Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.12.12. 18:21:53

neobarca írta:GT!
2 éve volt EB focis eurobarca liga. Idén lesz VB-s? Vagy már megy? :lol:
Volt vb-selejtezős és külön vb-pótselejtezős liga is, nem tudtad? :mrgreen:

Hú, fogalmam sincs mert az Eb-set az UEFA csinálta, legalábbis az ő oldalukon volt, a FIFA meg nem tudom, hogy akar-e csinálni valami hasonlót... :-k

Mindenesetre időnként majd ránézek az oldalukra (most még nyilván nem aktuális), aztán szólok, ha van valami fejlemény.
neobarca
Director del Fútbol

2013.12.12. 18:15:08

GT!
2 éve volt EB focis eurobarca liga. Idén lesz VB-s? Vagy már megy? :lol:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.12.12. 16:10:04

visca el barca írta:bl fantasyt elég jol zártam :D

hungary 3.
barca 87.
overall 628. (350.000 ből)

utolsó körre ahogy sejtettem, el kellett lőnöm a wildcardot, de nem jöttem ki tul jol belőle... eddig ez volt a leggyengébb napom.

cél h a magyar ligát nyerjem :D tegnap du. mikor láttam h az elsőnek (akkor még 2. voltam) neymar a csk-ja röhögtem egy nagyot, miután lement a meccs meg főleg... :? :lol:
Makker. :? :lol:

Nekem a csoportkör vége nem sikerült olyan jól, Bartra nem játszott, most az utolsó körben Agüero és Nasri sem, és még sorolhatnám.

Magyarországon 58. vagyok, az eb-s ligában mögötted a második, most már csak meg kell várni a sorsolást, aztán lehet átalakítani a csapatot. 8)
visca el barca
Presidente del Barça

2013.12.12. 14:34:03

bl fantasyt elég jol zártam :D

hungary 3.
barca 87.
overall 628. (350.000 ből)

utolsó körre ahogy sejtettem, el kellett lőnöm a wildcardot, de nem jöttem ki tul jol belőle... eddig ez volt a leggyengébb napom.

cél h a magyar ligát nyerjem :D tegnap du. mikor láttam h az elsőnek (akkor még 2. voltam) neymar a csk-ja röhögtem egy nagyot, miután lement a meccs meg főleg... :? :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
lijacska
Jugador del Barça

2013.12.10. 20:48:43

A döntés az FA piacról meg van hozva. Mikor lép érvénybe?
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.12.09. 21:24:17

Aukciósban megint nyertem, de Bynum miatt nagyon ideges vagyok.....T.Mac London eredményre hasonló mint én igazi kiesési rangadó következik.

ESPN: Nekem ez a liga pontozása tavaly is nagyon tetszett, kár hogy a sérülések nem úgy sikerültek, viszont idén eddig ép vagyok. :D Jó hogy itt hasznos emberekkel előrébb lehet jutni, nem kifejezett sztárokkal,
Egyedül az IR listához kellene hozzászoknom, mert azt rendre elfelejtem. Itt is van nem egy játékosom 1 csapatból, de szerencsére itt ez kevésbé számít. Henderssont köszönöm, aki kitette, meg Hensont már szezon elején felvettem, eléggé jó ötlet volt így utólag. Turner ugye remek idényt fut, LMA meg Wall két kiemelkedő megtartott emberem, s még a kiegészítők, Bradley-Lopez is jókat hoznak. Csak a két nagytól kaptam ki, most is úgy hoztam 1200+ pontot, hogy Wallt az első nap lehagytam, 1300as hét volt, ami nem rossz. :D Cél továbbra is bekerülni a PO-ba remélem sikerül.

Keeper: Ez tényleg kiegyenlített liga. Jót tett szerintem, hogy 3 keepert tartottunk meg. Én is mint Game gyönyörű sorozatot írok le, L-W-L-W-L-W- ???? :D Rangadó jön, de jinx ide meg oda, sima Game győzelmet várok, azért sokat fog jelenteni, hogy most lesz teljes csapata, mind a sérültek mind az új emberei most játszanak teljes hetet, persze pont belefutok így elsőre. :D meslija ellen nagyon szoros volt, gyakorlatilag egész héten vezetett, utolsó napon sikerült fordítani, bár a Knicks különítményem szépen nem csinált semmit. D: Illetve, ami azért eléggé bosszantott, hogy blokkban alulmaradtam, ráadásul most tényleg nagyon keveset sikerült ebben elérnem. Iszonyat jó, mikor Howard meccsekig nem oszt ki blokkot, Jones meg mindig 3-4et.....Ez van, a héten mindent megfogunk tenni, ha kell FA-n is próbálok mozogni, bár Burks így hogy van rendes PG a Jazznél nagy fogásnak érzem, Thompsont meg meglátom. Amúgy Cumbee természetesen húzott egy hatalmasat, tudtam hogy az egyik öreg róka elviszi előlem Ross-t. D: Gay nélkül nagy változások lehetnek a Raptorsnál, Ross nagyon felfog érzésem szerint javulni.
Héten Game, nem is kell nagyon többet mondani. :D Ráadásul 2 W van köztünk, minden kategória számít, főleg hogy milyen szoros a bajnokság. MCW térde sajnos pont most kezdett el fájni, a héten nem nagyon számíthatok rá, így assist kategóriában eléggé megcsappantak az esélyeim, illetve labdalopásban, de hátha a csodafegyveremet Harrist betudom vetni a héten. :D Nene is sérült most sajnos, úgyhogy tényleg nem lehet más a cél, mint tisztességgel helytállni, s megpróbálni 1-2 kategóriát megfogni.

JAH ÉS SZAVAZZATOK A CSERE MEG AZ FA RENDSZERREL KAPCSOLATBAN.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2013.12.09. 20:42:24

PL Fantasy: 60 pont, ebből Suárez szerzett 30-at... 8) :mrgreen:

NBA Auction League: igazságos döntetlen Cumbee ellen. Amúgy olyan középszerű csapatom van, hogy az hihetetlen.
Eazzy írta:Mostantól hajrá Game, meg se állj a döntőig!
Köszi itt is, de ahogy említettem, a következő körben valószínűleg kiesek én is :D
neobarca írta: 7-5-ös győzelem Game ellen. Nem akartam hinni a szememre. Sima 4-8-as vereségre számítottam. De legjobb esetben is 6-6.
Mondjuk voltak nem várt események a héten:
1. Middleton-t a padon hagytam, 29 pont.
2. Love 0 meccset játszott (SAS elleni meccsük elmaradt ill. meghalt a nagymamája).
3. Úgy volt, hogy Vucevic már pénteken játszani fog, de kihagyta azt is meg a vasárnapit is.

Velük szerintem nyertem volna. De azért grat! :)

De ez a keeper tényleg hihetetlenül jó, nagyon kiegyenlített a mezőny. Slither lealázza Cumbee-t, fcb0827 veri kanty-t, engem ver neo. Egyelőre megtippelni nem lehet, hogy ki lesz ott a PO-ban/ki lesz a bajnok.

De az én csapatom nagyon kiegyenlített, W, W, W, L, L, L... :roll: :mrgreen: Bob ellen muszáj lesz javítanom, már csak a presztízs miatt is :P
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
neobarca
Director del Fútbol

2013.12.09. 16:36:32

Itt vagyok én is a heti összefoglalóval:

Aukciós liga:
Szomorú 3-9 es vereség Slither ellen. Nem lenne rossz, ha lenne végre egy sérülésmentes, összeszedett hetem. Tudtam, hogy ez lesz, de jó lenne most már nyerni is. 3W majd 3L. Ha a sormintát követem akkor most újabb 3W jön, szal GT kössed fel a gatyádat! :D
Eléggé leszakadtam az első helytől, szóval most jó lenne egy nagy arányú győzelem. :mrgreen:

Keeper:
7-5-ös győzelem Game ellen. Nem akartam hinni a szememre. Sima 4-8-as vereségre számítottam. De legjobb esetben is 6-6. Utolsó nap Jones 5 blokkja elintézte, hogy a mérleg nyelve végül felém dőljön. :D
Korrektül muzsikált amúgy a csapat. Egyedül James 20 eladott labdáját sokallom.
Kíváncsi leszek Vasquezre milyen hatással lesz a TRADE. Na meg persze Lowryra.
7. helyre csúsztam le, ami csak azért csalóka mert köztem és az első hely között összesen csak 5W különbség van. Sztem még sosem volt ennyire kiegyenlített, zsúfolt a liga eleje.
Jön Eazzy. 8)

ESPN:
Tataratattaaaaaaa. Talán idáig a legszorosabb csatában sikerült legyűrni Cumbee-t! Nagyon örülök a győzelemnek. Tartottam tőle, hogy a füst miatt elmaradt meccs, a vereségemet fogja eredményezni… Mivel Cumbee mellett a másik 100%-os csapat is kapitulált, így egyedüli veretlenként vezetem a ligát. ;)
Ami azért is vicces, mert egyetlen statban sem vagyok bent a TOP3-ban ligaszinten. :D
Jó kis csapat nagyon nagyon tetszik. Jön egy újabb kemény dió. Sok szerencse kell majd ahhoz, hogy ez a széria folytatódjon. Vicces, de ez az ESPN-es rendszer nekem jobban fekszik.

Cserékkel kapcsolatba. Kaptam jópár ajánlatot. Ígérem, este összeszedem magam és megnézem az összest. Meg én is szándékozom kiküldeni jópárat.

Szerk: 0827! Majd egy hete ott az érdeklődésem. Lassan reagálnál rá valamit. :wink:

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.12.09. 13:58:46

EuroBarca Auction League:

Sima 9-3-as győzelem T-MAC ellen, remélem a két új "igazolásom" Hill és Lamb megszolgálják a beléjük vetett bizalmamat.Rubio vihető tőlem egy számomra is megfelelő trade-el, lehet hogy én is megkereslek titeket. :mrgreen:

EXTREME BALLERZ:

Sima 2-7-es zacsi, esélyem sem volt a múlt héten a Katalyst's Team ellen. :(
VÁRNAGY HANNA BOGLÁRKA: 2014. MÁRCIUS 20. 07:22
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.12.09. 12:36:57

Keeper League: meglepő módon összejött egy győzelem, bár sérülések hátráltatták kamaj csapatát, nem is kicsit. Az első helyezett Cumbee-val játszom ezen a héten, sima győzelmet várok. Ja, nem.

Auction League: sajnos jól éreztem a hét elején, hogy jönni fog a vereség Davis hiányában... :? Bár még így is közel a PO-helyezés, igazából valahogy ki kéne húznom minél kisebb arányú vereségekkel Davis visszatéréséig, onnantól kezdve meg ráhajtani a PO-ra, talán nem lehetetlen. Itt neóval csapok össze a héten, igazi presztízsküzdelem, úgyhogy már csak ezért is jól jönne egy győzelem. 8)

PL Fantasy: itt szépen jövök fel, már negyedik vagyok, jó ötlet volt rádobni a karszalagot Suárezre. :)
Eazzy
Entrenador del Barça

2013.12.09. 10:12:07

Vége az PO-nak nálam azonnal NFL-ben :(

Amennyire úgy gondolom, hogy magamnak köszönhetem, hogy sikerült bekerülni, annyira sikerült magamnak köszönhetően elbukni itt. Egész szezonban alig hagytam pontot a padon, kb enyém volt a legjobb csapatmenedzselés is, stb, erre amikor igazán fontos, akkor 45 pontot simán a padon hagyok...

Na mind1, majd jövőre :D Mostantól hajrá Game, meg se állj a döntőig!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.12.05. 22:58:30

Én ennek a waiveresnek sokkal jobban örülök, nincs az hogy minden FA-t felvesznek, hanem folyamat a sorrend dönt, illetve jóval többet kell agyalni s nem elég megnézni 1-1 boxscore-t. :D Illetve nincs az hogy valaki folyamat csak FA-at vesz fel, s így növeli az adott napon a csapata létszámát, illetve ezt most is lehet (lsd Taylor én) csak akkor annak ára van. Szerintem ez sokkal kiegyenlítettebb rendszer.c De a szavazás eldönti.
Kép
Kép
Kép
lijacska
Jugador del Barça

2013.12.05. 16:09:48

kanty írta:Nekem ez a waiver rendszer nem igazán jön be. Semmi gondom nem volt az FA rendszerrel. Ott is ugyanígy kijött, hogy ki az, aki követi dolgokat, ki az aki figyeli a játékosokat stb. Szóval, ha ez szavasára lesz bocsájtva, akkor az én voksom az FA-s verzióra megy.
Lehet szavazni a liga oldalán.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.12.05. 15:46:36

Game90 írta:GT, azért Suárez-nek köszönjük meg ezt a fordulót... 8) :mrgreen:
Naná. :) 113 pont... :D (Suárez mellett Hazard, Touré, Walker, Jagielka is szép pontokat hozott.)
kanty
Llegenda del Barça

2013.12.05. 12:04:51

Nekem ez a waiver rendszer nem igazán jön be. Semmi gondom nem volt az FA rendszerrel. Ott is ugyanígy kijött, hogy ki az, aki követi dolgokat, ki az aki figyeli a játékosokat stb. Szóval, ha ez szavasára lesz bocsájtva, akkor az én voksom az FA-s verzióra megy.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
PCsabi
aka Game90

2013.12.05. 11:47:59

GT, azért Suárez-nek köszönjük meg ezt a fordulót... 8) :mrgreen:
varnagykrisztian írta:Köszönöm hogy őszinte vagy, nem vettem támadásnak, nem vagyok egy egyszerű eset, de tanulgatok és örülök hogy nagyjából elfogadtatok, egyszer meghálálom, még1szer KÖSZÖNÖM AZ EDDIGI SEGÍTSÉGET, MEGÉRTÉST ÉS A TÜRELMET :mrgreen:
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2013.12.05. 09:40:21

Marha nagy szerencséd van Cumbee! :lol: Ha nem marad el "füst maitt" a Spurs-Wolfs meccs, most átvettem volna a vezetést ESPN-ben... :( :mrgreen:

Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.12.04. 21:11:47

Game90 írta:Csak ha már az aukciós ilyen "lötyögős" liga, akkor azt szeretném, hogy a keeper komoly legyen és akik benne vannak, azok aktívak legyenek, használják az FA-t/waiver-t, próbáljanak cserélni. Mert szerintem senkinek sem az a célja, hogy egy olyan ember kerüljön be Eazzy helyére (és most nem rád gondolok), aki csak beállítja a kezdőt, aztán hello. Mert ennyi erővel szólok a húgomnak, ennyit ő is meg tud csinálni.
Amúgy az jutott eszembe, hogy én is így vettem át anno azt az autodraftos csapatot. Nulla tapasztalattal, az NBA-ről gyakorlatilag semmit sem tudtam (na jó, pár csapatot és játékost ismertem), szóval tényleg totál laikusként kezdtem hozzá a dologhoz (valljuk be, ez meg is látszik az eredményeimen :mrgreen: ).
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.12.04. 21:04:29

Bob_Marley írta:Game nem ellened szólt, meg nem is írt semmi negatívumot, ráadásul itt a keeper ligáról volt szó. Szerintem a fejlődésnek tökéletes az aukciós liga, s pl én nem bántásból írom, de keeper az még nagy falat lenne. Itt vagy, csinálod, tanulsz, ezek jó dolgok, de a keeper már azért sokkal több rutint igényel. Félre értés ne essék, én nem azt mondom ne gyere, de elsődlegesen azt mondom Eazzy maradjon, második körben meg olyan ember jöjjön, aki nem idén kezdte (socio-messifan pl) harmadrészt meg itt 1-2 rossz húzás s azzal nem csak 1 idény megy el, hanem több, ezért írtam nagy falat. Itt pl olyan nincs, hogy Hardenért beajánlasz mindenkit, mert nem fogja odaadni az adott illető. Itt sokkal jobban kell ismerni a játékosokat nem elég csak a nagy neveket. Szóval tényleg, "tanító" jelleggel mondom, ha új ember is kerülne be a ligába, ez még nehéz terep lenne neked.

Ha már focis példát hoztál fel, akkor úgy fogalmaznék senki nem úgy születik, hogy a Barcelona kezdőcsapatának tagja. Nyilván most nem arra gondolok, hogy mi hú de profik lennénk, de 3 év előnyünk van, ráadásul itt vannak olyanok, akik 10-15 éve néznek NBA-t de minimum 4-5, te pl most kezdted el ezt is. Szóval nem lehet ezt csak úgy hú bele Balázsa módjára csinálni. Pl itt ilyen "hibák", hogy Lou Williamset egy Sefoloshára cseréled nem férnek bele. Itt az FA-t is még árgusabb szemmel figyeljük, s pl most "vitázunk" róla, pontosan mi se ismerjük teljesen, pl tőled még kevésbé tudjuk ezt elvárni. Na nem is ragozom tovább, s hangsúlyozom még egyszer nem ellened írtam, csak amit megfogalmaztál, azt én speciel nem tudtam hova tenni, s jobb tisztába tenni a dolgokat.
Szia.No problemo, bírom a kritikát és egyetértek a véleményetekkel.Sokat gondolkodtam ma gyúrás közben is, és igazatok van, nagyon erős lenne a "keeper" nekem, sokkal összetettebb és több odafigyelést és szakértelmet követel.Jó nekem az "aukciós", örülök hogy legalább ide bevetettek újoncként.Mivel nem jelentek számotokra nagy veszélyt elmagyarázhatnátok hogy Sefolosha (6.7 PTS, 4.5 REB, 1.6 AST) miért rosszabb mint pl. Lamb (9.5 + 2.2 + 1.1).Ezt valahogy nem tudom megérteni, pontok tekintetében rosszabb csak.Ez a baj velem hogy már sok nem sztárt megismertem de egyenlőre csak a "számokat" látom.Egy kis gyorstalpalót írhatnátok nekem, pl. mire érdemes figyelni stb.Már sokszor leírtam a HOU meccseit nagyrészt látom de nincs időm egyenlőre más csapatokat megnézni......marad a box score. :mrgreen:
Game90 írta:Krisztián, akartam válaszolni, de Bob már megtette helyettem. Szerintem valamit nagyon félre értettél, egyáltalán nem "támadásból" írtam azt a hsz-t.Csak ha már az aukciós ilyen "lötyögős" liga, akkor azt szeretném, hogy a keeper komoly legyen és akik benne vannak, azok aktívak legyenek, használják az FA-t/waiver-t, próbáljanak cserélni. Mert szerintem senkinek sem az a célja, hogy egy olyan ember kerüljön be Eazzy helyére (és most nem rád gondolok), aki csak beállítja a kezdőt, aztán hello. Mert ennyi erővel szólok a húgomnak, ennyit ő is meg tud csinálni.
Köszönöm hogy őszinte vagy, nem vettem támadásnak, nem vagyok egy egyszerű eset, de tanulgatok és örülök hogy nagyjából elfogadtatok, egyszer meghálálom, még1szer KÖSZÖNÖM AZ EDDIGI SEGÍTSÉGET, MEGÉRTÉST ÉS A TÜRELMET :mrgreen:
VÁRNAGY HANNA BOGLÁRKA: 2014. MÁRCIUS 20. 07:22
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
neobarca
Director del Fútbol

2013.12.04. 19:59:26

Bob_Marley írta:Plusz szerintem most ez így hirtelen jött, s simában is waiver van, csinálhatnánk úgy, hogy egyikben ez a másikban egy másik verzió, s akkor ez lenne a tesztidőszak. Menne 1 hétig s utána mindenki jobban eltudja dönteni. Mert most pl így aukciósba is betenni erős volt szerintem.
Mit szólnátok hozzá, ha aukciós ligában visszaállítanánk a régi rendszert, míg keeperben tesztelnénk ezt. Ezt már csak azért is jó ötletnek gondolnám, mert a sima ligában számos újonc, kevésbé tapasztalt manager van. Nekik szerintem ez nagyon hirtelen jött... Vélemény?

Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.12.04. 17:23:00

Plusz szerintem most ez így hirtelen jött, s simában is waiver van, csinálhatnánk úgy, hogy egyikben ez a másikban egy másik verzió, s akkor ez lenne a tesztidőszak. Menne 1 hétig s utána mindenki jobban eltudja dönteni. Mert most pl így aukciósba is betenni erős volt szerintem.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2013.12.04. 16:51:00

neobarca írta:Pl ma rámentem Mozgovra. Waiveren előbb voltam mint Game, mégis hozzá került... Akkor hogy van ez?
Én már tegnap este rámentem és ha jól emlékszem, akkor 2. voltam a waiver-en kamaj mögött.
Bob_Marley írta:Itt pl olyan nincs, hogy Hardenért beajánlasz mindenkit, mert nem fogja odaadni az adott illető.
Harden, 9-10-11-12. pick for Ray Allen, 1-2-3-4. pick?
:mrgreen:

Krisztián, akartam válaszolni, de Bob már megtette helyettem. Szerintem valamit nagyon félre értettél, egyáltalán nem "támadásból" írtam azt a hsz-t.

Csak ha már az aukciós ilyen "lötyögős" liga, akkor azt szeretném, hogy a keeper komoly legyen és akik benne vannak, azok aktívak legyenek, használják az FA-t/waiver-t, próbáljanak cserélni. Mert szerintem senkinek sem az a célja, hogy egy olyan ember kerüljön be Eazzy helyére (és most nem rád gondolok), aki csak beállítja a kezdőt, aztán hello. Mert ennyi erővel szólok a húgomnak, ennyit ő is meg tud csinálni.

Waiver-rel kapcsolatban elég vegyes érzelmeim vannak:
+: kicsivel több odafigyelést, gondolkodást igényel, ami jó.
-: most vegyük az én példámat, Snell nem játszott tegnap, ma sem fog, ezért tegnap este rámentem Mozgovra, hogy ma ott lehessen a csapatomban. Aki viszont tegnap is játszott és mi van akkor, ha ő megsérült volna véletlenül? Mert akkor feleslegesen buktam volna el Snell-t, feleslegesen estem volna vissza waiver-en ill. aznapra már nem tudok embert betenni.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.12.04. 16:06:53

neobarca írta:
Bob_Marley írta:Én jobban szeretem azt a rendszert amiben nem tippelni kell, hogy valaki jó lesz e vagy sem, hanem megbizonyosodom róla egy lejátszott meccs után és úgy tudom felvenni.
Nem tippelésről van szó. Nekem ez a rendszer jobban tetszik, pont amiatt, hogy nem az van, hogy hogy valaki jól játszik, s felveszik, hanem jobban kell ismerni a játékosokat, s kiben látsz fejlődési lehetőséget (pl Mozgov múltkor is jó volt, Game látott benne fantáziát, mivel Hickson szerencsétlenkedik). Illetve itt is megvan a lehetőség, hogy olvasod a híreket jönnek a sérülésinfok, s tudod xy-t 1-2 hétig tudod használni. Több odafigyelést és meggondolást igényel, s pl így elkerülhető az, hogy valaki egész héten bedobja az FA játékosait, szerintem ez így jó.

Cumbeenak meg abban igaza, hogy ha rögtön változtatunk mondjuk régi rendszerre, akkor meg azok akik most ellőtték a waiver pozícióikat hátrányban lesznek, szóval legyen szerintem is valami "tesztidőszak". Csak tényleg valami álláspont legyen, mert így sötét szobában tapogatózunk.

Az meg hogy felveszel valakit, kiteszed aznap nem lesz waiveren!!! Csak akkor ha másnap teszed ki, jól írta meslija ezzel a "blokkolást" lehet elkerülni. Itt arra gondolok, hogy adott esetben megcsinálhatná az ember, hogy jön a hétvége, s az összes lehetőségét kihasználja a játékos 1 nap alatt, s cserél 5ször, ezzel direkt waiverre teszi a játékosokat, így a liga többi tagja nem tudja azokat a játékosokat felvenni. Mondjuk ilyet megcsinálsz Csütörtökön, amikor amúgy is kevés ember van, s alapból tudod kit akarsz felvenni, de kevés értelmes ember van, aki használható, de négyet "blokkolsz", egyet felveszel, s ráadásul azok akiket ki-be tettél csak Vasárnap lehetnének elérhetők. Szóval emiatt van az hogy ha felveszel embert, de még aznap kiteszed, mielőtt a meccsek kezdődnek ugyanúgy FA-ra kerül, s nem waiverre.
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2013.12.04. 14:12:14

neobarca írta:Mellesleg a 3év alatt nem volt annyi agyalás, konfliktus, egyeztetés, mint idáig ebben a pár hétben. Lehet tényleg rossz irányba tart a világ... :mrgreen: :P
Ez hülyeség, én idén tök visszafogott vagyok.:D:D Amúgy ha már be lett téve a waiver, szerintem egy 2 hetes tesztidőszakot hagyhatnánk neki. Főleg, hogy ha most hirtelen kivesszük, akkor azok megszívták, akik ebben a 2 napban használták. Mondjuk nekem a másik jobban fekszik, mert én lenni szoktam éjjelenként, de így meg nagyobb kihívás a dolog, szóval én azért hagynék egy kis időt, hogy hogy válik be. Amúgy a másik rendszer sem bugos, csak lijacskán kívül mindenki lusta volt utána nézni, hogy WTF is ez. De amit beírt, az tök logikus és jogos is. (Nekem egyáltalán nem volt bajom a régi rendszerrel, én hoztam elő újra ezt a témát, de engem tényleg csak érdekelt, hogy hogy csinálta Bob, hogy nem waiverre ment ki a játékos.)
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2013.12.04. 13:52:01

neobarca írta: Írtam neki. Megkértem szépen, hogy ne legyen link és foglalkozzon vele. Mentségére szolgál, hogy egy Michelin Csillagos étteremfen főséf Londonban, szal rengeteget dolgozik.
Ha jól emlékszem, van egy olyan opció, hogy aut. bekerüljenek a kezdők. Ezt hol találom meg? Felajánlom neki, de ha nem lesz változás, akkor sztem kereshetünk másik managert a helyére...
My teamnel van egy gomb hogy "Set Active Players". Vegig lepked a napokon es mindegyinel megnyomja ezt es kesz. 1 hetre elore megcsinalja (osszesen 14 kattintas) es akkor eleg csak hetvegeken belepnie.
Válasz küldése