2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Az, visszavonul azt megértem. De ez a más klub-os rész remélem kacsa. Hacsak nem elmegy levezetni Amcsiba vagy az arabokhoz. Sajnálom. Ő egy igazi Clué...Petr írta:Barcelona captain Carles Puyol (35), who will leave the club, wants to continue his career in another league next season. [sport]
Hát ilyet, ezt a hozzászólást én követtem elPocsa11 írta:Még évekkel ezelőtt írt ide egy srác, a nevére már nem emlékszem, de a kommentet kimásoltam, annyira tetszett, és most ennek a kellemetlen hírnek köszönhetően megint megkerestem. Remélem nektek is fog tetszeni.
Nekem a legnagyobb kedvencem a csapatban, nem csak a játéka, hanem az egész mentalitása miatt is. De a tény az tény, ő semmit nem old már meg itt, Xavi sem, bár mikor ezeket leírom mindig kapok rendesen hogy merek kritizálni ilyen ikonokat.looka írta:Már régebben megfogalmazódott bennem a dolog, meg nem is olyan új keletű, csak a múltkor vágott mellbe igazán, hogy: hihetetlen milyen lassú.
Ezen a szinten valami eszméletlenül. Nagy kedvencem, mert kinek nem, de azért amikor a harmadosztályú ellenfél támadója úgy lefutotta 3 méteres hátrányból, hogy megállt közben kávézni... Helyezkedéssel lehet ezt valamelyest kompenzálni, de azért a nagyobb téttel bíró meccseken ezzel a sebességgel sajnos nincsen már helye... Rém rossz ezt így leírni, de lehet, hogy lassan itt a vége...
Én Xavit hamarabb el tudnám képzelni edzőnek,mint Puyolt..nem tudom miért de nekem ő tényleg ilyen szív játékos nem olyasvalaki aki a magas játékintelligenciájáról híres és ezért szerintem nem lenne olyan nagy stratéga bár ki tudja...Deus írta:Baromira örülnék, ha egyszer valamikor a jövőben Ő lenne az edzőnk.
.