Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az Everton-ban Oviedo és Coleman is nagyon fel volt tolva, így a pálya közepén létszámfölényben voltak, erre pedig Wenger csak későn reagált.Gareth Tello írta: Ez speciel engem nagyon meglepett, mert mi anno az első félidőben végig irányítottunk, Barkley-ék többnyire csak nyomozták a labdát, ennek fényében azt hittem, hogy szét fogjátok birtokolni őket, és erőből behúzzátok - de mégsem, tényleg nagyon jól játszottak az első félidőben, aztán viszont valóban feljavultatok, összességében szerintem igazságos eredmény az iksz.
Özilnek meg nem ment annyira, és akkor még enyhén fogalmaztam... Kicsit visszaesett az utóbbi időszakban, nem?
Kíváncsi leszek egyébként a meccsre, illetve arra, hogy Wenger mennyire fog pihentetni... Mert nekünk olyan mély a keretünk, hogy nyugodtan lehet rotálni azon a meccsen, és ez még nem is eredményez olyan nagy minőségbeli romlást.
Bevallom, ebben van valami.visca el barca írta:most is csak azért sirsz mert itt ki is estekha megkaptátok volna a hubbabubbatownt-t csendben lennél
Tényleg, megfeledkeztem a több százezer fős európai Kidderminster-szurkolótáborról.bence-barca írta:Persze, mert az átlagember inkább nézi a Spurst, mint a Kidderminstert... ugyan már![]()
![]()
Szerintem amúgy nem rossz az, h sok kicsinek van esélye minél továbbjutni, persze az sem jó, h 2 erős gárda találkozik ilyen hamar. Ettől független szerintem változtatni nem kéne, mert akkor itt is az lenne, h csak a nagyok maradnak kb életben 1-2 csodától eltekintve.
Persze, mert az átlagember inkább nézi a Spurst, mint a Kidderminstert... ugyan márGareth Tello írta: Mondjuk az szerintem vicc, hogy a legjobb 32 közé jutásért már Arsenal-Spurs lesz, miközben olyan rangadókat is nézhetünk majd többek között, mint
1. Yeovil–Leyton Orient
2. Macclesfield–Sheffield Wednesday
3. Grimsby–Huddersfield
4. Ipswich–Preston North End
5. Kidderminster–Peterborough
6. Doncaster–Stevenage
![]()
![]()
Lehet, hogy valamit kellene változtatni a rendszeren, mert így biztos, hogy az Arsenal-Spurs páros egyik tagja búcsúzni fog, miközben a fenti csapatokból hat ott lesz a 32-ben.
Ez speciel engem nagyon meglepett, mert mi anno az első félidőben végig irányítottunk, Barkley-ék többnyire csak nyomozták a labdát, ennek fényében azt hittem, hogy szét fogjátok birtokolni őket, és erőből behúzzátok - de mégsem, tényleg nagyon jól játszottak az első félidőben, aztán viszont valóban feljavultatok, összességében szerintem igazságos eredmény az iksz.Game90 írta:Az 1. félidőben kb. 40 percig az Everton irányított, csak az utolsó 5 percben tudtunk valamit kezdeni velük, mondjuk akkor volt 2-3 helyzetünk is. Gondolom a szünetben Wenger adott a játékosoknak, mert a 2. félidőben már jobbak voltunk azért.
Mondjuk az szerintem vicc, hogy a legjobb 32 közé jutásért már Arsenal-Spurs lesz, miközben olyan rangadókat is nézhetünk majd többek között, mintGame90 írta:Ja, FA-Kupában Arsenal - Tottenham.
Ha lehet választani, akkor az a 3 pont a Chelsea ellen legyen.Gareth Tello írta: A Napolit szerintem veritek, a City- és a Chelsea-meccseken meg ha összesen szereztek legalább három pontot, az már bőven jónak mondható.
A legjobb PL-szezon hosszú évek óta a mostani.barca99 írta:Egy EL-hely nem lenne rossz nekik, de piszok nehéz lesz, szerintem a MU is magára fog találni, előre ott lesz az Arsenal, a City, a Chelsea meg a Liverpool, mögöttük meg az Everton, a MU és a Newcastle, a Szentek kerete meg nem tűnik minőséginek, a pad elég gyenge. szerk.: ja, és a Spurs még ki is maradt a második bolyból. Bár Pardew csapatából nem nehéz kinézni egy összeomlást, de még akkor is kevés az esély a top6-ban végezni.
Megvan minden Piqué kritikusnak, hogy itt éppen Kompany nem találja a lábait? Szóval ja, ilyen a védő sors, benne van, hogy földön így megforgatnak. Még a legjobbakat is. Képzeljük már el mi lenne itt, ha CR lőne egy ilyet (CR, nem egy Osvaldo), úgy, hogy előtte Piqué csúszik-mászik.Gareth Tello írta:szerk.: Osvaldo...![]()
És a vicc az, hogy a 18 éves Januzaj gyerek konkrétan a legjobbjuk volt ma, és ez már nem először fordul elő.Game90 írta:Mondjuk ilyen rossz ManUnited középpályát nem tudom, hogy mikor láttam utoljára. Januzaj, Cleverley, Jones, Nani. Borzasztó.
Az Everton abszolút verhető, még mi is lefociztuk őket nemrég.Game90 írta:Amúgy egy W, D, L, W négyessel kiegyeznék.
Ha.Gareth Tello írta:L D L LGame90 írta:Következő 4 meccsünk: Everton, Napoli, ManCity, Chelsea.![]()
Ezen a 4 meccsen nyeri meg az Arsenal a bajnokságot és jut tovább a legjobbak közé a BL-ben.Game90 írta:Következő 4 meccsünk: Everton, Napoli, ManCity, Chelsea.
Ennyi.
L D L LGame90 írta:Következő 4 meccsünk: Everton, Napoli, ManCity, Chelsea.
Négy gól (ráadásul ilyenek), egy gólpassz, visszatérése óta a PL-ben: 9 meccs, 13 gól, 2 gólpassz...Game90 írta:Suárez meg elmebeteg
Egy héten belül, biztos jön megint valami hír, hogy már megint viszi a madrid...Game90 írta:
Suárez meg elmebeteg:
gif
gif