2014.01.11. 22:01:52
Gyáva csapat lettünk.
Őriztük a semmit,mert a 0-0 az semmi,nem eredmény.
Hogy lehet ilyen mentalitással kimenni,én ezt nem értem.
20 perc után látszott,hogy az AtMa sem akarja erőltetni,akkor miért nem váltottunk? Ezzel az ikszel szépen jót tettünk a realnak,bravó.
Rúgni kellett volna 1 gólt,és azt már lehet védeni,de 0 gólt védtünk, ez egy vicc. A chelsea szokása ez,meg a Mou féle csapatoknak.
Nah mindegy, de ez nem volt barca-hoz méltó.
Iniesta hiánya meglátszott a másodikra, csapkodóbb lett a játék,középpálya is visszaesett.
Lőni nem lövünk továbbra sem,17 méterre is toszogatjuk a labdát a 6-7 védő közé, ostobák.
Már csak azért is lőni kéne néha,hogy a védő fejében megforduljon ez mint opció,és automatikusan lépkedne ki a labdásra 20 méteren, mögötte meg terület megnyílik,és oda lehetne a bogyókat betenni,azokba a lyukakba. De nem,még véletlenül se, ezek inkább a sortűz általi halált választanák, mint sem egyet lőjenek kapura 20 méterről. Feldolgozhatatlan.
Amúgy előzetesen elfogadtam volna az X-et,de nem ilyen gyáva játékkal, farok behúzva, ez így gáz volt.
ui.: Bíró meg olyan mint az összes többi a rangadókon, ellenfél darál,rúg,kaszál, 5-6. esetre odadob egy sárgát, mi egyet odalépünk már adja is szépen. Maiból is kijöttünk úgy,hogy több sárgát kaptunk..minden harmadik faultunkért sárgát kaptunk, és nem is ez a komoly baj,hanem hogy az ellen meg ugyanazokért,meg a durvábbakért sem kapta meg.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára
csababarca 2014.01.11. 22:06:55-kor.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."