S.Agüero írta:Féltávot elhagyva megtippeljük az első 8-at?
1. City
2. Chelsea
3. Arsenal
4. MU
5. Liverpool
6. Tottenham
7. Everton
8. Newcastle
Szerintetek?

1.City. Idén ők a legjobb focit játszó csapat, sok gólt lőnek, nekik kell idén nyerni. Pellegrini jó munkát végez.
2.Chelsea: Szezon előtt Mourinho miatt őket tippeltem, de ez a játék, meg a keret sem elég meggyőző. Talán JOSÉ A nyáron alakít rajta a saját ínye szerint.
3:Liverpool: Kedvenc PL csapatom, örülök, hogy megint a BL a téma. Írhattam volna ide az Arsenalt is, de a kettő közül az egyik ki fog pukkadni. Most kicsit elfogultságból őket tippelem.
4: Arsenal. Amint írtam ,szerintem ők pukkadnak ki, veszélyes lehet rájuk a MU, de a BL hely meg lesz nekik szerintem.
5:MU. Azt sem tartom kizártnak, hogy BL lesz ebből(nem a mostani játék miatt), de eddig, mind a Pool, mind a Senal jobb. A 3-5. helyezés ettől a 3(Pool,Arsenal,MU) csapattól függ.
6Spurs. Ő velük is szimpatizálok, de edző váltás, meg gyengébb keret a többihez képest. Idén ebből csak EL lesz max.
7. Everton. Ők tuti, hogy kifulladnak. Stabil középcsapat, évről-évre új csapatot kell építeni, de nem vallanak szégyent soha. Le a kalappal velük.
8.Newcastle