Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Rendben, rendben, de ez csak végtére is egy rövid szőke haj!
Íme, a példa:neobarca írta:Régebben valaki leszólt, amikor azt írtam, hogy a Barca még azt is megszabja, hogy kinek milyen sérója legyen. Na remélem most nézi a Sport2-n a "Ha megőrül a város" c. műsort.![]()
A fodrász nyilatkozott: "Elmondtam Neymarnak, hogy milyen hajat kellene viselnie a Barcában. Szolid, visszafogottat."
Lehet, de azóta szólt Valdes Neymarnak és megcsináltatta az indiánsérót. Nyilván kis túlzás a részemről, de jobb, ha abban a séróban nyomja.neobarca írta:Régebben valaki leszólt, amikor azt írtam, hogy a Barca még azt is megszabja, hogy kinek milyen sérója legyen. Na remélem most nézi a Sport2-n a "Ha megőrül a város" c. műsort.![]()
A fodrász nyilatkozott: "Elmondtam Neymarnak, hogy milyen hajat kellene viselnie a Barcában. Szolid, visszafogottat."
StickyFingaz írta:Nem ért ennyit?Nézed is a meccseinket,vagy csak nyomod itt a sznob szöveget?Ha Ő nem lenne akkor valahol a 2 madridi csapat mögött lennénk a tabellán. Messi távollétében Ő az egyetlen aki képes gólt szerezni.Bob_Marley írta:Alapból Rosell szerintem jól csinálja, amit csinál, de ez az egész Neymar ügy (s nem 1 év), egészen kriminális tőle. Teljesen egyértelmű, hogy mert "szerelmes" belé vette meg, óriási vezetői hiba. Egy vezető nem érzelmekre kéne támaszkodjon. 57 millió, többször leírtam baromi sok, ennyit pláne nem ért, s szakmailag meg máshova kellett volna invesztálni ( ez nem az ő sara, neki a gazdasági oldalt kell megteremtenie, amit meg is old, ezért is hiba, hogy mit "szól" bele ki kell a csapatnak...mint anno Laporta megvette Henryt, mert szerette....), de hogy ráadásul gyakorlatilag nem lehet tudni 57 millió (vagy több..) hogy jött össze, mókás.
ferninho írta:fél év után meg Modric volt a legrosszabb igazolás, hagyjuk már légyszi....![]()
a vak is látta már akkor is, hogy Modric egy kincs, erre fél év után ki lett kiáltva a legrosszabb nyári igazolásnak...![]()
Egy dolog közös bennük, miszerint a korábbi csapataikban, inkább hozzájuk alakították, hozzájuk idomult a taktika, de még maga a csapat is. (mondjuk Neymar esetében a válogatott nem)Gareth Tello írta: 2. A legnagyobb pechje pontosabban az, hogy nem játszhat középen, a csatár mögött, szabad kezet kapva, mint a White Hart Lane-en, és amíg ott van Ronaldo, nem is fog. Ettől függetlenül szerintem bele fog lendülni lassacskán és jó szezonja lesz. Na de ez itt off. (Mindenesetre buktának kikiáltani azért kicsit túlzás.)
1. Ezzel abszolút egyetértek, ahogy írtam lejjebb is.Chino írta:inkább válasz volt Neymarra, mint igazán szükséges igazolás.
A legnagyobb pechje, hogy Cr játszik azon a poszton ami neki leginkább fekszik
ferninho írta:fél év után meg Modric volt a legrosszabb igazolás, hagyjuk már légyszi....![]()
a vak is látta már akkor is, hogy Modric egy kincs, erre fél év után ki lett kiáltva a legrosszabb nyári igazolásnak...![]()
Bale-t meg felesleges még megítélni, ahogy Neymart is, több idő kell ehhez.
Bale egész nyáron kihagyta felkészülést és elkerült Angliából Spanyolba, míg Neymar a "bohócligából" került át a Spanyolba, teljesen felesleges még itt következtetéseket levonni.
igen, de neymarért az 57 nem több, mint muniainért egy 30.Innentől kezdve meg felesleges nézni az árát, mert igen, lehetett volna 30ért venni egy Muniaint
de lehetett volna olcsóbban valami puzzle darabot, muniain vagy griezmann tökéletesen alkalmas lett volna a feladatra, meg amúgy is itt van a pedro-tello duó, akik tökéletesen beleillenek a játékrendszerünkben.Amit Nexmar tud,olyan megszerezhető játékos kevés van.
Kun,Reus,Hazard,Lucas,Suarez akiket lehet mondani,hogy erősítést jelentettek volna,meg Neymar.
kidobtunk 57 milliót
azt hiszem, ez is mehet archívba, aztán ha majd mikor iniesta kikopásával messi mögött a csapat második legjobbja lesz, akkor újra megkérdezzük a véleményedet.nem ért 57 milliót
Én úgy gondolom, hogy elsősorban azért "vette meg", mert a marketingértéke kiemelkedő, ahogy az Alcantara kolléga is kiemelte, ez nem elítélendő. (Az már más kérdés, hogy nekem az egész Neymar-ügylet mindig is egy kicsit amolyan virtuális nemiszerv-méregetésnek (már bocsánatBob_Marley írta:Alapból Rosell szerintem jól csinálja, amit csinál, de ez az egész Neymar ügy (s nem 1 év), egészen kriminális tőle. Teljesen egyértelmű, hogy mert "szerelmes" belé vette meg, óriási vezetői hiba. Egy vezető nem érzelmekre kéne támaszkodjon. 57 millió, többször leírtam baromi sok, ennyit pláne nem ért, s szakmailag meg máshova kellett volna invesztálni ( ez nem az ő sara, neki a gazdasági oldalt kell megteremtenie, amit meg is old, ezért is hiba, hogy mit "szól" bele ki kell a csapatnak...mint anno Laporta megvette Henryt, mert szerette....), de hogy ráadásul gyakorlatilag nem lehet tudni 57 millió (vagy több..) hogy jött össze, mókás.
Bob, szeretnék én is reagálni az írásodra, kicsit kulturáltabb módon, mint az első hozzászóló tette, mivel általában te is korrekt formába szoktad önteni a véleményedet.Bob_Marley írta:Alapból Rosell szerintem jól csinálja, amit csinál, de ez az egész Neymar ügy (s nem 1 év), egészen kriminális tőle. Teljesen egyértelmű, hogy mert "szerelmes" belé vette meg, óriási vezetői hiba. Egy vezető nem érzelmekre kéne támaszkodjon. 57 millió, többször leírtam baromi sok, ennyit pláne nem ért, s szakmailag meg máshova kellett volna invesztálni ( ez nem az ő sara, neki a gazdasági oldalt kell megteremtenie, amit meg is old, ezért is hiba, hogy mit "szól" bele ki kell a csapatnak...mint anno Laporta megvette Henryt, mert szerette....), de hogy ráadásul gyakorlatilag nem lehet tudni 57 millió (vagy több..) hogy jött össze, mókás.