Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hello,Ordog írta:Jobban izgulok mint az odavágón. Pedig még több mint 1 hét a meccsig, nagyon kemény lesz, amúgy Murinho a meccs alatt nem szokott balhézni csak utána, akkor viszont be fog pótolni mindent--> természetesen már előre sajnálom azt a bírót akit erre a meccsre kirendelnek, hiszen neki is mennek majd a halálos fenyegetések...
Amúgy szóljon a cselszki mellett a gyepcserés témában az, hogy kell 2 hét mire kicserélik a gyepet és nem biztos hogy volt közvetlen a meccs előtt 2 szabad hetük amikor csak is idegenben léptek volna pályára...
Mi sem cserélhettünk akármikor, gondoljatok vissza
Azért az nagy túlzás , hogy "aztán más semmi". Nem hiába akarja megvenni a rejál is és a BARCA is.haze71 írta:Nem igazán értem, miért várja mindenki Henry-t! Szerintem az idei teljesítménye alapján nem férne be a Barca kezdőjébe. Bár ha idén csak azért volt ilyen gyenge, hogy elaengedjék, akkor nagy ász a fiú! A Realnak jól bevágta, de aztán más semmi...
hát azért elég sokat tehet róla kollína is hogy kiestünk, hisz a partjelző beintette, de az a maki nem fújt.Rumig írta: Azért ez erős! Collina az egész meccset korrektül és jól vezette; egyet hibázott, azzal mondjuk ki is estünk, de talán nem kellett volna az elején hármat kapni. Egyébként a Barçából senki sem fogta Collinára a kiesést, mint ahogy nem is miatta estünk ki. Bár akkor én is elég ideg voltam.
Azért ez erős! Collina az egész meccset korrektül és jól vezette; egyet hibázott, azzal mondjuk ki is estünk, de talán nem kellett volna az elején hármat kapni. Egyébként a Barçából senki sem fogta Collinára a kiesést, mint ahogy nem is miatta estünk ki. Bár akkor én is elég ideg voltam.raven írta: Ennek a párharcnak tavaly is mi voltunk a győztesei csak akkor a Chelsea emberelőnyben volt, egy bizonyos tar fejű talján úriember által.
A BArca tovább fog menni...mondom ezt madrid fan létemre sőt a Chelsea ellen még nektek is szurkolok...de csak mostPetixy írta:Ha abból indulunk ki,hogy a Chelsea-Barca párharcot vezető bírókból eddig 3ból 2visszavonult......![]()
Tuti,hogy nem fogják félválról venni,de a Nou Campban x-nél jobb eredményre ne számítsanak!
ja.csak gondolj a tavalyi bl meccsre, meg kolllínára.arról meg nem tehetünk, hogy a cselszky védői egy vadállatok és nem tudják elviselni, hogy pl:MESSI úgy szivatta őket ahogy akarta.TeeeB0R írta:hm... kaptam egy kemeny kritikat, ami egy kisse elgondolkodtatott... hogy a harom meccsen eddig ket piros lap a chelseanel + 1 tizenegyes a Barcanak... nem akarom azt hinni, hogy segitenek a Barcanak a birok, vagy utaljak a Cherleat?? nemtudom...![]()
![]()
teeebor! ne csüggedj! arra nem is gondoltal, hogy a cselzi esetleg valoban egy nagy csurhe?TeeeB0R írta:hm... kaptam egy kemeny kritikat, ami egy kisse elgondolkodtatott... hogy a harom meccsen eddig ket piros lap a chelseanel + 1 tizenegyes a Barcanak... nem akarom azt hinni, hogy segitenek a Barcanak a birok, vagy utaljak a Cherleat?? nemtudom...![]()
![]()