Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bob_Marley írta:oké Smith gyakorlatilag mióta megkapta a hatodik címért járó díjat felejtsük el
DeRozan egy volume scorer, gyenge triplázással és nulla védekezéssel. Faried meg egy 10/8-as playa, gyakorlatilag egy jómunkásember.messideco írta:DeRozan és Faried jó játékosok amúgy? A játékban megvettem őket
Antetokounmpo says he's already grown from 6'9" to 6'10.25" and could end up being seven feet tall when his body finally stops growing.Bob_Marley írta: Jah és Giannis-t figyelje mindenki.Nálam az egyik nagy kedvenc a sok közül az idei draftról, s úgy néz ki kezdő lehet, 18 éves a gyerek, óriási lehetőségek vannak benne, s olyan fizikai adottságai vannak, ami keveseknek. Még Game linkelt róla cikket, hogy pl az edzőtábor óta nőtt még egy csomót.
És háromposztos játékos. #giannisbandwagon
Azért egy Top10 PG-vel senki sem viselkedhet így, még LBJ sem.Bob_Marley írta:James vs Mario:
http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_ima ... almers.gif
Picit ki van akadva LBJ.
Azért ha ő megindulna ripityára törne pár ember a világon....
Nagyon komoly. Erre szerintem még a legelvakultabb Blazers drukkerek se gondoltak.socio66 írta:Portland-hez mit szóltok?
Pár meccsüket láttam ebben a szezonban (legutóbb pont a Pistons és a Cavs ellenieket), szerintem nagyon jók. Robin Lopez jobban illik Aldridge mellé, mint Hickson, LMA MVP-szinten játszik, Lillard ugyanolyan jó, mint a rookie szezonjában, sophomore slump-nak nyoma sincs, Batum az egyik legjobb all around játékos, Matthews meg szép csendben 16 pontot átlagol 45%-os triplázással. A cserepadjuk még mindig nem a legerősebb, de tavalyhoz képest sokkal jobb, Mo Will, Dorell Wright, Freeland, T. Robinson négyest nyugodtan lehet játszatni.socio66 írta:Portland-hez mit szóltok?
Szerintem logikusan megvárják míg Chandler visszatér, s kap mondjuk 5 meccset. Elvileg a héten már játszik Tyson ha utána se nagyon tud nyerni a NY, akkor viszont lapát lehet. Hollins még mindig elérhető...Hihetetlen, hogy mit művelt a macikkal, s látható nélküle hogy megy a Memphis, s senki nem csapott le rá.socio66 írta:Persze hogy volt, a recap-ben a végén háromszor is elmondja értetlenkedve a speaker, hogy Knicks had timeouts.neobarca írta:Bár nem láttam a meccset, de állítólag volt még időkérésünk is. Ááááá tragédia ez a szezon. Szerinted mikor köszönik meg Woodynak?
Woodson nem tudom meddig húzza még, de szerintem már bőven mennek a háttérben a puhatolózások, csak hát ebben a szituációban sok vesztenivalója van bármelyik edzőnek aki elvállalja a posztot, így érthető ha húzódik a dolog.
Persze hogy volt, a recap-ben a végén háromszor is elmondja értetlenkedve a speaker, hogy Knicks had timeouts.neobarca írta:Bár nem láttam a meccset, de állítólag volt még időkérésünk is. Ááááá tragédia ez a szezon. Szerinted mikor köszönik meg Woodynak?
Bár nem láttam a meccset, de állítólag volt még időkérésünk is. Ááááá tragédia ez a szezon. Szerinted mikor köszönik meg Woodynak?socio66 írta:Na nem baj, legalább a szilveszteri válogatásokba adunk idén bőven anyagot..
Az a gáz, h nem idén csinálják ezt, hanem már hosszú szezonok óta jár hasonló cipőben a Dallasferninho írta:ez a Cowboys... sírok...Bob_Marley írta:
NFL:
Ez a Dallas komolyan reménytelen....Hogy sikerült ezt így leadni, Bears szurkolóként pláne iszonyat idegesítő, hogy egy sima meccsből lett az, hogy vezet a GB 1 ponttal....Köszönjük kedves Cowboys.![]()
hát amik ezek idén leművelnek......
össze nem tudom számolni hány meccset buktak szimplán a hülyeségeik miatt
ennél nincs jobb....djibril írta:
Nekem még mindig ez a kedvenc: http://www.youtube.com/watch?v=VylxdaF2Nxg" target="_blank
Eagles szurkolóként én most pont az ellenkezőjét érzem! Igazából fogalmam sincs, hogy miért maradtam fenn a 2. félidőre, de most nem nagyon tudok elaludni!Bob_Marley írta: NFL:
Ez a Dallas komolyan reménytelen....Hogy sikerült ezt így leadni, Bears szurkolóként pláne iszonyat idegesítő, hogy egy sima meccsből lett az, hogy vezet a GB 1 ponttal....Köszönjük kedves Cowboys.
Nekem még mindig ez a kedvenc: http://www.youtube.com/watch?v=VylxdaF2Nxg" target="_blankferninho írta:ez a Cowboys... sírok...![]()
hát amik ezek idén leművelnek......
össze nem tudom számolni hány meccset buktak szimplán a hülyeségeik miatt
ez a Cowboys... sírok...Bob_Marley írta:
NFL:
Ez a Dallas komolyan reménytelen....Hogy sikerült ezt így leadni, Bears szurkolóként pláne iszonyat idegesítő, hogy egy sima meccsből lett az, hogy vezet a GB 1 ponttal....Köszönjük kedves Cowboys.