Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Boldog születésnapot utólag is neki, viszont ezeket a 29 éves koráig mennyit dobott ( vagy más statisztikák), nagyon nem bírom, és tudod Te is, hogy miért. Kit hány éves korában draftoltak? Bryanttel él a párhuzam, bár ott sem teljesen korrekt, mert Bryant második opció volt fiatalon, míg James köré csapatot építettek. Ráadásul amikor ilyenek előkerülnek, sokkal jobban szeretem a meccsekre levetítettet. A karrier statisztikában rendben van így, de ez, hogy 29 éves koráig, vagy láttam múltkor olyat, hogy első 8 playoff szereplése alatt... Ezeknek mind-mind semmi értelme nincs, csak számbűvölés. Nem kérdés, hogy napjaink legjobbjáról beszélünk. Múltkor még benne ragadt, amikor Bosh Lakers elleni jó meccse után valamelyikőtök azt mondta, hogy ezért kell centerben játszatni... Ezzel nem értek egyet, a Lakers Karácsonykor a Heathez hasonlóan igazi kemény center nélkül állt fel. Persze, hogy működött Bosh gyűrű alatti támadójátéka. De ti el tudjátok képzelni, hogy pl egy Hibbert-féle védőszörny, vagy nyugatról Howard, Marc Gasol, Ibaka-Perk ( az utóbbi 1-1 elleni keménysége még most sem megkérdőjelezhető, Ibaka meg rásegít óriási blokkokkal), Bogut, D. Jordan, vagy akár az öregedni nem hajlandó Tim Duncan ellen ilyen hatékonyan tud a gyűrű alatt támadni, pozíciózni? Szerintem esélytelen. Akkor teszi jól, ha behajigálja a középtávoliakat, triplákat, széthúzza ezzel ( és kihúzza a centereket) a védelmet Jamesnek és Wadenek, a sebességével belép a lyukakba, esetleg a 4-5 méteres tempónál bemutatja a dobócselt és 1-1ben megveri a védőjét stb-stb. Ez működött és működni is fog. Ha Hibbertet bent tartja a gyűrű alatt, azzal komoly pontokat vehet el Jamestől és Wadetől is, valamint a támadpattanók megszerzése sem lesz egyszerű...Game90 írta:LBJ-nek most volt a 29. szülinapja.
Career scoring by 29th birthday:
1. James 21819
2. Bryant 19296
3. Chamberlain 18837
4. Jordan 18073
5. Abdul-Jabbar 16486
Dallas Cowboys StyleBob_Marley írta:
szerk: Dallas előtt le a kalappal, mindent megtesznek, hogy fordítsanak, kár hogy a hősies védelem kicsit kezd fáradni.
Ejj és nem sikerült a kétpontosDe kivédekezték, innentől egy apró mezőnygól, aztán csoki. Orton eladja, így vége. Kár a Dallasért, idén hány és hány ilyen ki-ki meccset buktak el??? Philly erősebb talán (Romo nélkül meg a többi sérült pláne), megérdemelték, de a Dallas hatalmasat küzdött.
Nem szeretem a macikat, de ma nekik drukkoltam.Bob_Marley írta:Sajnos a Ravens és a Bears is kiesett.Macik meccse hihetetlen volt....Utolsó meccsre meg inkább a Dallasnak szorítok, esélytelenebbnek tűnnek, hátha most nem jön a "szokásos" balszerencse.
Ha már Warriors, akkor láttam tőlük egy meccset Igoudala-val és kettőt AI2 nélkül, hát, ég és föld a különbség.kanty írta: Amúgy, ha valaki most ismerkedik az NBA világával, és mondjuk kedvenc csapatot keres, akkor ajánlom a Warriorst. Elég durván nyomják, ami a látványt illeti, Curry számomra jelenleg kb. a legszórakoztatóbb játékosa a ligának, de Thompsont se rossz nézni, és akkor még ott van Igu, plusz Bogut is.
neobarca írta: Na neeeee. Komolyan?Meséld el, mivel kapcsolatban?
![]()
![]()
![]()
neobarca írta:Jó ez a Boston nézem én is. Viszont rejtély nekem a Cavs. Keret alapján sokkal sokkal jobbnak kellene lenniük. Mondjuk kb pont annyit védekeznek mint mi.Bob_Marley írta:Bynum fura, egészségére, oktatjuk is a Cavset otthon.![]()
Az viszont tuti, hogy háta Bynumnak, az 1/1-re több teher hárul. Itt lenne az ideje bizonyítani...
Jó ez a Boston nézem én is. Viszont rejtély nekem a Cavs. Keret alapján sokkal sokkal jobbnak kellene lenniük. Mondjuk kb pont annyit védekeznek mint mi.Bob_Marley írta:Bynum fura, egészségére, oktatjuk is a Cavset otthon.
És keleti lesz a bajnok, s az számít.Game90 írta: Így, hogy Horford megsérült, az alapszakasz végén Keleten mennyi 50% feletti csapat lesz? Kettő?
Ez egy igazi barom de tényleg. Biztos vagyok benne, hogy agyilag nincs rendben a srác... Sztem többet nem is fogjuk látni NBA pályán. Kinek kellene egy ilyen motiválatlan barom?Game90 írta:Erre mit lehet mondani?
Game90 írta:Én ezt nem kosárlabdával kapcsolatban szoktam hallani/olvasni...
Így van. Nem kell ő oda. Még úgy sem, hogy sztem Dragicot még dedline előtt elcserélik...Game90 írta:Amúgy belegondolva, egy Bledsoe - Dragic - Melo nagyon sok lenne 1-2-3-as posztra.
Én ezt nem kosárlabdával kapcsolatban szoktam hallani/olvasni...neobarca írta:Jó katona vérben is harcol.
Ajjjj. Nah a másik csapat akit rühellek. Ennél rosszabb SZÁMOMRA már csak a Spurs lenne.Game90 írta:3. Viszont egy Melo - Suns-hoz mit szólnátok?
Greek FreakBob_Marley írta: #giannisbandwagon
Giannis Antetokounmpo Full Highlights 2013.12.27 at Nets - 16 Pts, 10 Rebs, 3 Blks.
https://www.youtube.com/watch?v=BFLAGNliZmo" target="_blank
Clevelandben évek óta gond a hármas poszt, talán elfért volna ott.....