Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
Ugyan erre gondoltam,és figyeldd meg az lesz...Pavel írta:Én akkor leszek nagyon morcos, hogyha szerdán könnyedén gurítunk nekik vagy négyet.
Jah azért rúgtunk 100gólt mióta itt van Tata...Ma rossz napjuk volt ennyi...Sokszor jó volt...Kovbal88 írta:Nagyon gyenge ez a csapat... nincs tűz,de már az Atletico ellen se volt... kiégtek a fiúk
1.1 lett...Initom írta:Két szó : dupla nulla.
Ma meccs van?S.Agüero írta:Látom sokakat érdekli a mai meccsünk.![]()
Possible line-up (vs Levante): Valdes - Montoya Pique Mascherano Alba - Xavi Busquets Cesc - Alexis Messi Pedro #fcblive [rac1]
Remélem, kezd Bartra.
mess2009 írta:csak azért mert sokat polemizáltunk - többnyire negatív kicsengéssel - a VÉDELMÜNKRŐL: a legjobb csapatrészünk volt!!
még Busquets ordító ökörségeit is elviselték, sőt ott voltak a támadásokban is! nem állandóan(!?) de éppen amennyit lehetett.
valaki alább jól fogalmazott: Sanchez kvalitása sajnos itt mérettetett meg igazán, az viszont kellemes tény : Pedro jó formában van.
Fabregas: hasonló a csíleihez: egyszerűen gyenge egy ilyen közegben.(masszív, jól mozgó védelem)
Sergi R. egy szürke átlagos adottságú rutintalan tucat ember, amint lehet (én is) kicserélném a kis Thiagóra.
természetesen tudom, hogy a Messi, Neymar duó világsztár, de azt is láttam, hogy tegnap ebből semmit a világon nem mutattak! azért ha én fizetnék súlyos milliárdokat ennek a két csávónak, lehet hogy kissé türelmetlenebb lennék az ellenszolgáltatások miatt. az a libikóka ugyanis, hogy sérült vagyok (gyomorrontott?!) aztán lábadozok, aztán aggódom, nehogy lerúgjanak, aztán meccshiányom van,......?! csak remélni tudom, hogy nem ez jön a VB.-ig.
azt, hogy az Espanyol meszorítja a Realt ..? hiú ábránd.