shutterisland írta:én csak érintőlegesen követtem a műsort (ha nem volt meccs, odakapcsoltam, illetőleg facebookon értesültem mindenről, ha akartam, ha nem) de annyi biztos, hogy :
- a bytheway már egyszer kiesett, csak rendhagyó módon visszarakták a műsorba őket egy kilépés miatt, ergó ha ők nyernek, az sem lett volna szebb.
- egy csapatnak alapból előnye van, hiszen 4-en voltak az együttesben, nagyjából 4x annyi ismerőssel, rokonnal, mint az egyedül induló csajszi, és feltételezem, hogy a szavazatok egy komoly részét a haverok,szomszédok,rokonok nyomatják, szóval valamilyen szinten ez is unfair.
amúgy meg olyan mindegy, hogy ki nyeri, aki már (főleg ha a végső szakaszába is) eljut ezekbe a műsorokba, óriási esélyt kap az élettől, hogy megragadjon a magyar pop bizniszben.
nem kell ahhoz megnyerni, de még az első 3-ba sem kell feltétlen bekerülni.
dér heni, gáspár laci, oláh ibolya, tóth gabi, puskás peti, fekete dávid, hien, kökény attila, kállay-saunders andrás, takács nikolas, király l. norbi, muri enikő, wolf kati, stb.
Ezek közhelyes kifogások.
Köztudott hogy a csapatok voltak mindig is azok, akik legelőbb kiestek. Lásd - MDC
Abban az esetben, ha rokonok, barátok...stb lökik a szavazatokat, a BTW nem esett volna ki, ez agyon is csapja azt az állítást, miszerint 4 tagból álló csapatnak több "támogatója" (szavazója) van. A tegnapi végeredmény is hűen tükrözi azt, hogy jön egy csaj, fiú, aki ki van kiáltva győztesnek, mert ő hű de jó, és végigmenetel az egészen...Kell ez? Magyarországon midnen évben ez megy (Az más kérdés, hogy Oláh Gergőnek tavaly szurkoltam.) Szavazat mennyiség lehet hogy elég az RTL-nek, de a nézettség is? Ez is egy "színészpalánta", az, hogy olyan hangja van mint Amerikában minden 2. lánynak, most egyedi? Kétlem, (és ezt hangsúlyozom), hogy ő lenne 2013 női hangja...Mert, hogy a firework cimű elóadásával nálam levizsgázott, az holtziher. Azért érdemes elgondolkodni azon, hogy a világ 2 nagyuralmában (Amerika és Japán/Kórea) kiket vagy kit részesítenek előnyben, mert hogy nem a szóló énekeseket, az biztos.