Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Azért a másik ligában címvédőként vagyok első, szóval...Bob_Marley írta:Tavaly tizedik lettél, míg NBAiley nyolcadik és most első, szóval a legtöbbet fejlődött ember nem te vagy.![]()
Hát ez össze is jött.neobarca írta:A héten GT a menü. Kötelező W.
Alapvetően igen. Bár nálam sohasem lehet tudni. Lehet jön egy agylövés és kiteszem mondjuk Dalembert-ért.Game90 írta:Szóval keepelni akarod őt?
Ne izgulj. Sztem senki sem fog kapkodni érte. Bár tegnap is hozott egy parádés 2p 5r 1as meccset 25%-kal és 3TO-val.Bob_Marley írta:Csak le ne maradjak róla.
SzívesenGareth Tello írta: Megfogadtam a tanácsodat, Rooneyra tettem a karszalagot, ott is a gól-gólpassz.De látom, nálad az uruguayi maradt a cséká.
Szóval keepelni akarod őt?neobarca írta: Viccet félre téve, hosszú távú terveim vannak vele. Át akarom alakítani a csapatomat jövőre és a terveim között van. Elfér nálam a padon.![]()
Megfogadtam a tanácsodat, Rooneyra tettem a karszalagot, ott is a gól-gólpassz.Game90 írta:PL Fantasy: SuárezMondjuk szerintem most már le fogom róla venni a csk-t, nem létezik, hogy megint jó meccset hozzon.
Be***hatjátok!Slither írta:Megpróbálja majd eladni GT-nek mint keeper játékostGame90 írta:Neo, azért volt jó döntés behúzni Brook Lopez-t, mert:
1.
2.
3.
Varejaoval majdnem összejött Cumbeenak és Bobnak.
Slither írta:Megpróbálja majd eladni GT-nek mint keeper játékost![]()
Szerintem még nincs, legalábbis egyelőre elég tanácstalan vagyok.Bob_Marley írta:Gareth Tellonak szerintem megvan a keeper hármasa
Megpróbálja majd eladni GT-nek mint keeper játékostGame90 írta:Neo, azért volt jó döntés behúzni Brook Lopez-t, mert:
1.
2.
3.
Így legalább McLemore-t felvehetem, miután egész évben nem akarta elcserélni, ezért volt jó döntés.Game90 írta:Neo, azért volt jó döntés behúzni Brook Lopez-t, mert:
1.
2.
3.
Fixed.Xanthor írta:Grat a győzelemhez Autodraft!
Talán én voltam az első, aki behúzta Suárez-t, kicsit jó döntés voltcsababarca írta:Én is sokáig nem tettem be Suarezt,hiba volt,mert így Game beért...Xanthor írta: PL-ben szintén Game-et kéne beérni, sajna Suarezt túl sokáig nem voltam hajlandó betenni.![]()
![]()
Akkor tényleg a legjobb heted volt, örültem neki.fcbarca0827 írta:"Simán" nyertem volna a hetet, ha hétfőn Webstert teszem a csapatba, Corey Brewer helyett. Aznap Webster 30 pont, 5 lepattanó, 3 assist, Brewer meg 4 pont, 1 lepattanó.Bob_Marley írta: Fcbarca0827 lehozta az egyik legjobb hetét, érzékeltetve:A gáz az, hogy Webstert azért hagytam ki, mert sérültnek mutatták.
![]()
Middleton és Meeks jó picknek bizonyultak FA-ról.
Én is sokáig nem tettem be Suarezt,hiba volt,mert így Game beért...Xanthor írta:
PL-ben szintén Game-et kéne beérni, sajna Suarezt túl sokáig nem voltam hajlandó betenni.Ramseyt meg nem is leszek hajlandó soha
. Suarez meg jövőre lesz jó dilemma, mert ha így folytatja ő nem 14.0-ról fog indulni, mint RvP idén, hanem 15.0-ről kb.
"Simán" nyertem volna a hetet, ha hétfőn Webstert teszem a csapatba, Corey Brewer helyett. Aznap Webster 30 pont, 5 lepattanó, 3 assist, Brewer meg 4 pont, 1 lepattanó.Bob_Marley írta: Fcbarca0827 lehozta az egyik legjobb hetét, érzékeltetve:
Hozzátartozik az utolsó napon elkövetett taktikai malőröm, de azzal is csak 6-5-re mentettem volna.Gareth Tello írta:Azért csak óvatosan, MichaaBee ellen is jó volt egy döntetlenre (bár hogy hogyan, azt nem tudom felfogni).neobarca írta:A héten GT a menü. Kötelező W.![]()
Ettől függetlenül szerintem megversz, mint szódás a lovát.
Azért csak óvatosan, MichaaBee ellen is jó volt egy döntetlenre (bár hogy hogyan, azt nem tudom felfogni).neobarca írta:A héten GT a menü. Kötelező W.![]()