2013.11.27. 11:43:32
Nekem is megfordult a fejemben, hogy leadták a meccset.
De szerintem inkább a mellény volt nagy: mi vagyunk a Barca, múltkor négyet vágtunk nekik, mit nekünk az Ajax? Elvégre a világ legjobb csapata mi vagyunk!
Igenis jó lett volna, ha most leikeszelnek, hisz akkor tényleg a Celtic ellen lehetett volna próbálkozni a fiatalokkal. Egyedül ők voltak azok, akik próbáltak valamit összehozni.
Xavi hihetetlen, hogy egyre körülményesebb lesz, Song rengeteg labdát eladott, próbált cselezni, ami nagyon nem megy neki, volt, hogy azt hittem, elesik a saját lábában. Ő akkor volt jó eddig, ha labdát szerzett, és adta egyből tovább, nem cicózott.
Az, hogy fejben nulla volt a csapat, az még hagyján, de az, hogy semmi elképzelés, kreativitás nem volt bennük....
Pedro hihetetlen egy nagy nulla volt, Fabregas meg nem oda való. Így a támadósorunk saját magát herélte ki.
A védelem az egy vicc volt, nem is fecsérlem rá a szót. A második gólnál, amit Puyol is bénázott... Nem ezt szoktuk meg tőle.
A meccs elején próbálkoztak a fiúk a letámadással, de nem sok meggyőződéssel.
Egyszerűen bevették a lesz..rom tablettát.
Celtic ellen reménykedhetünk abban, hogy páran pihenni fognak. Nekik már teljesen mindegy, hisz még az EL-re sincs esélyük.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára
Vakmacska 2013.11.27. 11:48:46-kor.