Bajnoki Mérkőzések

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Bestbarca
Entrenador del Barça

2014.01.19. 21:48:05

Pavel írta:Én akkor leszek nagyon morcos, hogyha szerdán könnyedén gurítunk nekik vagy négyet.
Ugyan erre gondoltam,és figyeldd meg az lesz... :wink:
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
Pavel
Entrenador del Barça

2014.01.19. 21:46:05

Én akkor leszek nagyon morcos, hogyha szerdán könnyedén gurítunk nekik vagy négyet.
hank1ee
Director del Fútbol

2014.01.19. 21:45:07

Nem érdemeltünk ma többet. Még szerencsénk van, hogy a kihagyott helyzetek nem bosszulták meg magukat - jobban. Kicsit offolva, gondolt még rá valaki, hogy Navas mondjuk a mi kapunkban? :o
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Bestbarca
Entrenador del Barça

2014.01.19. 21:42:42

Kovbal88 írta:Nagyon gyenge ez a csapat... nincs tűz,de már az Atletico ellen se volt... kiégtek a fiúk
Jah azért rúgtunk 100gólt mióta itt van Tata...Ma rossz napjuk volt ennyi...Sokszor jó volt...

Atletico ellen meg bárki játszott volna nem megy többre...A tűzzel közel nem volt ott baj...Ha vmelyik zsenink 100%os lett volna,akkor hozzuk a meccset...

Amúgy nem egyszerű,szal az hogy rendre sérültek a legjobbjaink...Messi fél formában van max,aki eddig adta a pluszt Neymar, lesérül...Ini is persze kezdett jó lenni erre lesérült...Marha nagy pechünk van,így nem lehet formába lendülni...Amikor halomra nyertünk mindent azért tudtuk mert a kulcsembereink kb sosem hiányzotak...Bezzeg az utóbbi években...És sokat okolták már az orvosi stábot,meg mindenkit...Én a bírókat tenném...Sokszor nem védik eléggé a játékosokat...Ezért meg nagy Mourinhot okolnám...Az ő csapatai sikerre vitték az undorító rugdosódós stílust,a beparkoljuk a buszt taktikát,és a fél világ ma ezt játsza...A bírók meg nem fújnak és nem sárgáznak úgy mint régen,mert mindenhol ez a stílus megy,egy az új trend,és egyre elnézőbbek...Mellette ha lefújja megy a köpködés a sajtóban szintén Mou "találmánya" és azonnal felfújják hogy a Barcanak fújnak a bírók...Pont ezért kb rendre ellenünk fújnak...Ha vmiért lejárt a Barca ideje,akkor ezért...Vhol a foci szégyene ez,ugyanis ezen stílusok elterjedésével,a taktikus Mou féle foci elterjedésével a labdarúgás a legnagyobb vesztes...Elveszik a szépség, és maga a játék...

Persze vki ezt az eredményfocit szereti,hát köszönöm én nem...Én a látványért nézem a focit,imádom ha az eredménnyel is párosul persze,és nyílván inkább nyerjünk csúnyán mint ne...De a szép játék ültet le a tv elé,nem a Chelsea "gyönyörű" bl győzelme...

Ez ellen csak úgy tudnánk tenni,hogy kicseréljük a fél gárdát kb,jöhetnek az izomlegények,az mehet a test test ellenei harc...De ez nem fog megtörténni...Ne is történjen...Innentől imádkozzuk hogy nem lesz továbbiakban ennyi sérültünk,és akkor utat fog törni a foci...Lepengézzük henteséket...

A mai meccsen persze enm ez volt,bár voltak szép rúgások,de nem ezen múlt,ma egyszeráen rossz lábbal keltünk ki az ágyból...De általánosságban érvényes és nem elsőzőr fogalamzódik meg bennem ez a gondolat...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bestbarca 2014.01.19. 21:47:07-kor.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

neobarca
Director del Fútbol

2014.01.19. 21:41:23

Itt kérem szükséges egy jókora fejmosás. Bár az is igaz, hogy nem nyerhetünk mindig.
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Kovbal88
Entrenador del Barça

2014.01.19. 21:25:33

Nagyon gyenge ez a csapat... nincs tűz,de már az Atletico ellen se volt... kiégtek a fiúk
c.
Barça B

2014.01.19. 21:22:45

És Villa góljával vezet az Atletico.....
Bestbarca
Entrenador del Barça

2014.01.19. 21:13:43

Én tudom Tata miért így cserélgetett...Pihentetett azért...Amúgy meg látta hogy ma mind1...Egész meccsen minden labdáért kb 2szer annyit kellett küzdenünk mint az ellenfélnek...Az ellenfél gyerek elrúgta vaktában,háttal erre pont a társa elé 50méterrel arrébb...Fogalma nem volt merre rúgja,de pont jó helyre ment...Ez ment egész meccsen...Minden rosszul pattant rossz helyre ment...Ilyen van...De ettől persze még nyerni kellett volna...És pont a Real jutott eszembe,hogy gyakorlatilag hónapokig csak ilyen meccseket nyertek...

Messin meg most érződött hogy azért még nincs úgy benne a játékba...Nem őt kell okolni...Marha jó hogy a legjobb formát mutató Ini sérült volt,Neymarnak is persze sérültnek kell lennie...Tata-n látszott is kb, most kit cseréljen be...Hát ők voltak padon akik jöttek láthattuk...Amúgy nem lettünk semmivel rosszabak a cserék után,nem ott volt a baj...Xavit meg divat szidni de pont annyit tett mint mások...Cescnek tényleg jó labdái voltak,de elől Pedro,de pláne Sanchez amit művelt...Elképesztő,hogy nem bír átvenni egy labdát,simán rúghatott volna vagy 2t...Egy Böde Dani többet rúgna már lassan az ő helyén...Szép meg jó hogy hajt verekszik,de csak akrasztja a játékot,átveszi,70csel,majd elcsúszik azt annyi volt...Pedro is életképesebb nála,pedig hát ő is a nagy "kedvencem"...Nem lehet hogy elől 2 kapu ellen beoltott figura futkosson...Ez volt elől a fő baj tavaly is...Még mindíg életképesebb Cesc feljebb tolva,mint a 2 impotencia király...Még ő is hamarbb beveri...Pont ezért jött Neymar az iylen szitukra,meccekre,de naná hogy pont sérült amikor kellene a legjobban...Még jó hogy mi vagyunk a mázlis Barca...

Amúgy Tatan én azt éreztem hogy le van sz.rva ez ma úgy se fog menni,ilyen nap...A reakción a cseréin ez látszódott...Amiben van vmi,de ezt akkor se lehet...És másodszor játsza el ezt az ez van dolgot,az Ajax ellen is ugyan így lekapta a legjobb embereket pihentetni...Okés ott még mind1 volt,itt már nem az...Megjegyzem a cseréivel nem voltak bajok,rosszabbak nem lettünk tőlük...Nem hinném hogy ezen múlt...De a mentalitás akkor sem tetszik...Doungo beállítása meg már egy végső próbálkozás volt,ez az őt még nem próbáltam nézzük meg hátha kakiba nyúlt...

Amúgy nem gondolnám hogy nagyon mérvadó lenne ez a meccs...Ha ezt újra lejátszannánk ugyan így 100szor,99szer simán megnyernénk,ez votl az az 1...Van ilyen nap...Máskor ugyanilyen meccsen 2-3gól lazán be fog potyogoni,és az összeomló ellenfelet lenullázuk utánna...Persze menni fog megint a károgás itt ahogy szokott,a fő depressziósok sorban fognak irogatni...Egy rossz meccs után mindíg ez van és az hogy előtte jók voltunk x meccsen az meg elfeljetődik...Messi is hol van a világ legjobbja,tényleg kövezzük már meg csak a mai nap miatt...

Subinho
Director del Fútbol

2014.01.19. 21:08:46

Nagyon nagy csalódás ez a meccs, főleg, hogy így a Real 1 pontra, az Atm meg most fog beelőzni minket.. :-(
Zolee23
Capitá del Barça

2014.01.19. 21:05:02

nem történt tragédia, lényegében újraindult a bajnokság.

nyilván kb. semmi esély rá, mert lassan lefognak szakadni, de azért beszarnék a röhögéstől ha a végén az atleticó nyerné a ligát. :D
mess2009
Director del Fútbol

2014.01.19. 21:02:16

kilencven perc tömény mérgelődés!!hol is van a megtáltosodott Sanchez? a jó formában lévő Pedro? a világ legjobbja(?) Messi? - sehol.
a betömörült (felállt?) védelem, legyen az egy Spanyol közép csapat továbbra is megoldhatatlan feladat ennek a lassú tili-toli fantáziátlan támadó(?) játszadozásnak.
nem akarok sem jósolni sem vészmadárkodni, de szórjuk az értékes pontokat ez a tény. és a szomorú valóság.
Varatrix
Director del Fútbol

2014.01.19. 21:00:01

Initom írta:Két szó : dupla nulla.
1.1 lett... :roll:
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Deus
Boixos Nois

2014.01.19. 20:57:47

Nah úgy tűnik, hogy ha most nyer az AtMa, akkor beelőztek minket.
KépKép
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2014.01.19. 20:56:41

Emlékszik még valaki, hogy a Real az őszi szenvedős meccsein hányszor mentett pontokat az utolsó percekben? Na nálunk pontosan ez hiányzik most és ez az, amiért komoly veszélyben érzem a bajnoki címet. Főleg az idegenbeli meccseinken sokszor látványosan nem találjuk a ritmust. Ha hátrányba kerülünk és brusztolnunk kell, egyszerűen súlytalanok vagyunk még mindig. A Real ilyen esetben folyamatosan tűz alatt tartja a kaput, amiből legalább szögletekig eljuthatnak. Nekünk a szögletek viszont (kevés esettől eltekintve) nem jelentenek komoly helyzetet.
Initom
Entrenador del Barça

2014.01.19. 20:53:20

Két szó : dupla nulla.
Abi & Tito
Yokozuna
Entrenador del Barça

2014.01.19. 19:46:53

Egy félidő, helyzet nélkül. Nem jó előjel.
bence-barca
Llegenda del Barça

2014.01.19. 18:10:36

Barça’s XI: Valdés, Montoya, Piqué, Mascherano, Alba, Sergio, Xavi, Cesc, Pedro, Messi and Alexis

Hát hajrá! :)
Chino
Llegenda del Barça

2014.01.19. 17:45:40

Ez a meccs pont jó lett volna, hogy Neymar elkezdhesse felvenni a meccsritmust és Messivel kezdjenek jobban összeszokni. Van tétje, viszont nem igazán erős ellenfél. Dehát ez van. :(

nem tudok róla, hogy Bartra sérült lenne, de lehetséges. Ha egészséges, akkor viszont jó lenne a kezdőben látni.
Dongou helyét jelenleg nem nagyon látom ebben a csapatban. Messi biztos végigjátssza a meccset, kivéve, ha megsérül (ettől óvjanak minket [-o< ), azt meg nem hiszem, hogy most, mikor visszatért kihúznák a jobbosra. Dongout ellenben még nem láttam, hogy szélen játszana, szóval nem tudom. De ez már legyen Tata dolga.

Remélem sikerül az elején gólt szereznünk, mert akkor kénytelen lesz a Levante egy kicsit kinyílni, legalábbis nem olyan mértékben erőltetni a sündisznót. Minél tovább áll X-re, ne adj' Isten hazai vezetésre a meccs, annál nehezebb lesz a dolgunk.
Remélem Cesc ott folytatja a kp-n, ahol legutóbb abbahagyta, Alexistől pedig gólt várok.
Forca Barca!!!!
messideco
Presidente del Barça

2014.01.19. 17:30:01

Bartra nem sérült?

Meg kell verni a Levantet sok kulcsember nélkül is. És Fabregas végre saját posztján játszhat :)
Kép
"And my heart will leave you never."
Capon
Llegenda del Barça

2014.01.19. 16:44:26

A Levante az egyik legkevesebb (18)gólt szerző csapat, így jó lenne kapott gól nélkül abszolválni a meccset.
Nagyobb gólarányú győzelemre számítok 0-3 és 0-5 között, ami a tabellát elnézve nem is ártana, mert 5 góllal megyünk csak az Atleti előtt.
Remélem hamar feltörjük a védelmüket.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.01.19. 16:29:12

S.Agüero írta:Látom sokakat érdekli a mai meccsünk. :mrgreen:

Possible line-up (vs Levante): Valdes - Montoya Pique Mascherano Alba - Xavi Busquets Cesc - Alexis Messi Pedro ‪#‎fcblive‬ [rac1]

Remélem, kezd Bartra. :)
Ma meccs van? :shock:
:mrgreen:

Ez a kezdő tetszene is egyébként. Remélem, Dongou kap majd pár percet, ha már elvittük Valenciába.
MatyiG
Adminisztrátor

2014.01.19. 16:24:18

Látom sokakat érdekli a mai meccsünk. :mrgreen:

Possible line-up (vs Levante): Valdes - Montoya Pique Mascherano Alba - Xavi Busquets Cesc - Alexis Messi Pedro ‪#‎fcblive‬ [rac1]

Remélem, kezd Bartra. :)
Chino
Llegenda del Barça

2014.01.13. 18:45:34

Itt közel sem arról volt szó, hogy Messiről nem lehet rosszat mondani, de az hogy egy sérülés kiújulásának az legyen az oka, hogy átmulatott egy éjszakát... Már bocs, de erre nem tudok mit reagálni.
Miért baj az, hogy padon kezdett? Ez az ő döntése volt? Vagy direkt ezért nem játszott jól Neymarral egyetemben? Ne vicceljünk már. Nekem közel sem Messi a kedvenc játékosom, de azért elővenni, mert visszatér egy 2 hónapos sérülésből, (amit nem végigpihent, hanem kőkemény rehabilitáció folyt) és a szezon egyik legkeményebb meccsén egy félidő alatt nem váltja meg a világot, már megbocsáss, de baromság. Ez a türelmetlenség pedig honnan jött? Játsszon sérülten mert annyit fizetnek neki? A meccshiány, hosszú sérülés pedig ilyen szinten nagyon sokat jelent, mindenkinek meglátszik a teljesítményén.
És nem gondolod, hogy edzői döntés miatt nem kezdtek?
Amúgy meg hiába semmit sem láttál ebből, de kis túlzással veszélyesebb volt egy félidő alatt, mint a Pedro-Cesc-Alexis hármasfogat egész meccsen.
Ismétlem nem mindenáron védeni akarom Messit és tényleg nem játszott úgy, ahogy megszoktuk amikor top formában van, de túlzásokba se essünk már!
mess2009 írta:csak azért mert sokat polemizáltunk - többnyire negatív kicsengéssel - a VÉDELMÜNKRŐL: a legjobb csapatrészünk volt!!
még Busquets ordító ökörségeit is elviselték, sőt ott voltak a támadásokban is! nem állandóan(!?) de éppen amennyit lehetett.
valaki alább jól fogalmazott: Sanchez kvalitása sajnos itt mérettetett meg igazán, az viszont kellemes tény : Pedro jó formában van.
Fabregas: hasonló a csíleihez: egyszerűen gyenge egy ilyen közegben.(masszív, jól mozgó védelem)
Sergi R. egy szürke átlagos adottságú rutintalan tucat ember, amint lehet (én is) kicserélném a kis Thiagóra.
természetesen tudom, hogy a Messi, Neymar duó világsztár, de azt is láttam, hogy tegnap ebből semmit a világon nem mutattak! azért ha én fizetnék súlyos milliárdokat ennek a két csávónak, lehet hogy kissé türelmetlenebb lennék az ellenszolgáltatások miatt. az a libikóka ugyanis, hogy sérült vagyok (gyomorrontott?!) aztán lábadozok, aztán aggódom, nehogy lerúgjanak, aztán meccshiányom van,......?! csak remélni tudom, hogy nem ez jön a VB.-ig.
azt, hogy az Espanyol meszorítja a Realt ..? hiú ábránd.
Forca Barca!!!!
diagonal
Jugador d'estrella

2014.01.13. 10:50:02

mess2009 írta:nem igazán akarjátok megérteni, hogy mit is "pedzegettem".nem vagyok(sajna) amolyan kigyüjtögetős fajta, de holtbiztos, hogy Messin nem ez az utóbbi két hónap kérhető számon ami az elvárható teljesítményt illeti, hanem ennél jóval több. a karácsonyi szünetben alkalmam volt két könyvet is elolvasni a Barca vagy éppen Messi múltjából és bizony a dolgok mögött gyakorta egészen más húzódik mint amit nekünk beadnak.nem hallottatok olyasmit, hogy egy "ételmérgezés" valójában egy átmulatott éjszaka - kommunikációs - fordítása?! vagy, annak hogy egy "értékes" játékos visszaesően sérülget nem lehetne felelőse?
Valami komolyabb gond van Messivel az biztos, majd idővel kiderül valószínűleg hogy mi. Nincsenek nagyon jó érzéseim valahogy vele kapcsolatban, de hátha tévedek, visszajön és újra a régi lesz.
A meccset illetően szerintem ilyen körülmények között, idegenben, ilyen ellenfél ellen teljesen rendben van ez a 0-0. Lehetett volna nyerni persze, de nem jött össze, van ilyen.
A csapatot illetően továbbra is az a véleményem mint volt a szezon elején is, bár ez most ünneprontás mert első helyen állunk akkor mit akarok, de a tény az tény, ez a csapat játékban egyre messzebb kerül a Guardiola érától.
mess2009
Director del Fútbol

2014.01.13. 08:52:41

nem igazán akarjátok megérteni, hogy mit is "pedzegettem".nem vagyok(sajna) amolyan kigyüjtögetős fajta, de holtbiztos, hogy Messin nem ez az utóbbi két hónap kérhető számon ami az elvárható teljesítményt illeti, hanem ennél jóval több. a karácsonyi szünetben alkalmam volt két könyvet is elolvasni a Barca vagy éppen Messi múltjából és bizony a dolgok mögött gyakorta egészen más húzódik mint amit nekünk beadnak.nem hallottatok olyasmit, hogy egy "ételmérgezés" valójában egy átmulatott éjszaka - kommunikációs - fordítása?! vagy, annak hogy egy "értékes" játékos visszaesően sérülget nem lehetne felelőse? más: Messi köztudottan (bár én nem hittem, de most már kénytelen vagyok hitelt adni ennek) "rabiátus" ami a játékkedvét illeti, és ha valaki elveszi a játékát nos hát nem szokta jó néven venni. tegyük fel, hogy visszatért fél órában jó játékkal és úgy gondolta, hogy a derbin a kezdőben a helye!? erre leültetik..... aztán kijön egy félidőre és bizony nem azt hozza amit (mondjuk én) várhattunk tőle.....(azért annyira nem vagyok hülye: nem bomba formát vártam!! kicsit kevesebb sétát, nagyobb akarást, több próbálkozást, több futást,...stb)
és még egy :én csak annyit írtam, hogy "ha én fizetném, lehet, hogy türelmetlenebb lennék, ha két világsztárom egyszerre csücsül a kispadon..." ettől függetlenül, vagy éppen ezért, nagyon várom, hogy rám cáfoljanak, akár külön külön, akár együtt is egy parádés teljesítménnyel.
Válasz küldése