Carles Puyol
- LM10
- Director del Fútbol
Ez hietetlen. Teljesen számítottam erre, de még is hietetlen, hogy mióta Barca meccseket nézek ő a kapitány, és most már nem ő lesz.
Én megértem ha még valahol leakar vezetni, mert a lelke még hatja, de nem a Barcába való már vagy 2 éve az ereje.
Sok sikert neki!!
Ezzel Xavi lesz az új capitano, és mivel Valdés is távozik ezért módosulnak a dolgok. Ha jól számolom, akkor Iniesta lesz ezzel a 2. számú, a 3. számú pedig szerintem vagy Messi vagy Piqué lesz.
Én megértem ha még valahol leakar vezetni, mert a lelke még hatja, de nem a Barcába való már vagy 2 éve az ereje.
Sok sikert neki!!
Ezzel Xavi lesz az új capitano, és mivel Valdés is távozik ezért módosulnak a dolgok. Ha jól számolom, akkor Iniesta lesz ezzel a 2. számú, a 3. számú pedig szerintem vagy Messi vagy Piqué lesz.
De itt is alig játszik, mégis sokszor megsérülgetett. Akkor ha egy másik csapatban játszana (ugyanúgy) keveset miért ne sérülne meg ott is? Nem értem a logikát. Persze eszemben sincs neki sérülést kívánni. Megkockáztatom, még mindig betonkezdő lehetne, ha jobban bírná a gyűrődést. Már egyszerűen a szervezete nem bírja annyira mint régen. Jó lenne ha innen vonulna vissza 
ha mégis átigazol valahova, tuti fogom követni hogy mit művel az öreg

ha mégis átigazol valahova, tuti fogom követni hogy mit művel az öreg

- Deus
- Boixos Nois
Szamitottam erre...
Puyi az egyik legnagyobb peldakepem, szintiszta sportember.
Szerettem volna, ha itt vonulna vissza, mint pl. Madridban a Zidane.
Elege vegyes erzelmeim vannak, hogy mas klubban fog jatszani...

Puyi az egyik legnagyobb peldakepem, szintiszta sportember.
Szerettem volna, ha itt vonulna vissza, mint pl. Madridban a Zidane.
Elege vegyes erzelmeim vannak, hogy mas klubban fog jatszani...

- Chino
- Llegenda del Barça
Én egy percig sem kárhoztatom, ha akar még játszani 1-2 évet. Egy igazi sportember és ha úgy érzi van még benne erő és jó teljesítmény érthető a váltás. Ő is tudja, hogy ilyen szinten már nem tud annyira hasznos lenni és fájó folyamatosan a kispadon, de inkább a lelátón nézni az évi 2-,3 kupameccsért. Viszont edzőként, de akár másodedzőként sem igazán látom a helyét. Ő nem ilyen típus. Xaviról el tudom képzelni, de inkább az utánpótlás az, ahol igazán hasznos lenne. A fiataloknak lenne egy olyan ember akire felnézhetnek, egy példakép, ami legalább olyan fontos, mint egy észlény edző.
Akármi is lesz a sorsa a szezon után, csak a legjobbakat tudom kívánni neki.
Akármi is lesz a sorsa a szezon után, csak a legjobbakat tudom kívánni neki.
Forca Barca!!!!
Sajnálni fogom, ha a szezon után nem láthatom többet Barca mezben, de a döntése érthető. Sőt, a legtöbb nagy sportoló nem tudja, hogy mikor kell megállni, mikor kell abbahagyni, ha Puyol tényleg érzi, hogy ez már nem megy, és befejezi a barcelonai karrierjét, akkor ilyen téren is példaértékű lesz a viselkedése.
Vezér volt a pályán, és azon kívül is. Olyan vezér, amilyen sajnos - az ő esetleges kiválásával - nincs a csapatban.
Azt is megértem, hogy játszani akar még. Remélem, hogy tényleg elmegy az USA-ba, vagy valahova az arabokhoz. Mert bármennyire is fura, de az egész Barcelona-Puyol összképbe jelen állás szerint ez sokkal jobban mutatna, mintha például elmenne egy angol, vagy olasz kis-középcsapatba.
Vezér volt a pályán, és azon kívül is. Olyan vezér, amilyen sajnos - az ő esetleges kiválásával - nincs a csapatban.
Azt is megértem, hogy játszani akar még. Remélem, hogy tényleg elmegy az USA-ba, vagy valahova az arabokhoz. Mert bármennyire is fura, de az egész Barcelona-Puyol összképbe jelen állás szerint ez sokkal jobban mutatna, mintha például elmenne egy angol, vagy olasz kis-középcsapatba.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Nagyon nagy kár érte. Egy igazi ikon, egy legenda. Nagyon kevés játékos van, akire egy rossz szót nem lehet mondani, és ő köztük van. Már jó pár éve megmondta, ha a testének már akadályt fog jelenteni ez a szint, akkor szögre akasztja a stoplist. Talán ebben a döntésben lesz annyi plusz, hogy a helyére hozunk 1, akár 2 középhátvédet (Song out, Mascherano up). Remélem pár év múlva Xavi oldalán fogjuk látni a kispadon.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
- neobarca
- Director del Fútbol
Az, visszavonul azt megértem. De ez a más klub-os rész remélem kacsa. Hacsak nem elmegy levezetni Amcsiba vagy az arabokhoz. Sajnálom. Ő egy igazi Clué...Petr írta:Barcelona captain Carles Puyol (35), who will leave the club, wants to continue his career in another league next season. [sport]

Barca Fanatics 1999-For Life!!!
"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
-
- Entrenador del Barça
Carles Puyol (35) has decided to leave at the end of the season. He can't play two games a week anymore and competition is tough.
Barcelona captain Carles Puyol (35), who will leave the club, wants to continue his career in another league next season. [sport]
Kár, hogy eljárt felette az időt, sosem fogom elfelejteni a Kapitányt.
Barcelona captain Carles Puyol (35), who will leave the club, wants to continue his career in another league next season. [sport]
Kár, hogy eljárt felette az időt, sosem fogom elfelejteni a Kapitányt.
Tegnap borzasztó volt őt látni, főleg a csere után a kispadon, térdén a jégtömlővel.
Biztosan ő is úgy gondolja itt a vége a szezon befejeztével.
Bármennyire is hiányozni fog, a legjobb megoldás számára a visszavonulás.
Valószínűsíthető, hogy kap valamilyen szerepet a klubnál, mert egy ekkora ikont nem lehet csak úgy elengedni.
Biztosan ő is úgy gondolja itt a vége a szezon befejeztével.
Bármennyire is hiányozni fog, a legjobb megoldás számára a visszavonulás.
Valószínűsíthető, hogy kap valamilyen szerepet a klubnál, mert egy ekkora ikont nem lehet csak úgy elengedni.
Egyébként hátproblémák miatt nem tudja vállalni a játékot, kikerült a keretből.. Helyére Afellay került be..

- Chino
- Llegenda del Barça
Én is valami hasonlót tudok elképzelni. Visszavonul, pihizik egy-két évet aztán visszatér az aktuális edző egyik segítőjeként. Vezető -vagy másodedzőként nem hiszem, hogy jó lenne, ő nem az a típus, de az edzői stáb tagjaként hatalmas pluszt adhat. Főleg a fiatalabbnak tudna sokat segíteni. Nem véletlenül mondta azt Tata, hogy Bartrat Puyollal párban akarja játszatni. Biztos nagyon jó hatással van a fiatal spanyolra és mellette nagyon sokat tanulhat.
A jelenlegi keretből edzőként talán Xavit tudom egyedüliként elképzelni. De őt is inkább először a B-csapatnak. Habár LE-ről sem hittem, hogy ilyen beosztásba kerülhet, mégpedig nagyon sikeresen.
A jelenlegi keretből edzőként talán Xavit tudom egyedüliként elképzelni. De őt is inkább először a B-csapatnak. Habár LE-ről sem hittem, hogy ilyen beosztásba kerülhet, mégpedig nagyon sikeresen.
Forca Barca!!!!
- visca el barca
- Presidente del Barça
lehetne alkalmazni motivátornak
ő nálam mindig is a katalán urbán flóri lesz
amig ő volt a védelemben tök mindegy ki volt a párja, a másik is 110%-on pörgött. soha nem felejtem el, volt vmikor egy meccs kb 2-3-4 évvel ezelőtt, vezettünk 4326-0-ra valaki ellen és a 90. percben piqué ellazázott valamit, puyol ugy leüvöltötte a fejét h mindenki csak nézett...

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- LM10
- Director del Fútbol
Van olyan sejtésem, hogy ezt a szezont még így leviszik, hogy hol sérült, hol pihen, aztán nyáron befejezi. Nincs így már értelme, csóri izomzata már nem a régi. Csak az alibi kupa meccseken szokott már pályára lépni, komoly meccsekre már keretben sincs. Személyes kedvencem, a kapitány szó hallatán mindig ő van és lesz is a number 1., de szerintem a szezon végén szögre kell akasztania a csukát.
- Szed
- Barça B
Hát ilyet, ezt a hozzászólást én követtem elPocsa11 írta:Még évekkel ezelőtt írt ide egy srác, a nevére már nem emlékszem, de a kommentet kimásoltam, annyira tetszett, és most ennek a kellemetlen hírnek köszönhetően megint megkerestem. Remélem nektek is fog tetszeni.

All My Best Friends Are MetalHeads
-
- Llegenda del Barça
Megszületett Puyol lánya, Manuela! 

- diagonal
- Jugador d'estrella
Nekem a legnagyobb kedvencem a csapatban, nem csak a játéka, hanem az egész mentalitása miatt is. De a tény az tény, ő semmit nem old már meg itt, Xavi sem, bár mikor ezeket leírom mindig kapok rendesen hogy merek kritizálni ilyen ikonokat.looka írta:Már régebben megfogalmazódott bennem a dolog, meg nem is olyan új keletű, csak a múltkor vágott mellbe igazán, hogy: hihetetlen milyen lassú.
Ezen a szinten valami eszméletlenül. Nagy kedvencem, mert kinek nem, de azért amikor a harmadosztályú ellenfél támadója úgy lefutotta 3 méteres hátrányból, hogy megállt közben kávézni... Helyezkedéssel lehet ezt valamelyest kompenzálni, de azért a nagyobb téttel bíró meccseken ezzel a sebességgel sajnos nincsen már helye... Rém rossz ezt így leírni, de lehet, hogy lassan itt a vége...
De hát aki a rózsaszín szemüveget leveszi az látja azért mi a helyzet. Bármilyen fájó, de van az a pont mikor ki kell mondani hogy egy játékos aki rengeteget tett egy klubért már inkább hátrány mint előny a pályán.
-
- Az Év fórumozója 2013
Official: Puyol, who was subbed off yesterday, got a knock, it's not clear how long he will be out.
Elképesztő...
Elképesztő...
Már régebben megfogalmazódott bennem a dolog, meg nem is olyan új keletű, csak a múltkor vágott mellbe igazán, hogy: hihetetlen milyen lassú.
Ezen a szinten valami eszméletlenül. Nagy kedvencem, mert kinek nem, de azért amikor a harmadosztályú ellenfél támadója úgy lefutotta 3 méteres hátrányból, hogy megállt közben kávézni... Helyezkedéssel lehet ezt valamelyest kompenzálni, de azért a nagyobb téttel bíró meccseken ezzel a sebességgel sajnos nincsen már helye... Rém rossz ezt így leírni, de lehet, hogy lassan itt a vége...
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Puyi mentalitásáét ismerve, amíg lábra tud állni, addig játszik. Persze mindig eljön egyszer a végső sípszó minden játékos pályafutásában, de Puyol olyan erőt tud adni ennek a csapatnak, hogy nagyon csalódott lennék ha szögre akasztaná a stoplist , mert még van benne. Kitartást öreg, s a pályán akarunk még látni.

- albicelesteX
- A Vadász
Én Xavit hamarabb el tudnám képzelni edzőnek,mint Puyolt..nem tudom miért de nekem ő tényleg ilyen szív játékos nem olyasvalaki aki a magas játékintelligenciájáról híres és ezért szerintem nem lenne olyan nagy stratéga bár ki tudja...Deus írta:Baromira örülnék, ha egyszer valamikor a jövőben Ő lenne az edzőnk.
.

-
- Capitá del Barça
Minden tiszteletem a kapitanye, amig elek nem fogom el felejteni hogy a Barcaba egy olyan jatekos jatszott, mint Carles Puyol. O egy ikon, egy csupasziv ember, akit a klubhuseg jellemzett, nem hajtott a nagy zsere, mint a mai focistak tobbsege. Ezert csak respect jar neki! De en a helyeben a jovo nyaron szogre akasztanam a stoplist, mindent elert a fociban joforman, imadjak a szurkolok, mint ember, mint kapitany, mint jatekos szinten, innen mar csak lefele vezet az ut, en a helyeben abbahagynam, akkor legalabb elmondhatja hogy a `csucson` hagyta abba. Ennel szebb visszavonulast nem is lehetne, minthogy inkabb valamelyik arab csapatban lehuzzon par evet meg, azt nem szeretnem, mivel akkor valamelyest csalodnak benne. Biztos vagyok benne hogy a kesobbiekben kap itt munkat, mint megfigyelo vagy ifi edzo stb.. Szerintem ez melto befejezes lenne.
De ez az en velemenyem...
De ez az en velemenyem...

Barça,Barça,Baaarça!!!
- neobarca
- Director del Fútbol
Sajnos várható volt, hogy ilyen híreket fogunk olvasni. Ilyen az élet. Nem fiatal már a kapitány. 

Barca Fanatics 1999-For Life!!!