értékesnek mondható. Morrisról igazad van, az valamelyest elferdíti a dolgot. De pont ti hoztátok fel, hogy ne legyen vétózás folyamat, szerintem ez nem egy olyan hú de csere, amire vétóznék, ez az én véleményem. Turner igen értékes jelenleg, gondolom Eazzynek ennyit ért meg.
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2013.12.01. 13:45:24

Bob_Marley írta:Bynumot sok eszem volt kitettem, nyilván hogy vártam vele egy csomót, s mikor kiteszem hoz egy 20-10et. :lol:
Szerintem 1x volt Budán kutyavásár, szal ne ugorj azért le a Lánchídról. :mrgreen:
Mellesleg T.Thompson is végre holott egy vállalható meccset. Vertem a fejem a falba, hogy Noah-ra el lett végül cserélve, mert az utóbbi napokban nagyon gyenge volt. Remélem tartja ezt a dupla dupla közeli formát. :wink:

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2013.12.01. 13:10:24

Bob_Marley írta:Hasonló a Slither cseréhez 8-4 (s két kategóriában is 0,1 vagy 0,2 a különbség), ha nem lenne pick csere én is vétóznék, de így szerintem teljesen korrekt csere. S nem Game-t akarom megvédeni, mert megtudja magát is, de ennél szerintem a Slitheres jóval elfogultabb volt, s azt kár is felemlegetni, főleg hogy ott nem volt értékes pickmozgás.
Emellett egyszerűen nem tudok elmenni, mert tökre ferde az összehasonlítás.

Turner összesítve tényleg jobbnak mondható Mathewsnél, de ha értékeket nézzük, akkor már nincs akkora különbség (lásd összesített rangok).
De nem is ez a lényegi rész a cserében hanem hogy Morris egy FA kaliber, volt pár jó meccse amíg Bledsoe nem volt, most gyorsan vissza is esett. Ezzel szemben áll egy Vucevic aki egy első körös pick volt és sima top20 értékű. Eközött a 2 játékos között min. 10 környi különbség van, és ha még azt is mondanánk hogy Turner 5 körrel többet ér Matthewsnél (ami még a legelvetemültebbek sem gondolnák sztem komolyan), akkor is egy 5 környi különbség van a 2 oldal között. A középső körös draftpickek cseréjét meg nem mondanám olyan "értékes pickmozgás"-nak hogy ezt a különbséget áthidalja.

Kamajjal a mi cserénkben 2-2 használható játékos cserélt volna gazdát. Lehet mondani hogy Rondo visszatérésével vissza fog esne Crawford (jelentőset sztem nem fog, mivel úgy is meccsenként 30 perceket fog játszani, és ki tudja mikor cserélik el Rondot), és emiatt el is fogadom hogy úgy látjátok hogy egy késői pick csere különbség van, de hogy az jóval elfogultabb mint ez a csere, az már tényleg nevetségesnek találom. :roll:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.12.01. 11:46:29

Turner-Matthews 1-1ben közel sincs egymáshoz.

Én megnéztem:
FGM: Game +0,7
FG%: Game +10%
FTM:Eazzy +2,3
FT%:Eazzy 6%
3PTM: Game +1,1
3PT%: Eazzy +5%
PTS:Game +0,1
REB: Game +3,9
AST:Eazzy +0,5
Steal:Game +0,2
BLK:Game +1,1
TO:Game +1,4

Hasonló a Slither cseréhez 8-4 (s két kategóriában is 0,1 vagy 0,2 a különbség), ha nem lenne pick csere én is vétóznék, de így szerintem teljesen korrekt csere. S nem Game-t akarom megvédeni, mert megtudja magát is, de ennél szerintem a Slitheres jóval elfogultabb volt, s azt kár is felemlegetni, főleg hogy ott nem volt értékes pickmozgás.

Bynumot sok eszem volt kitettem, nyilván hogy vártam vele egy csomót, s mikor kiteszem hoz egy 20-10et. :lol: Remélem Sanders is majd kegyetlen lesz ha felépül. Aukciós ligában iszonyat gyenge vagyok sajnos....
Kép
Kép
Kép
MichaaBee
Llegenda del Barça

2013.12.01. 11:22:42

Megmondom őszintén, én dobtam egy vétót keeperben a Game-Eazzy trade-re. Matthews és Turner egy az egyben azt mondom rendben van, de akkor emellé Vucevic és Morris egy 6-7. körös pick cserével hol egyenlő? Az a round 6 for round 7 gyakorlatilag alig ér valamit, példának okáért én a 6. körben húztam Danny Greent, aki hatalmas flop, de a 9. körben még elhalásztam Isaiah Thomast... Ilyen formában ez a csere szerintem egyáltalán nem egyenlő, ennél sokkalta igazságosabb cserét vétóztatok már meg számomra érthetetlen módon, így most a lelkiismeret azt követelte tőlem, hogy erre tegyek egy vétót. Ha persze átmegy, akkor átmegy, nem fogok eret vágni, de tényleg nem értem, hogy néhány ember mi alapján nyomja vagy épp nem nyomja azt a vétó gombot. :D
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
neobarca
Director del Fútbol

2013.12.01. 10:12:25

varnagykrisztian írta:Küld el még egyszer, szerintem én voltam a béna. :roll:
Elküldtem. Válaszolni úgy tudsz, hogy "make counter offer" és a fehér dobozkában. :wink:

varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.11.30. 19:40:36

neobarca írta:
varnagykrisztian írta:Szia.Láttam, köszi és válaszoltam is rá, ha valakinek kell Asik még mindig elcserélhető alap nálam. :mrgreen:
Sajnos nem jött meg. :( Ha csak simán rejecteled, nem jön meg valami miatt. Ezért írtam, hogy make a ...-tal érdemes válaszolni. :wink:
Küld el még egyszer, szerintem én voltam a béna. :roll:

Slither mi lenne ha jövőre bevennénk a (MIN, GP, PF) statokat is, pl. hogy láthassuk hogy az adott héten kinek hány játékosa játszott és mennyi percet.Csak egy ötlet......ne vegyétek le a fejem miatta. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2013.11.30. 19:15:06

Game90 írta:
Slither írta:Bár most Calderon legújabb sérülése kicsit eltántorít. :)
Látod, csak jót akartunk neked, megmentettünk egy sérült Calderon-tól.
:mrgreen:
Persze. :mrgreen:

Mondjuk Calderon sose volt egy vasember szóval kalkulált kockázat volt, de mindegy, ha ilyen kisebb különbségek esetén is pick cserét kell végrehajtanom, akkor inkább nem is cserélek. Bár az is érdekes hogy pont GT-nek és Neonak is volt 1-1 cseréje az aukciós ligában ahol ők jóval nagyobbat nyertek mint amennyire felém billent a mérleg ebben a cserében, és akkor semmi gond nem volt.
Válasz küldése