Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ég és föld...Tavalyi formánkban ettől az idei Atleticotól lazán kikapunk...Sokkal jobban védekezünk mint tavaly...Elől meg Messi most tér vissza,de még ígyis ő volt persze a legveszélyesebb,Neymaron meg látszott a meccshiánya...Messze nem erre képes egyik sem...Klaczy írta:Az van mint tavaly volt. A bajnoksághoz lehet elég ez az eredmény, de így bl-t nem fogunk nyerni...
A világ egyik legjobb csapatának simán be kell darálnia az ellenfelet, mint az utolsó percekben
Nem azt írtam, hogy jobbak, de jobb formában vannak. Látod, sokat nem változott a játék Messiékkel sem. + én nem Neymart és Messit szeretem nézni, hanem a CSAPATOT, és hidd már el nekem, hogy az edző jobban tudja, mikor kit kell beállítani. Ja bocs, te már Elküldenéd...pep71 írta:Szerintem te beszívtál, ez a legjobb formában lévőfelállásunk. uristen.pezZy írta:Nem megy nekik??? :O Akkor mi ez elmúlt hetekben nem egy meccset néztünk..pep71 írta: Mondjuk az biztos, hogy így a Pedro-Alexis duóval erősebb lesz a védekezésünk, mint a támadásunk, mert ugye az nagyon megy nekik, de én nem azt szeretném nézni...
Szerintem teljesen érthető lépés ez Martinotol, nem a legerősebb felállásunk, de a legjobb formában lévő felállásunk (sztem).
Na szóval gyerünk srácok!!! 1-2-re tippelek.
Azért mert rúgtak pár gólt a kis csapatok ellen, nem jelenti azt, hogy minden meccsen nekik kell játszani és jobbak mint a Neymar, Messi duó...
Neymar amikor beszállt csereként miket művelt már Inivel, Messiről nem is beszélve...na én ilyen dolgokat szerettem volna ma is látni..nemtudom te hogy vagy vele..
Elengedték az eltiltás, fellebbeztek.Manheim István írta:szasztok Juanfran nem eltiltott? mert a kezdőbe látom mindenütt
Szerintem te beszívtál, ez a legjobb formában lévőfelállásunk. uristen.pezZy írta:Nem megy nekik??? :O Akkor mi ez elmúlt hetekben nem egy meccset néztünk..pep71 írta: Mondjuk az biztos, hogy így a Pedro-Alexis duóval erősebb lesz a védekezésünk, mint a támadásunk, mert ugye az nagyon megy nekik, de én nem azt szeretném nézni...
Szerintem teljesen érthető lépés ez Martinotol, nem a legerősebb felállásunk, de a legjobb formában lévő felállásunk (sztem).
Na szóval gyerünk srácok!!! 1-2-re tippelek.
Nem megy nekik??? :O Akkor mi ez elmúlt hetekben nem egy meccset néztünk..pep71 írta: Mondjuk az biztos, hogy így a Pedro-Alexis duóval erősebb lesz a védekezésünk, mint a támadásunk, mert ugye az nagyon megy nekik, de én nem azt szeretném nézni...
Mondjuk az biztos, hogy így a Pedro-Alexis duóval erősebb lesz a védekezésünk, mint a támadásunk, mert ugye az nagyon megy nekik, de én nem azt szeretném nézni...csababarca írta:Mondjuk ha kihúzzuk 60. percig aztán bejön a két ász csinálni valamit,még jól is elsülhet.
De amúgy Titot idéző gyávaság ez Martinotól.