MQuC írta:Amikor kiírja, hogy csak akkor hozhatom fel az ifit, mikor eltöltött a csapatnál egy teljes szezont, azt a felnőtt bajnokság alapján számítja, vagy az aktuális ifi bajnokság alapján, amiben játszik? Azért kérdezem, mert ugye a felnőtt 14 hetes, amiben az ifi csapatom játszik, ott meg 16 csapat van alapból, és nem akarok öreg koráig várni a felhozatalával, ha esetleg úgy van.

17 év 0 naposan lehet hozni - 16/0-n került a csapatodhoz, vagy fiatalabb volt, illetve 16/0 felett 112 nap elteltével - ahogy írtad, a felnőtt szezon -, amit előttem is írtak. Jó is lenne, ha 4 csapatos bajnokságok 6 fordulója után lehetne feldobálgatni az ifiket...
Először is gratulálni szeretnék minden feljutónak!
Másodszor lenne egy olyan problémám, hogy nem tudom melyik játékosom válasszam a szélre, mivel az egyik szélsőjátéka jó viszont a játékszervezése és a védekezése is nagyon rossz ( mivel még ez is és a másik is kezdő játékos, őket kaptam ), viszont a másik játékosom szélsőjátéka gyenge viszont a játékszervezése és a védekezése középszerű. Hattrick Organizer szerint a második játékossal stabilabb lenne a középpályám, de az elsővel meg a széljátékom lenne jobb, én magam szerint a másodikat választom(választanám) mivel a középpálya a kulcs a játékban.
Köszönöm a válaszokat!

Esetleg valami javaslat a szezon végezetével, az új szezonkezdet előtt? Mit érdemes tenni, mit nem?

Elsősorban a szélsőjáték a fontos egy szélsőnek.

Utána jön csak a többi. Igen, fontos a kp, a szélsőjáték ad is hozzá, de inkább legyen egy jobb szélsőjátékosú szélsőd, mint egy tök gyenge.

De ha ragaszkodsz az utóbbihoz, akkor szélről húzd be középre. Továbbra is szélen fog játszani, de valamivel többet fog tenni a kp-hoz. Igaz, valamivel gyengébb lesz a széled, de gyenge ez a játékos annyira, hogy igazából tök mindegy legyen a dolog.
Javaslat: rúgd ki a francba és szerezz egy jobbat...

Amúgy ifi vagy felnőtt? Gondolom előbbi, de indokold légyszi, hogy pontosan minek kapcsán kell meghoznod a döntést.

Segíts, hogy segíthessünk.
Micha korábbi kommentjére utólagos reagálás: ezek szerint én is rosszul tudtam egy-két dolgot. Az évek alapján ez ragadt rám, rosszul értelmeztem, de pont ezért jó, ha közelébe kerülsz egy szakinak, ki tud igazítani.

Kösz a tanácsokat, Mester!
Aztán mindenkinek óvatos igazolást az holtszezonra, most fognak megugrani az árak.