Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
végre, gólokat is látunk!!!!! ezúttal úgy látom jól variáljuk a passzokat és az előre lőtt lasztikat, sőt volt néhány szép kontra is.
már azon bosszankodtam, hogyNeymar be van oltva gól ellen, de végre betalált!!!azért az a vissza-passz nálam mindent visz....
csak így tovább, a skótok egyelőre nagyon maguk alatt vannak, a másodikban ki fognak támadni úgy érzem...
Alexis hatalmasat játszik. Nálam eddig ő a meccse embere Jó látni, hogy a kapufele cselez és nem visszafele, így kell ezt! Nagyot játszik, de a csapatis óriásit játszik!
"El fogom feledtetni velük a vereség ízét, ám jól az eszükbe vésem, hogy mindig küzdeniük kell. Én vagyok a vezető, ők követnek engem, együtt pedig sikeresek leszünk…”
Tudom, hogy nem a legdurvább ellenfél stb. nem is vonnék le semmi messzemenőt, de végre megyünk, mint az ördögök, és a hibák ellenére is eszeveszett látványos!
Schalke ellenfele is kapott egy pirosat, Szalai kibrusztolta ha már mást nem tud. Marseille és a Milan is kapott 1et ugye, potyognak a pirosak az első félidőben. (tegnap csak 1 csapat kapott 3at)
Neymar megint nem vállalja el, attól féltünk hogy majd önző lesz,erre pont az ellenkezője.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Az FC Barcelona elkötelezettsége a fiatalok mellett kiemelkedő: ebben az idényben 16 18 éves vagy annál fiatalabb játékos lépett pályára kezdőként a sorozatban. Eddig az Ajax tartotta a csúcsot (15, 1994/95). pic.twitter.com/vK3vfoJrbY
— EuroBarça (@eurobarcahu) March 7, 2025
✨ @ChampionsLeague Round of 16 ✨
➡️ First leg
⚽ Benfica vs Barça
Wednesday, March 5
⌚️ 9:00 PM CET
️ Estádio da Luz
⬅️ Return leg
⚽ Barça vs Benfica
Tuesday, March 11
⌚️ 6:45 PM CET
️ Estadi Olímpic pic.twitter.com/YVzUmyIyxQ