Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
És tényleg. (Megjegyzem, azt a meccset pont nem láttam, valószínűleg ezért esett ki az a gól.S.Agüero írta:Látom már nem is emlékeztek a 12/13-as szezonkezdet első bajnoki-meccsére, ahol az első gólunkat Puyol fejelte egy szöglet után, még a Sociedad ellen.
Thiagónak volt még egy felesgólja az Almería ellen, talán valamikor 2011-ben. De hogy azóta volt-e valami... Mindjárt utánanézek.bence-barca írta:Srácok, ezt a kérdést még egy hete akartam feltenni, de valaki tud infót mondani, hogy mikor szereztünk a Levante elleni Pique gól előtt legutóbb ilyen 'klasszikus' szöglet gólt? Értem ezalatt, h 2 érintésből: bead, befejel.
Nekem egy Gabi Milito gól ugrik be, nem tudom tényleg az vt-e a legutóbbi vagy sem.
Cartagena ellen is ebben a mezben nyertünk.shutterisland írta:valaki nem tud egy statisztikát arról, hogy ebben a vendég mezben hogy szerepel a csapat ?
fejből ami megvan :
bilbao ellen vereség
atletico ellen kétszer döntetlen
osasuna ellen döntetlen
levante ellen döntetlen (és most is vereségre állunk)
milan ellen döntetlen
getafe ellen nyertünk
Kövi meccsen már mehet is az Adama-Dongou-Dani Nieto támadótrió.Game90 írta:Ezzel a győzelemmel bajnokok vagyunk (ha a Getafe ellen nyertünk idegenben, akkor mindig bajnokok lettünk).
Ez az egyik legnagyobb pozitívuma eddig a szezonnak. Az utolsó egy-két évében Pep sem tudott igazán megújulni, pluszt hozzá tenni, ha csak mentálisan nem. Ez sokszor a vesztünket okozta/okozhatta volna. Tito ugyanazt akarta folytatni, de már kevesebb sikerrel, ráadásul jött a sajnálatos betegsége is.LM10 írta: A csapat játékán jobban látszik a taktika, mint valaha. Martino elődjeinél sokkal jobban fogja a csapatot, a taktika betartására, és több kontrát viszünk, mint az utóbbi években. Ezzel nincs is baj, mert jó pár meccset elbuktunk már a tikit-takával, mert egy betömörülő ellenfél ellen nem ér semmit.
Ezért koptatom már folyamatosan a számat, de sokan ezt nem képesek felfogni. Kicsit sarkítva olyan ez mintha Init vkp-ként játszatnánk. Nemhogy top 5-ös, de még top 10-es játékos se lenne.LM10 írta:Fabregás kritikusait sem értem. Ha nem a false9 szerepben játszik, akkor a középpályán szép teljesítményre képes. Statisztikája is elég jó mind gólokban, mind gólpasszokban. Kedvelem őt, és ő Xavi utódja. Robert nagy ígéret, nincs túlhájpolva, mint Thiago vagy Rafinha, pont ezért bízom b enne. Régen Xavi, és Iniesta is csak jó játékosok voltak Deco mellett, de aztán kinőtték magukat. Ezt kívánom Serginek is.
Tello már sok lehetőséget kapott ahhoz, hogy megmutathassa rejlik benne valami, de ez nem igazán megy. Gondolom Tata is láthatja, mert még Messi távollétében is kevesebbet játszik, mint mondjuk tavaly.LM10 írta: Azóta viszont lufi. Nem bánnám ha eladnánk. Irgalmatlan nagy munkás, de a klasszis szinthez közel sincs. Ha marad az sem baj, kiegészítő embernek tökéletes.
Tello pedig olyan nekem, mint Pedro. És egy ilyen játékos elég a keretben. Nyáron az egyiken túl adnék, egyet megtartanék.
Nem rossz, de persze ehhez hozzátartozik, hogy főként a BL-ben eléggé különböző erősségű ellenfelekkel játszottak a csapatok. De, mondom, a tavalyi évhez képest érzékelni lehet előrelépést a védekezésben, ezt pedig a fenti statisztika is többé-kevésbé alátámasztja.shutterisland írta:idén (liga+bl) :
barca : 22 meccs, 15 kapott gól.
Song...bence-barca írta:http://www.youtube.com/watch?v=80xC5aqgQfs
Amellett, h érdekes videó 10.25től Song stílust villant.
Nyilván nem szép, de azért ez nem sokára változni fog. A Piqué-Xavi-Cesc 3-as 99%-ra már ott lesz hétvégén a pályán. Tello és Alves sérülése nem komoly, Jordi pedig hamarosan vissza fog térni. Dos Santos és Afellay meg amúgy se igazán játszanának. Itt Valdes és Messi kiválása a komoly érvágás, remélhetőleg az eredményekben ez nem mutatkozik meg.Gareth Tello írta:10 Barcelona players are injured at the moment: Valdes, Alves, Pique, Alba, Dos Santos, Xavi, Afellay, Cesc, Messi and Tello.
Azért ez elég komoly, nem tudom, mikor volt utoljára ilyen mértékű sérüléshullám...