Az Everton-ban Oviedo és Coleman is nagyon fel volt tolva, így a pálya közepén létszámfölényben voltak, erre pedig Wenger csak későn reagált.Gareth Tello írta: Ez speciel engem nagyon meglepett, mert mi anno az első félidőben végig irányítottunk, Barkley-ék többnyire csak nyomozták a labdát, ennek fényében azt hittem, hogy szét fogjátok birtokolni őket, és erőből behúzzátok - de mégsem, tényleg nagyon jól játszottak az első félidőben, aztán viszont valóban feljavultatok, összességében szerintem igazságos eredmény az iksz.
Özilnek meg nem ment annyira, és akkor még enyhén fogalmaztam... Kicsit visszaesett az utóbbi időszakban, nem?
Kíváncsi leszek egyébként a meccsre, illetve arra, hogy Wenger mennyire fog pihentetni... Mert nekünk olyan mély a keretünk, hogy nyugodtan lehet rotálni azon a meccsen, és ez még nem is eredményez olyan nagy minőségbeli romlást.
Özil-t inkább úgy jellemezném, hogy ingadozó. De egy kis pihenés ráférne, mert nagyon sokat játszott mostanában (és tudjuk, ő csak egy 60 perces focista).
Január 1. Cardiff otthon, január 5. Tottenham otthon, január 13. AVilla idegenben. Ebből kiindulva szerintem nem fogunk pihentetni.