2006.02.28. 09:14:50
Mit akar a B-kerettel, azzal a kijelentésével a múlt héten komolyan felhúzott, szerintetek ez (csak így) sportember? Bár én nem vagyok az, de mindenki látja, tudja, hogy ilyen kijelentés, csak óvodásoktól származhat, lehet Mourinho megrekedt ezen a szinten és akkor némelyek még próbálják "ironikus" kijelentésnek álcázni a portugál fröcsögéseit.
"Jaj, most elvették a játékomat, sajnos nem én vagyok a legjobb, ezért felküldöm a legrosszabb csapatot, hogy egyszerű legyen magyarázatot szolgáltatni a vereségre és az esetleges kiesésre." Bár nem hiszem, hogy ezt valóban megtenné, de undorító a kijelentése és az összes ténykedése és ráadásul megfigyelhettük, hogy sem itt, sem más fórumokon a Barca drukkereknek nem a Chelsea-vel, nem a játékosokkal és még csak nem is igazán Abramoviccsal van problémája, hanem ezzel a hatalmat kapott gengszterrel. Del Horno-t sem bántotta senki részünkről, bár nem ismerem az önálló kijelentéseit ennek az áldott jó embernek, de szinte biztos vagyok benne, hogy a Porto élén ilyen dolgokat nem engedett meg magának - ezt tudja valaki cáfolni, vagy alátámasztani?
Barcelooooooooooooooooooooooooona