Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
http://livefootballvideo.com/fullmatch" target="_blankCooh írta:Egyedül a Man. City lehet kemény ellenfél.
Kezd össze érni a csapatuk (mégha néha becsúszik egy-két meglepetés a kisebb csapatok ellen).
Itt nem imádkozni kell, hogy elkerüljünk egy erős csapatot!
Ha meg akarjuk nyerni a BL-t, akkor mindenkit le kell győzni aki az utunkba áll.
Sajnos a tegnapi meccset nem láttam, de örülök a sikernek és ahogy olvasom, jól is játszottunk.
Youtube Highlights videót meglesek a meccsről.
Szép is lenne... Azért remélem, tanultak Barcelonában abból az esetből...csababarca írta:Kár is ezen már idegeskedni, majd elhúz mint Thiago,aztán nézhetünk.
Kár is ezen már idegeskedni, majd elhúz mint Thiago,aztán nézhetünk.Gareth Tello írta:Bartra?...![]()
Celtic line-up (official): Forster - Lustig Ambrose VanDijk Ledley - Matthews Brown Biton Boerrigter - Samaras Pukki
Hát a cél szentesíti az eszközt!visca el barca írta:sörvirsli, sörvirsli, rád sem ismerek... hát milyen oldalakra fanyalodsz?sörvirsli írta:ronaldo7.net![]()
streamen sosem nézek meccset, idegesít az idegen nyelvű karattyolás, meg h állandoan akadozik/pixeles stb
Skóciában is Neymart tolta be középre, amitől nagyon féltem, de nem döngölték a földbe, sőt. Én mindenesetre Dongounak adnék vagy 30 percet eredménytől függetlenül.Barcaman1993 írta:Nem akarom elkiabálni, de simán kinézem belőle, hogy Alexist, vagy Dongout teszi be középre. A Real ellen már elsütötte a 3 középpályásról szóló poénját, simán kinézem belőle ezt most. Mondjuk én nem sok értelmét látnám, hogy Neymart beküldje középre a darálóba, de lehet, hogy ez fog következni.Gareth Tello írta:A Celtic elleni keret: Pinto, Oier, Montoya, Piqué, Puyol, Xavi, Pedro, Iniesta, Alexis, Neymar, Mascherano, Bartra, Sergio, Song, Alba, Tello, Adriano, Sergi Roberto, Adama, Dongou.
Fabregas ugyebár eltiltás miatt nincs, úgyhogy Neymar fog középen játszani, gondolom... Bár hatalmas húzás lenne Tatától, ha berakná Dongou-t.
Jó lenne, ha végre tudnánk egy jó meccset játszani, magabiztos győzelemmel, a végén fiatalokkal... Talán most egy picivel többet sikerült pihenni.
Nem akarom elkiabálni, de simán kinézem belőle, hogy Alexist, vagy Dongout teszi be középre. A Real ellen már elsütötte a 3 középpályásról szóló poénját, simán kinézem belőle ezt most. Mondjuk én nem sok értelmét látnám, hogy Neymart beküldje középre a darálóba, de lehet, hogy ez fog következni.Gareth Tello írta:A Celtic elleni keret: Pinto, Oier, Montoya, Piqué, Puyol, Xavi, Pedro, Iniesta, Alexis, Neymar, Mascherano, Bartra, Sergio, Song, Alba, Tello, Adriano, Sergi Roberto, Adama, Dongou.
Fabregas ugyebár eltiltás miatt nincs, úgyhogy Neymar fog középen játszani, gondolom... Bár hatalmas húzás lenne Tatától, ha berakná Dongou-t.
Valaki feltörte a profiljátvisca el barca írta:sörvirsli, sörvirsli, rád sem ismerek... hát milyen oldalakra fanyalodsz?![]()
streamen sosem nézek meccset, idegesít az idegen nyelvű karattyolás, meg h állandoan akadozik/pixeles stb
sörvirsli, sörvirsli, rád sem ismerek... hát milyen oldalakra fanyalodsz?sörvirsli írta:ronaldo7.net