Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.12.12. 11:15:04

Cooh írta:Egyedül a Man. City lehet kemény ellenfél.
Kezd össze érni a csapatuk (mégha néha becsúszik egy-két meglepetés a kisebb csapatok ellen).

Itt nem imádkozni kell, hogy elkerüljünk egy erős csapatot!
Ha meg akarjuk nyerni a BL-t, akkor mindenkit le kell győzni aki az utunkba áll.

Sajnos a tegnapi meccset nem láttam, de örülök a sikernek és ahogy olvasom, jól is játszottunk.
Youtube Highlights videót meglesek a meccsről.
http://livefootballvideo.com/fullmatch" target="_blank

Ezen az egészet meg tudod nézni. :wink:

Persze mindenkit ütni kell, de nem jó a tűzzel játszani. Minél könnyebb az ellenfél, annál jobb. Egy Olympiakosba, vagy egy Schalke-Leverkusen páros egyikébe simán belemennék. Nem tudom, hogy Ti, hogy vagytok vele, de én szinte biztos vagyok benne, hogy összekerülünk majd a Bayernnel. Remélem, hogy ez max. a döntőben fog megtörténni. :D
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Cooh
Jugador del Barça

2013.12.12. 10:59:49

Egyedül a Man. City lehet kemény ellenfél.
Kezd össze érni a csapatuk (mégha néha becsúszik egy-két meglepetés a kisebb csapatok ellen).

Itt nem imádkozni kell, hogy elkerüljünk egy erős csapatot!
Ha meg akarjuk nyerni a BL-t, akkor mindenkit le kell győzni aki az utunkba áll.

Sajnos a tegnapi meccset nem láttam, de örülök a sikernek és ahogy olvasom, jól is játszottunk.
Youtube Highlights videót meglesek a meccsről.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.12.12. 10:47:05

Gyerekek Neymar 1. és 2. góljáért és összességében az egész meccsen nyújtott játékért érdemes volt megnézni ezt a meccset. Ezeket a passzjátékokat öröm volt nézni. És akkor mennyi helyzetet kihagytunk. :D Idei év egyértelműen legjobb meccsét játszottuk, ez túltett a Levante elleni meccsen is, pedig kicsit jobb volt az ellenfél. Szép volt srácok. =D> Villareal ellen ezt folytatni kell (kéne) :!: :D
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
recrea
Llegenda del Barça

2013.12.12. 09:48:59

Lehet, h még álomvilágban élek, de ha a City vagy a Leverkusen komoly ellenfelünk lehet, akkor kérjük át magunkat az Európa Ligába, próbáljuk azt megnyerni. :oops: :D

A tegnapi meccset meg értékeljük úgy, h tavaly ugyanitt, Messivel (akit akkor lerajzoltak egy papírra és széttéptek) a 93. percben nyertünk, a 3 pont pedig most is kellett.

Csak azt tudnám, h idegenben hol van ez a bátor, nyomulós támadófoci :?: :!: Talán még Pep hagyta el 2010-ben...
mess2009
Director del Fútbol

2013.12.12. 08:19:03

az tény , gyenge ellenfél, tét nélkül , otthon..... de mégis: jól esett végre gólokat látni!!! egy jó sorsolást és egy jó Messit kívánok karácsonyra!
Bestbarca
Entrenador del Barça

2013.12.12. 01:28:24

Jó lesz ez...Sorsolásnál a City,Arsenal marha nagy benyalás lenne...Pláne előbbi...Azért az Arsenalt foghatóbbnak érzem,mert nincs olyan jó védelmük,a középályán meg rájuk tudnánk erőltetni az akartunkat...Viszont a city középpályája nagyon komoly,elől Aguero Silva Negredo...botrányos minőség, nem egy Giroud...És okés döcög a city,de előbb utóbb összeállnak végleg,és a nagy döcögés közepette agyonvernek egy Mut,Totenhamet, megverik a Bayernt(mégha tét nélkül is, akkor is fricska münchenben)...Amúgy nyílván ha vmit akarunk kezdeni akkor verni kéne mindenkit aki szóba jöhet,csak azért nem mind1,hogy most rögtön bekapunk egy cityt februárra,amikor még Messi is csak harmatos lesz,vagy már egy közel 100%os Messivel állunk ki akár ugyan úgy a city ellen...

Megjegyzés - idén sokkal kevésbé vagyunk gyámoltalanok Messi nélkül mint tavaly,ez sztem a Neymar hatásnak,meg Tatanak is betudható...De emlékezzünk vissza mit értünk anno Messi nélkül,és nem csak tavaly, előtte Pep alatt is kb 0ák voltunk nélküle,szal fogalmazzunk úgy nem keveset számít hogy ő nincs...És akkor az évek óta alapember Alvesről nem is beszéltem aki kombinatív játékban rohadt sokat hoz előrefele,kár is lenne tagadni,plusz Alba is ha újra erőre kap,azért összjátékban veri Adrianot az fix...Ha tavaszra nem lesznek kulcsember sérültek,akkor nagyon atom csapat lehetünk...Ha meg sok sérülés lesz kulcsjátékosoknál akkor végünk,de ezzel minden csapat így van...Az igazi klasszisokat nem lehet pótolni...Bár idén állunk a legjobban e téren sztem...

Majd elválik...Sztem azon fog múlni hogy mit érünk el a Blben,ahogy nem is tudom melyik nagyokos szakértő mondta, de kivételesen igazat adok,hogy "várjuk meg míg Messi visszatér teljes erőnlétben,és ténylegesen összeszoknak Neymarral...Az után derül ki mennyire erős ez a Barcelona..." Vhol it lesz a klucs...Mert ha elől életveszélyesek vagyunk,akkor ami fél európa mentsvára, "hogy nade a védelem" is egyből más, hátul is könnyebb a csapat dolga,nem annyira jönnek ki az ott lévő hiányosságok...Ha tudjuk hozni mit szoktunk labdatartás,de elől ténylegesen veszélyesek vagyunk,nem szórjuk el a labdákat a félpályánál,hanem ha el is adjuk feljebb, az ellenfél 16osánál,akkor nem fog menni a majd kontrából megoldjuk dolog ellenük...Abban a pillanatban bajban lesz akárki is az ellenfél,mert amennyi kreativitás,tehetség, és zseni van ebben a Barcában,ezzel továbbra sem lehet versenyezni...Csak ez nem mindíg jön ki,nem mindíg tudjuk kamatoztatni...Pláne ha a fél gárda mankóval tolja...Egyedül a Bayern lehet nehéz falat,de ha vmikor összekerülünk velük,sztem 200% motiváció lesz a gárdában,ha meg azt hozzuk amit ténylegesen tudunk,akkor megint csunya lehet,csak visszafelé...Mint csapat erősebbek most jelenleg is,illetve most még,legyünk bizakodóak hogy tavaszra erősebbek leszünk e téren is... :) De játékos minőségben egy fokkal előttük járunk...Pl . jójó Ribery,Messi meg zseni...És ez nem egy poszton megfigyelhető...

Aki meg pesszimista, annak ajánlom a Chelsea 2012es győzelmét... :D Egy jó meccsük nem volt gyakorlatilag,azt mégis behúzták,a Bayern ellen Münchenben,már a segédedzővel... :D Ez a Bl itt tényleg bármi megtörténhet... :D
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
sörvirsli
Capitá del Barça

2013.12.12. 00:22:58

Jó kis gólparádé volt,végre Nemyar is beindult a gólgyártásban.Azt valaki azért elmondhatná,hogy Barta miért nem játszott?Mert a szombati meccsen tuti,hogy megint Szenyor Shakira és Mas fognak kezdeni! #-o

Nálam is a City meg az Arsenal a felejtős. Atöbbivel nem lehet gáz.

FIGYELEM!FIGYELEM!
A nyolcaddöntők sorsolását 2013. december 16. -án (hétfő) tartják. Élőben délben a sport1en!
Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.

Messi-Neymar = the ultimate forward duo

Paul Walker - We are always gonna miss you forever!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.12.12. 00:06:22

Sima volt, a skótok se erőltettél, nekünk meg szerencsére bejött minden, nagy jelentősége nem volt a meccsnek, mehetünk tovább.
City-Arsenalt jó lenne elkerülni, meg az oroszokhoz se kéne utazni, a többi közül bárki jöhet. Én leginkább az Olympiakosnak örülnék.
Kép
Kép
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2013.12.11. 22:59:28

Azt hiszem erősen meglátszódott, hogy ez már egy tét nélküli meccs volt a Celtic(s)-nek, és nem véletlen, hogy nem a Bilbaot intéztük el így. Szó szerint minden befelé pattant ma.
Na mindegy, önbizalom-növelőnek jó volt, reméljük a csapat majd a Villareal meg a Getafe ellen is ilyen hatékony lesz.

Amúgy Sanchezt kár volt levenni a pályáról, nem sokat játszott az utóbbi időben, és igazán megérdemelt volna ma egy gólt ő is.

szerk.: sikerült egy rekordot beállítani amúgy
https://twitter.com/OptaJose/status/410894278827593729" target="_blank
Zolika10
Jugador d'estrella

2013.12.11. 22:42:39

Jöhetnek akkor:
Leverkusen,Galata,Olympiakos,Man.C.,Schalke,Arsenal,Zenit.

Két angolt elkerűlném. Bayer még lehet szívósabb, de az se egy verhetetlen csapat.
Jó lesz ez! =D>
Hattrick: Tatabánya City
Yokozuna
Entrenador del Barça

2013.12.11. 22:37:53

Ez a titok. Kellően gyámoltalan ellenfél kell. De azért bíztató a hozzáállás, a sok gól. Remélem többet nem látjuk Fabregast középcsatárban.
shutterisland
Director del Fútbol

2013.12.11. 20:48:04

ritka (sőt, egyedülálló) mikor barca meccs idején nem azt nézem, de most nem tudok streamelni, mert wow-oznak a házban és hang sincs a gépemen holnapig.
marad egy jó schalke-basel... :roll:
visca el barca
Presidente del Barça

2013.12.11. 20:08:17

mondjuk én sem igazán értem miért nem jatszik. sokkal jobb formaban van mint mascherano akinek meccsenként legalább 2 bakija van.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.12.11. 20:00:04

csababarca írta:Kár is ezen már idegeskedni, majd elhúz mint Thiago,aztán nézhetünk.
Szép is lenne... Azért remélem, tanultak Barcelonában abból az esetből...
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.12.11. 19:57:37

Gareth Tello írta:Bartra?... :?

Celtic line-up (official): Forster - Lustig Ambrose VanDijk Ledley - Matthews Brown Biton Boerrigter - Samaras Pukki
Kár is ezen már idegeskedni, majd elhúz mint Thiago,aztán nézhetünk.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
StickyFingaz
Capitá del Barça

2013.12.11. 19:57:01

Megint ez a Maskeranó-Piké páros..vajon hány gólt fogunk róluk kapni?
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.12.11. 19:50:59

Bartra?... :?

Celtic line-up (official): Forster - Lustig Ambrose VanDijk Ledley - Matthews Brown Biton Boerrigter - Samaras Pukki
visca el barca
Presidente del Barça

2013.12.11. 19:48:40

pinto - montoya, piq, masch, adriano - xavi, buszkecc, sergi robi - pedro, sancho, ney
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.12.11. 19:45:55

Barcelona line-up (official): Pinto - Montoya Pique Mascherano Adriano - Xavi Busquets SergiRoberto - Pedro Neymar Alexis #fcblive

Song szerintem mehetett volna még, de lényeg, h bebiztosítsuk az elsőséget a csoportban!

Bench Barcelona: Oier, Puyol, Alba, Song, Iniesta, Dongou, Tello #fcblive
sörvirsli
Capitá del Barça

2013.12.11. 14:15:39

visca el barca írta:
sörvirsli írta:ronaldo7.net
sörvirsli, sörvirsli, rád sem ismerek... hát milyen oldalakra fanyalodsz? :lol:

streamen sosem nézek meccset, idegesít az idegen nyelvű karattyolás, meg h állandoan akadozik/pixeles stb :?
Hát a cél szentesíti az eszközt! :twisted:
Amúgy pont egy itteni többezer kommentel rendelkező tag tette ezt a linket közhírré a fórumon még pár hónapja,onnan nyúltam.

Engem is zavara a sok reklám meg ha lefagy az oldal de ezen a Cunci7es oldalon gyorsan össze lehet kukázni egy újabb és jobb streamet. :)
Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.

Chino
Llegenda del Barça

2013.12.11. 14:00:25

Barcaman1993 írta:
Gareth Tello írta:A Celtic elleni keret: Pinto, Oier, Montoya, Piqué, Puyol, Xavi, Pedro, Iniesta, Alexis, Neymar, Mascherano, Bartra, Sergio, Song, Alba, Tello, Adriano, Sergi Roberto, Adama, Dongou.

Fabregas ugyebár eltiltás miatt nincs, úgyhogy Neymar fog középen játszani, gondolom... Bár hatalmas húzás lenne Tatától, ha berakná Dongou-t. :-({|=
Nem akarom elkiabálni, de simán kinézem belőle, hogy Alexist, vagy Dongout teszi be középre. A Real ellen már elsütötte a 3 középpályásról szóló poénját, simán kinézem belőle ezt most. Mondjuk én nem sok értelmét látnám, hogy Neymart beküldje középre a darálóba, de lehet, hogy ez fog következni.

Jó lenne, ha végre tudnánk egy jó meccset játszani, magabiztos győzelemmel, a végén fiatalokkal... Talán most egy picivel többet sikerült pihenni.
Skóciában is Neymart tolta be középre, amitől nagyon féltem, de nem döngölték a földbe, sőt. Én mindenesetre Dongounak adnék vagy 30 percet eredménytől függetlenül.
Bartrat mindenképpen a kezdőbe várom, de Robot is elnézegetném Xavi helyén. Remélem hozunk egy magabiztos, 2-3 gólos győzelmet és elhallgattatják a fiúk a károgókat.
Forca Barca!!!!
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.12.11. 09:57:30

Gareth Tello írta:A Celtic elleni keret: Pinto, Oier, Montoya, Piqué, Puyol, Xavi, Pedro, Iniesta, Alexis, Neymar, Mascherano, Bartra, Sergio, Song, Alba, Tello, Adriano, Sergi Roberto, Adama, Dongou.

Fabregas ugyebár eltiltás miatt nincs, úgyhogy Neymar fog középen játszani, gondolom... Bár hatalmas húzás lenne Tatától, ha berakná Dongou-t. :-({|=
Nem akarom elkiabálni, de simán kinézem belőle, hogy Alexist, vagy Dongout teszi be középre. A Real ellen már elsütötte a 3 középpályásról szóló poénját, simán kinézem belőle ezt most. Mondjuk én nem sok értelmét látnám, hogy Neymart beküldje középre a darálóba, de lehet, hogy ez fog következni.

Jó lenne, ha végre tudnánk egy jó meccset játszani, magabiztos győzelemmel, a végén fiatalokkal... Talán most egy picivel többet sikerült pihenni.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.12.10. 19:43:53

visca el barca írta:sörvirsli, sörvirsli, rád sem ismerek... hát milyen oldalakra fanyalodsz? :lol:

streamen sosem nézek meccset, idegesít az idegen nyelvű karattyolás, meg h állandoan akadozik/pixeles stb :?
Valaki feltörte a profilját :lol:

Egyébként hozok majd olyan streamet neked, ha gondolod, ami nem akadozik és abszolút tűrhető minőségű, nyilván nem olyan, mintha a harmincméteres plazmatévéden néznéd, de azért nem rossz. :) Az idegen nyelvű kommentátort én meg azért szeretem, mert így nem kell hallgatnom, hogy milyen baromságot hord össze az aktuális Sport TV-s stb. kommentátor. :lol:
visca el barca
Presidente del Barça

2013.12.10. 19:15:18

sörvirsli írta:ronaldo7.net
sörvirsli, sörvirsli, rád sem ismerek... hát milyen oldalakra fanyalodsz? :lol:

Kép
sörvirsli
Capitá del Barça

2013.12.10. 19:01:38

Kizárt,hogy kezdőnek beteszi,tuti a Pedro - Neymar - Alexis hármas lesz elöl.
Minimum 2 gólos előnynél és a 70. perc környékén jönnek majd a cserék. :roll:

Válasz küldése