Idén amúgy sem volt igazi a védelem, ezt betetőzte az egészet....A végén tényleg érthetetlen hogy lehetett ilyen üresen maradni, de óriási momentum csere volt, amikor a fumble után megállt mindenki, s Boykin bevitte...Harmadik labdaszerzés lehetett volna, vezetésnél, ott az döntő volt, s ilyet tényleg csak a Dallas szokott.
Innentől nekem már csak a Frisco maradt, aki még úgy közel áll hozzám, de szerencsére azért vannak még jó kis betonvédelmek.

Jó rájátszás elé nézünk, majd úgy is jönnek a tippek, de pl rekordok ide vagy oda, Manninget összefogja valamelyik védelem törni ebben biztos vagyok. És az is igaz, amiről beszéltek Ricsiék is, aki bejutott lényegtelen hogy jutottál be, Packers-Chargers az utolsó másodpercben esett be, de pont ez lelkileg sokat jelent, ráadásul nekik hetek óta minden meccs PO csata. Pont emiatt a lőtéri kutyát nem érdekli a TD rekord, meg ilyen rekord, 1 meccs bármi lehet. Szerencséjük, hogy kiemeltek, megnéztem volna valahol mínusz húszban őket.

Félre értés ne essék, nem Denver ellenes vagyok (mondjuk az ilyen sokat passzolok, keveset futok csapatokat nagyon nem szeretem), de itt kőkemény csaták várhatóak, s a kiemelések sokszor semmit sem érnek, meglátjuk. Frisco nagyon megérdemelné, ott vannak a tűz közelében folyamat, remélem idén sikerül odakerülni. De ha pl bejut egy Philly, mindenkire veszélyes lehet, Chiefsnek remek a védelme mindenkire veszélyes lehet, Panthers, Seahawksról nem is beszélve. Szóval tényleg bármi lehet.
szerk: Dallas előtt le a kalappal, mindent megtesznek, hogy fordítsanak, kár hogy a hősies védelem kicsit kezd fáradni.
Ejj és nem sikerült a kétpontos

De kivédekezték, innentől egy apró mezőnygól, aztán csoki. Orton eladja, így vége. Kár a Dallasért, idén hány és hány ilyen ki-ki meccset buktak el??? Philly erősebb talán (Romo nélkül meg a többi sérült pláne), megérdemelték, de a Dallas hatalmasat küzdött.