2-0-ra vertük végül a Kristálypalotát, de az első 30-35 percben a szezon legborzalmasabb játékát mutattuk be...

Aztán (Eriksen és Sherwood elmondása szerint is) jött egy brutális fejmosás az öltözőben, és a második félidőre nagyon feljavultunk, végül megérdemelten győztük le a Palace-t.
Bentaleb baromi jó volt.
Nabil Bentaleb completed an impressive 97 passes (93% accuracy) for Spurs. He bossed the middle of midfield.

És még egy sarkas kényszerítő is belefért (Dembélével):
KATT
Eriksen nem játszott olyan jól, de megint rúgott egy gólt.
Christian Eriksen has been involved in four goals in his last four Premier League games (three goals, one assist).
Viszont Soldado nagyon gyenge volt, már nekem is kezd fogyni a türelmem vele szemben, bármennyire is jó előkészítésben...
Piquenbauer írta:(GT tudnál nekem szerezni egy gif-et Tioté meg nem adott góljáról?)
Csak egy ilyet találtam:
KATT
Hát tényleg elég érdekes a helyzet... Szerintem jó döntés született végül, Hartot valóban igencsak megzavarhatta Gouffran.
S.Agüero írta:Féltávot elhagyva megtippeljük az első 8-at?
1. City
2. Chelsea
3. Arsenal
4. MU
5. Liverpool
6. Tottenham
7. Everton
8. Newcastle
Szerintetek?

1. City (Ez nem kérdés.)
2. Chelsea (Kiszenvedett, taktikus egygólos győzelmekkel meglesz az ezüst, hogy milyen játékkal, azt inkább hagyjuk.)
3. Arsenal (Vissza fognak esni szerintem, de a dobogóról azért nem csúsznak le.)
4. Liverpool (Csak annyit mondok: SUÁREZ.)
5. Spurs (A legrosszabb perióduson már túl vagyunk, és még fogunk fejlődni bőven szerintem, ennek ellenére a BL-hely szvsz nem lesz meg.)
6. United (RvP visszatérése sokat fog jelenteni, de nem fogja tudni kompenzálni az összes többi hiányosságot.)
7. Everton (A sötét ló. Sok fog múlni azon, hogy mire mennek a nagyok ellen. Most ide tippelem őket, de kerülhetnek feljebb is a végén.)
8. Newcastle
9. Soton