2014.01.13. 08:38:02
Tegnap élőben nem tudtam megnézni a City elleni meccsünket meló miatt, így este bepótoltam. Még most sem értem, hogy miért nem adta meg Tioté gólját a játékvezető?!?! (Egyébként úgy fest Tioté nem tud kis gólt lőni, ez lett volna a második gólja nálunk, és ez is nagyra sikeredett, mint annak idején az Arsenal elleni 4-4-es meccsen amit lőtt.) Ki tudja lehet másként alakult volna a mérkőzés, ha a játékvezető megadja, csak hát a futballban nincsen ha... szóval nem is firtatom tovább.
Jövő hétvégén a West Ham otthonában fogunk pályára lépni, jó lenne már ismét nyerni. Zsinórban ez volt a negyedik vereségünk, ha pedig csak a bajnokságot nézzük akkor a harmadik (Arsenal, WBA, City).
Más: Angol lapok szerint tegnap megegyezett velünk a Norwich City, és Jonás Gutiérrezt eladjuk nekik 3 millió font ellenében. További sok sikert az argentinnak, bár nem volt egy top klasszis finoman fogalmazva, de igazi profi volt, és kitartott mellettünk a másodosztályban is anno. Így ha igazak a hírek, 194 mérkőzéssel a háta mögött távozunk tőlünk.
Egyébként érkező is lehet hozzánk, a hírek szerint közel állunk ahhoz, hogy megszerezzük Luuk de Jongot kölcsönbe a Borussia Mönchengladbachtól a szezon végéig. Őt egyébként már két éve is megakartuk venni, csak akkor nem minket, hanem a németeket választotta. Egyébként a kölcsönszerződésbe jó lenne bele rakni egy kivásárlási záradékot is, hogy nehogy úgy járjunk vele, mint Remyvel. A francia lőtt pár gólt a PL-ben, és erre hivatkozva Redknapp már nem 8 millió fontért, hanem 16 millió fontért engedné el őt...
(GT tudnál nekem szerezni egy gif-et Tioté meg nem adott góljáról?)