USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.12.21. 15:10:58

Már a kép se rossz JR-nél. :D

James vs McLemore:
https://www.youtube.com/watch?v=d4sTQ2Qrp1I" target="_blank
Üdv az NBA-ben, újonc. :lol:
S meccs utána ment a talicska is:
https://www.youtube.com/watch?v=U1hkgsW" target="_blank ... cG9wj88-LH

Kis Blazers Bill Simmons-szal:
https://www.youtube.com/watch?v=B3o_LmI" target="_blank ... cG9wj88-LH

Tegnap a Raptors nyert hosszabbításban Dallasban, DeRozan (ha már szóba került) bevágta brahiból majdnem egész pályáról, kár hogy nem ért, év buzzer beatere lett volna. :lol:
https://www.youtube.com/watch?v=4bjiXS3maV0" target="_blank

2013 NBA Christmas Day Preview by Bob Ryan
https://www.youtube.com/watch?v=m-SJXrRYI2Q" target="_blank

Denver Nuggets "Macareindeer" :mrgreen:
https://www.youtube.com/watch?v=J35QKSlRxlk#t=30" target="_blank

Ez a szezon tényleg egy kaotikus idény. Ránéz az ember a tabellára és nem hiszi el, ami történik. Keleten a Hawks harmadik a Celtics negyedik (sokan még a PO-ba se várja őket, mondjuk én az Atlantát már idény előtt is preferáltam, mert jól össze lettek rakva), Bobcats ötödik, NY sehol, Brooklyn még ha éledezik is, ahogy a Cleveleand is, de sehol nincsenek. Rose kiesésével a Bulls sehol...Nyugaton: OKC-t mindenki gyengébbnek érezte (én is, szó se róla), ehhez képest a kezdő ugyanaz, padról meg olyan emberek jönnek, mint Lamb-Jackson és fut a szekér, sokkal ígéretesebbnek tűnnek mint tavaly pl. Blazers már "megénekeltük", de mégis azért mi az hogy ők a másodikok??? :D Phoenix hatodik, Dallas-Denver és bejutó helyen van, miközben mondjuk a Dallast kivéve alsóházi nyugati csapatok kellene legyenek, vagy ezek szerint mégsem? Hol a Minnesota, a GSW Iggy sérülésével mélyrepülésben van, s úgy néz ki hiába tért vissza. Macik totális csalódás, szavak nincsenek erre az idényre, persze még sok van hátra, de azért lassan a szezon harmadánál vagyunk.

Asik cseréből nem lett semmi, picket nem akartunk adni, ez meghiúsította a csereötletet. Thad Young viszont elvágyódik a Phillyből.

NBA Rooks: Giannis Antetokoumnpo - Welcome to the NBA
https://www.youtube.com/watch?v=HBrGsZWgyng" target="_blank
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2013.12.20. 15:08:37

Bob_Marley írta:oké Smith gyakorlatilag mióta megkapta a hatodik címért járó díjat felejtsük el
Kép
messideco írta:DeRozan és Faried jó játékosok amúgy? A játékban megvettem őket :D
DeRozan egy volume scorer, gyenge triplázással és nulla védekezéssel. Faried meg egy 10/8-as playa, gyakorlatilag egy jómunkásember.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
messideco
Presidente del Barça

2013.12.20. 00:07:00

DeRozan és Faried jó játékosok amúgy? A játékban megvettem őket :D
Kép
"And my heart will leave you never."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.12.19. 23:11:57

Komolyan, amit a NY előad, az már mentális probléma, olyan hibákat vétenek, hogy egészen elképesztő. Tényleg lassan lesz egy Shaqtin a fool Knicks különkiadás...Wizards ellen tudjuk, ráadásul arról senki nem beszél, hogy amúgy faltot is üthettek volna, mielőtt Beal betette a ziccert. Megindul, Udrih odacsap oldalbedobás, de nem...kaptak egy kettest, s utána időkéréssel a "zsebükben" Melo két emberrel a nyakán palánkos....Most meg ez az olasztól, ilyenek tényleg nincsenek. S igazából külső szemszögből nézve nem értem mi változott volna tavalyhoz képest???A mag ugyanaz, az edző ugyanaz, oké Smith gyakorlatilag mióta megkapta a hatodik címért járó díjat felejtsük el, de ilyen hibákra nincsen magyarázat. Szét van esve a NY teljesen.

Kobet azért sajnálom, pedig koránt sem tartozik a kedvenceim közé, de látszódik, hogy azért csak öregszik, láb már koránt sincs meg (egy SG-től nem is csoda), most már tényleg csak ezek az elugrásos dobások maradtak neki, 1-2 tripla és társai. Ez a hat hét megint soknak tűnik, achilles, most térd, nem egyszerű.

Giannis bandwagon meg száguldjon, Game a nagy követő, hell yeah. Ebből a gyerekből 1-2 év és komoly kis emberke lehet. 18 éves, úristen, hova fejlődhet még.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2013.12.19. 22:34:30

Injury Update: Kobe Bryant has a fracture of the lateral tibial plateau in his left knee. He is expected to miss 6 weeks.

Itt a Bargnani-s eset:
http://youtu.be/u7p02Xp3U5w" target="_blank
#-o
Bob_Marley írta: Jah és Giannis-t figyelje mindenki. :D Nálam az egyik nagy kedvenc a sok közül az idei draftról, s úgy néz ki kezdő lehet, 18 éves a gyerek, óriási lehetőségek vannak benne, s olyan fizikai adottságai vannak, ami keveseknek. Még Game linkelt róla cikket, hogy pl az edzőtábor óta nőtt még egy csomót. :D És háromposztos játékos. #giannisbandwagon
Antetokounmpo says he's already grown from 6'9" to 6'10.25" and could end up being seven feet tall when his body finally stops growing.

Indeed, doctors have informed Antetokounmpo and Bucks officials that the former's growth plate is still open. In all likelihood, he'll become a 7-footer.

Én még a draft előtt 1 hónappal láttam róla egy ilyen scout videót, azóta nagy kedvencem. Fizikálisan egy szörnyeteg (például 7'4"-es wingspan), az rendben van, hogy 18 évesen még nő, azon nem lepődök meg, de mekkora keze van már :shock:
1.
2.
Bob_Marley írta:James vs Mario:
http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_ima ... almers.gif
Picit ki van akadva LBJ. :D
Azért ha ő megindulna ripityára törne pár ember a világon....
Azért egy Top10 PG-vel senki sem viselkedhet így, még LBJ sem.
neobarca
Director del Fútbol

2013.12.19. 09:36:12

Szépen csöndben A. Davis is visszatért. Nem is gyenge statokkal. :wink:

A mi meccsünket meg Soció leírta... De legalább Chandler visszatért. Már csak Felton és Pigi hiányzik. Ja meg most Stat se tökéletes. Sosem lesz együtt a keret... :(
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
socio66

2013.12.19. 08:45:14

Újabb anyag a szilveszteri válogatásba; első overtime végén két pontos előnyben támadunk, lejön a dobás, de Tyson három ember között megszerzi a lepattanót és kipasszolja, csak várni kellene hogy a Bucks faultoljon, erre a barom Bargnani egyből ráemeli. :D
Ki is egyenlítettek persze utána, de végül nyertünk két hosszabbítás után, borzalmas dobószázalékokkal, úgy érzem itt legszebben fogalmazva is a kevésbé rossz csapat diadalmaskodott.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.12.19. 00:34:19

Mindent leírtatok, mindenki fejlődött egy szintet Portlandben és most ez jön ki belőle. Azért ez a Po-ban szerintem még kevés lehet, ott azért fog számítani a nagyobb rutin, s pl Lillard hidegvérű, de egy Po más, ott a faltok is kicsit másként vannak stb. De jók lehetnek. Padról is végre jönnek pontok, ez azért sokat számít.

Celtics-Rockets gyakorlatilag a pickeken "veszekszik". :D Asikért a Lee-Bass kettős érkezhet a rakétákhoz, mi annyira nem szeretnénk 2014 draftjogot adni, a Rox meg szeretne kapni, de gyakorlatilag utolsó metódusban vannak a tárgyalások. Ha összejön egyértelműen nem tankról beszélünk, Rondo-AB-Green-Sully-Asik ötös ezen a Keleten egy jó ötös, s padról Wallace-Crawford-Hump-Faverani tud segíteni is. Vegyesek az érzéseim, mert jó draftjogot szeretnék évvégén, viszont végre Perk után lesz értelmes centerünk (KG alapból ugye nem volt az, csak kényszerből tették oda). Izgatott vagyok, mert bírom a törököt, s Sully-Asik kettős nagyon illik egymáshoz, ahogy pl a Rox-nál is a Bass-Howard kettős jól hangzik elsőre. Na de várjuk ki a végét, hogy sikerül-e megegyezni. :D

Ma Miami-Indy úgy néz ki James nélkül, így is ez a legnagyobb keleti rangadó.

Jah és Giannis-t figyelje mindenki. :D Nálam az egyik nagy kedvenc a sok közül az idei draftról, s úgy néz ki kezdő lehet, 18 éves a gyerek, óriási lehetőségek vannak benne, s olyan fizikai adottságai vannak, ami keveseknek. Még Game linkelt róla cikket, hogy pl az edzőtábor óta nőtt még egy csomót. :D És háromposztos játékos. #giannisbandwagon

James játszik mégis.

Első negyed végén megyünk majdnem egy húszassal....Ez a Pistons majdnem megverte a Blazerst, s megverte a Pacerst, most fogalmuk sincs hol vannak. S megint iszonyat élvezhető játékot játszunk, minden kezdőnknek van gólpassza, mindenkire 4-5 dobás jutott, triplákkal gyűrjük őket rendesen, s Bass meg remekül védekezett nem egyszer. Jah és Singler lépéshiba van hátra 0,2 mp, oldalbedobás Sullynak alley oop, s kaboom. :D TOP 10 gyanús jelenet volt.
http://www.youtube.com/watch?v=dN51B-fYL8I" target="_blank

Na rendesen visszaestünk, a rengeteg eladott labda visszahozta a dugattyúsokat...

James vs Mario:
http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_ima ... almers.gif
Picit ki van akadva LBJ. :D
Azért ha ő megindulna ripityára törne pár ember a világon....

Rubio. :D
http://d3j5vwomefv46c.cloudfront.net/ph ... 1387416153
Gyalázza a farkas sereg a Blazerst, volt már közte 30 is a második negyedben.

Már öt ponttal is meglépett a Pistons pár perccel a vége előtt, de visszajöttünk, fontos pattanó Wallacetól és nem sokkal később a megszokott dagger tríííí Sullingertől. +1 ide és már csak egy perc van hátra.

Miami meg csak legyűrte a Pacerst, végig vezetett az Indiana, de Allen szokásos triplájával megfordult a dolog.

ÁÁÁÁ így kikapni, ráadásul +21ről....Pedig a végén volt majdnem egy teljes támadóidőnk, erre Bass elkezdett tolatni befelé pozíciót keresve de vagy 10 mp-ig, aztán időt kértünk, mert horror volt nézni. :D Green meg sajna oldalbedobás után nem tudta befejezni Smith mellett, nagyon kár ezért a meccsért, Jennings meg élet meccsét tolta le, Stevenstől kicsit hiba, hogy AB-t későn állította rá. De ez van, jöhet a Wizards, de ez így picit csalódás volt, főleg egy ugyanolyan mérlegű csapat ellen.
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2013.12.18. 21:25:07

socio66 írta:Portland-hez mit szóltok?
Nagyon komoly. Erre szerintem még a legelvakultabb Blazers drukkerek se gondoltak.
Minden esetre megtörni látszik a régi régi portlandi átok. A kezdő 5-ös nagyon ott van. Az edző is szépen teszi a dolgát. (mellesleg ha jót tudom, az ő legkorábbi menesztésére tippeltek a legtöbben idény kezdete előtt)
Én karcsúnak érzem a padot a PO-ban. A bejutás nem kérdés, de ott kevés lesz figyeljétek meg. Nem tudom, mennyi mozgásterük van még, de nem ártana erősíteni. 8)

Közben Igu visszatért :!: Ááááá, mekkora csel te jóóó ég... =D>
http://www.youtube.com/watch?v=HeNnYQNrfZw" target="_blank

Szerk: Vééééégre! Chandler ma visszatér ha minden igaz! \:D/

És egy kis érdekesség:

A Google-ön legtöbbet keresett 10 játékos névsora: 1. LeBron James 2. Jeremy Lin 3. Michael Jordan 4. Kobe Bryant 5. Dwight Howard 6. Derrick Rose 7. Kevin Durant 8. Blake Griffin 9. Ray Allen 10. Steve Nash.

A legtöbbet keresett 10 csapat névsora: 1. Miami Heat 2. New Orleans Pelicans 3. Golden State Warriors 4. San Antonio Spurs 5. Houston Rockets 6. Sacramento Kings 7. Indiana Pacers 8. Memphis Grizzlies 9. Detroit Pistons 10. Milwaukee Bucks
/kezdo5.hu/

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
PCsabi
aka Game90

2013.12.18. 16:34:33

socio66 írta:Portland-hez mit szóltok?
Pár meccsüket láttam ebben a szezonban (legutóbb pont a Pistons és a Cavs ellenieket), szerintem nagyon jók. Robin Lopez jobban illik Aldridge mellé, mint Hickson, LMA MVP-szinten játszik, Lillard ugyanolyan jó, mint a rookie szezonjában, sophomore slump-nak nyoma sincs, Batum az egyik legjobb all around játékos, Matthews meg szép csendben 16 pontot átlagol 45%-os triplázással. A cserepadjuk még mindig nem a legerősebb, de tavalyhoz képest sokkal jobb, Mo Will, Dorell Wright, Freeland, T. Robinson négyest nyugodtan lehet játszatni.

Lillard cold-blooded, 3 nap alatt 2 game-winner:
http://youtu.be/aUMzE3WTJQ0" target="_blank
http://youtu.be/_V5pssL58Lc" target="_blank
Cavs elleni nagyon beteg volt.

Damian Lillard's Clutch PER in 49 minutes this season is 44.24 with an eFG of 63.3 percent. So he's living in a comic book right now.
socio66

2013.12.18. 09:29:11

Portland-hez mit szóltok?
Az első 8-10 meccs után még nem vettem őket komolyan, de így 26 meccs után talán már kijelenthető, hogy komolyan kell számolni velük is, contender csapattá értek.
Pedig meg voltam győződve róla, hogy Aldridge és Lillard dacára a középszerben ragad a csapat, és maximum az utolsó 1-2 playoff helyért csatázik, aztán LMA megunja ezt, és megpróbál nyerni valahol máshol, de idén nagyon megfogtak valamit.
ferninho
Madridista

2013.12.17. 20:31:44

Tucker mit játszott ma a Ravens - Detroit Lions mecccsen :o
mind a 18 pontot ő szerezte, 6 Field Goal :o
és ez az utolsó bakker... szenzációs volt =D>
nem sokkal a vége előtt 1 pontos hátrányban volt a Ravens és 61 Yardról kellett berúgnia és berúgta ilyen nyomás alatt =D>
a végén meg lenyilatkozta, hogy nem találta el teljesen jól :lol: :lol:
madridista
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.12.17. 19:11:58

socio66 írta:
neobarca írta:Bár nem láttam a meccset, de állítólag volt még időkérésünk is. Ááááá tragédia ez a szezon. Szerinted mikor köszönik meg Woodynak?
Persze hogy volt, a recap-ben a végén háromszor is elmondja értetlenkedve a speaker, hogy Knicks had timeouts. :)
Woodson nem tudom meddig húzza még, de szerintem már bőven mennek a háttérben a puhatolózások, csak hát ebben a szituációban sok vesztenivalója van bármelyik edzőnek aki elvállalja a posztot, így érthető ha húzódik a dolog.
Szerintem logikusan megvárják míg Chandler visszatér, s kap mondjuk 5 meccset. Elvileg a héten már játszik Tyson ha utána se nagyon tud nyerni a NY, akkor viszont lapát lehet. Hollins még mindig elérhető...Hihetetlen, hogy mit művelt a macikkal, s látható nélküle hogy megy a Memphis, s senki nem csapott le rá.
S azért hozzáteszem a szegény embert az ág is húzza, a Knicks nem egy meccset bukott már pár ponttal. Most ugye Prigioni sérült meg, előtte Felton, előtte Chandler, szóval ez tipikusan olyan szezon, ahol semmi nem akar összejönni.
Kép
Kép
Kép
socio66

2013.12.17. 18:18:27

neobarca írta:Bár nem láttam a meccset, de állítólag volt még időkérésünk is. Ááááá tragédia ez a szezon. Szerinted mikor köszönik meg Woodynak?
Persze hogy volt, a recap-ben a végén háromszor is elmondja értetlenkedve a speaker, hogy Knicks had timeouts. :)
Woodson nem tudom meddig húzza még, de szerintem már bőven mennek a háttérben a puhatolózások, csak hát ebben a szituációban sok vesztenivalója van bármelyik edzőnek aki elvállalja a posztot, így érthető ha húzódik a dolog.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.12.17. 16:27:14

NY másik csapatánál viszont oszlani kezdenek a viharfelhők. Nets kiütötte tegnap a Sixerst, Joe Johnson meg egy negyed alatt laza 29 pont:
http://www.youtube.com/watch?v=00Cp3fOQRpY" target="_blank
Kép

Burks is tegnap karriercsúcs 31 pont 7 pati 4 assist s 4 labdaszerzés.
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2013.12.17. 12:35:03

socio66 írta:Na nem baj, legalább a szilveszteri válogatásokba adunk idén bőven anyagot..
Bár nem láttam a meccset, de állítólag volt még időkérésünk is. Ááááá tragédia ez a szezon. Szerinted mikor köszönik meg Woodynak?
Thibodoról nagyon cikkeznek mostanában. Én örülnék neki, bár nem hiszem, hogy elhagyná a Bullst.

Ez a Shump-CHANDLER for P. Gasol pletyka meg egy vicc. Melo mellett talán Tysonnak fix a helye. Meg ez, hogy mehet Chandler de csak ha megy J.R. is. Kéééész. Kabaré tényleg ami nálunk van. :(

socio66

2013.12.17. 10:14:04

Knicks remekül adta oda megint a győzelmet az ellenfélnek. :)
Először Udrih maradt teljesen egyedül besegítő védekezés nélkül, akit persze Beal simán megvert lábon, aztán Melo gondolta úgy, hogy megoldja egyedül az utolsó pár másodpercet, ahelyett hogy időt kértünk volna, és Woodson felrajzolt volna egy playt a táblára. Természetesen Melot kettőzték, ő meg dobott egy ilyen egylábas előreugrós semmit, persze köze nem volt a gyűrűhöz.
Na nem baj, legalább a szilveszteri válogatásokba adunk idén bőven anyagot..
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.12.17. 01:32:51

NBA TV mutatja a C's meccset, volt olyan statisztikájuk is, hogy a legtöbb kialakított helyzet, ebben is Paul az első- Paul-Rubio-Wall-Farmar-Blake (utolsó kettő azért kemény. :D )
Gardenben jó a hangulat, Love-ot jó lenne kicsit lehűteni, túl jól megy neki mostanában, szerencsére Bass remek védő, s lábon is jó, kíváncsi vagyok mennyire tudjuk limitálni, jó kis felmérő a Sully-Bass kettősünknek a Love-Pekovic kettős.

S helyt is álltak, Love pocsék volt (számait hozta, de remekül védekezett rajta a csapat). Rubio pályán se volt, Barea-Shved-Cunningham tartotta végig a farkasokat. Tőlünk Bradley továbbra is remek, idén feljebb lépett egy lépcsőfokot, s pl a sarok triplái 53%-al mennek be (Egyébként a sarokból mi triplázunk a legjobban az NBA-ben). Sullyra meg szavak nincsenek. Utolsó negyedben 14 pont Sullingertől. Meccsről-meccsre magabiztosabb, óriásit húztunk vele a draftról. A játék minden szegmensében jó. Jó pattanózó, remek pozíciós játékos, jó védő, az eladott labdáival van néha gond, mert vannak buta "megijedései", de ezeket rutinnal lelehet küzdeni. Annyira jó nézni ezt a Celticset, hogy hihetetlen, mindenki játszik, ma is 11-en pályára léptek, küzd ezerrel mindenki, s nagyon tehetséges emberkék vannak. Utóbbi időben nem volt olyan meccs, hogy minimum partiba ne lettünk volna bárki ellen. S kőkemény csapatokkal is játszottunk már.

Kép
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2013.12.16. 22:00:20

CP3 assisting on OVER half (52.5%) of his teammates' FGs when he's on the floor. Over 10% more than next highest in the NBA (Wall, 40.4%).

With his game-winner tonight, Damian Lillard is now 15-for-19 from the field in overtime during his career.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.12.16. 21:52:38

Pár pletyi, a Celtics eléggé érintett, de ez várható volt, hogy mi minden csereötletben benne lehetünk. :D

Asikért Green vagy Bass mehet a Rox-hoz. Ez szerintem életképes lehetne, részünkről Bass-Asik meg mondjuk a Clippers pickje, töltelékeknek meg bedobhatjuk Brooksot is. Végre kapnánk egy centert, s a Rockets is kapna picket is, meg Bass még illene is Howard mellé, de ha a padról kellene jönni az se jelentene neki gondot, egy csendes energikus, dolgos gyerek.

Jordan Crawford iránt érdeklődik a Heat, Rondo már teljes intenzitással edz, Januárban játszik, addig el kéne passzolni az élete formájában lévő Crawfordot. Újonc szerződésben van, szóval igazából kapnánk valami cetlit már jó lenne.

Suns egy nagy dobásra készül, mivel van cetlijük bőven, s a tank nem úgy muzsikál, ahogy szeretnék (Dragics is élete formájában) ezért szeretnének erősíteni. Rondo-Green vihető. :D

Torontoban Lowry van tűz közelben, Knicks folyamat Shumpertet próbálja értékesíteni, a Lakersnél meg Gasol van veszélyeztetve. Idén még nagyobb bolondok háza várható az erős draft miatt, vannak csapatok, akik do or die üzemmódban vannak, s muszáj erősíteniük, mások meg próbálják kitakarítani a csapatot. Szóval itt nagy csereberék lesznek.

Omer Asik Likely to Be Part of a Three-Team Trade
Candidates for the center’s services include Philadelphia, Boston, Cleveland and Atlanta.
Kép
Kép
Kép
miihii
KHAL

2013.12.16. 11:23:01

ferninho írta:
Bob_Marley írta:
NFL:
Ez a Dallas komolyan reménytelen....Hogy sikerült ezt így leadni, Bears szurkolóként pláne iszonyat idegesítő, hogy egy sima meccsből lett az, hogy vezet a GB 1 ponttal....Köszönjük kedves Cowboys.
ez a Cowboys... sírok... :lol:
hát amik ezek idén leművelnek...... :lol:
össze nem tudom számolni hány meccset buktak szimplán a hülyeségeik miatt :lol:
Az a gáz, h nem idén csinálják ezt, hanem már hosszú szezonok óta jár hasonló cipőben a Dallas :evil:
Úgy tűnt, h idén összekapják magukat végre és elnövik már a gyerekes hülyeségeket, de aztán csak nem lépnek túl ezen az árnyékon. Saját magukat verik meg már időtlen idők óta, ezzel a liga legszánalomraméltóbb csapatává nőtte ki magát a Cowboys.

A védjegyévé vált a brigádnak a lúzerkedés, de az a legdurvább, h még ezzel együtt is van esélye a csoportgyőzelemnek. Feltéve, ha a hátralevő két csoportmeccset behúzzuk. De mivel ugye róluk van szó, így ettől nem nagyon kell félni :D
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
ferninho
Madridista

2013.12.16. 02:40:33

djibril írta:
Nekem még mindig ez a kedvenc: http://www.youtube.com/watch?v=VylxdaF2Nxg" target="_blank
ennél nincs jobb.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Stafford visít, mint egy kis malac, hogy jöjjenek már spike-olni.... a végét meg ismerjük.... :lol:
madridista
djibril
Barça B

2013.12.16. 02:03:16

Bob_Marley írta: NFL:
Ez a Dallas komolyan reménytelen....Hogy sikerült ezt így leadni, Bears szurkolóként pláne iszonyat idegesítő, hogy egy sima meccsből lett az, hogy vezet a GB 1 ponttal....Köszönjük kedves Cowboys.
Eagles szurkolóként én most pont az ellenkezőjét érzem! Igazából fogalmam sincs, hogy miért maradtam fenn a 2. félidőre, de most nem nagyon tudok elaludni!
Óriásit ment a GB a 2. félidőben, jár nekik egy hatalmas pacsi! =D>

ferninho írta:ez a Cowboys... sírok... :lol:
Nekem még mindig ez a kedvenc: http://www.youtube.com/watch?v=VylxdaF2Nxg" target="_blank

Mondjuk aztán az én csapatom se jobb... 48 pontot kapni a Peterson nélkül felálló Vikings-tól nem kisebb csoda, mint a GB feltámadása... :oops:
ferninho
Madridista

2013.12.16. 01:48:50

Bob_Marley írta:
NFL:
ez a Cowboys... sírok... :lol:
madridista
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.12.16. 01:44:22

LMA egyértelműen nálam is. Lovenál, a nem védekezés óriási mínusz pont, ezért nem is tudom őt "komolyan" venni, mikor MVP szavazásról van szó. Borzasztó jó kezű emberke, de azért eléggé statgyáros inkább. Mikor a kizárás helyett, inkább otthagyja az emberét, csak hogy szedjen eg pattanót, meg besegítésnél is inkább a patit nézi, azért azok nálam nagyon lerontják a teljesítményét.

AS szavazás meg idén még viccesebb. :D Feltudok sorolni vagy tíz embert, akinek a listán se kellene szerepelni nemhogy top tízekben.

NFL:
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése