csababarca írta:Gyáva csapat lettünk.
Őriztük a semmit,mert a 0-0 az semmi,nem eredmény.
Hogy lehet ilyen mentalitással kimenni,én ezt nem értem.
20 perc után látszott,hogy az AtMa sem akarja erőltetni,akkor miért nem váltottunk? Ezzel az ikszel szépen jót tettünk a realnak,bravó.
Rúgni kellett volna 1 gólt,és azt már lehet védeni,de 0 gólt védtünk, ez egy vicc. A chelsea szokása ez,meg a Mou féle csapatoknak.
Nah mindegy, de ez nem volt barca-hoz méltó.
Iniesta hiánya meglátszott a másodikra, csapkodóbb lett a játék,középpálya is visszaesett.
Lőni nem lövünk továbbra sem,17 méterre is toszogatjuk a labdát a 6-7 védő közé, ostobák.
Már csak azért is lőni kéne néha,hogy a védő fejében megforduljon ez mint opció,és automatikusan lépkedne ki a labdásra 20 méteren, mögötte meg terület megnyílik,és oda lehetne a bogyókat betenni,azokba a lyukakba. De nem,még véletlenül se, ezek inkább a sortűz általi halált választanák, mint sem egyet lőjenek kapura 20 méterről. Feldolgozhatatlan.
Amúgy előzetesen elfogadtam volna az X-et,de nem ilyen gyáva játékkal, farok behúzva, ez így gáz volt.
Miért gyávaság? Mert nem rohantunk fejjel a falnak? Egyszerűen csak nem kockáztattunk, ami teljesen érthető, és a kettő nem ugyanaz.
Egy tipikus egy gólos meccsen, egy ilyen ellenféllel szemben, aki úgy be tud tömörülni, mint a kisebb csapatok, de azt nem favágó módjára teszi, természetes hogy nem akartak nagy kockázatot vállalni. Még így is majd' annyi helyzete volt a madridnak mint nekünk. Ha ez a meccs úgy zajlott volna, hogy az Atma a negyedik helyen kóboról, mi meg 6 ponttal vezetjük a bajnokságot, meg részben egyet is értenék. Azért nézzünk már a tabellára. Pontegyenlőséggel állunk velük együtt az élen, mögöttünk a Madrid öt ponttal, akik minden valószínűség szerint behúzzák a holnapi meccset. Ha kapunk egy gólt jó eséllyel elvesztjük a mérkőzést, visszacsúszunk a második helyre, a Real pedig már 3 ponton belülre kerülne. Plusz van egy félig egészséges meccshiánnyal küszködő Messink, egy szintén nem 100%-os Neymarunk. Így azért más a leányzó fekvése
Nem akarom Tata-t védeni, de miért szánalmas? Kíváncsi vagyok akkor mit mondtál volna, ha Messi kezd és újra rásérül. Akkor meg az folyna, hogy mekkora s..ggfej, miért játszatja, ha nem egészséges. Akkor meg küldjük el azért.
Én személy szerint, ha nem is teljesen, de meg vagyok elégedve a csapattal. Az első negyedóra necces volt, amire számítani lehetett, de sikerült megúszni, utána pedig kontrolláltuk a meccset. Masch és Piqué felüdülés volt. Rég nem láttam őket ilyen jól játszani, hála Istennek, pont akkor amikor legjobban kellett. Volt egy-egy hibájuk, de rengeteg fontos és szép szerelésük volt, amire Busi játéka miatt is nagy szükség volt.
A középpálya kicsit ingatag volt Xavival most, egyedül Ini volt aki valamelyest mozgatta a csapatot és igyekezett helyzeteket teremteni. Remélem nem súlyos a sérülése, nagyon nem hiányozna, hogy akkor essen ki, mikor végre kezd belelendülni. lehet, hogy csak én láttam rosszul, de mintha mindhárom nagyobb csomagot ugyanarra a helyre kapta volna. Persze biztos csak véletlen
A távoli lövések sem igazán jelentettek volna megoldást. 17-18 méterről nem lehetett ellőni, mert akkorra már kiléptek, ráadásul olyan fal volt, hogy elakad benne a labda.
Messi helyzeteiért kár, jó lett volna ha egyet berak, de hát ez van...
Most inkább szurkoljunk, hogy a Real veszítsen pontokat Barcelonában!