recrea írta:
Igen, pont ugyanilyen.
Nem életszerű az a nyilvánvaló hülyeség, amit írsz. El kell, h szomorítsalak, nem lehet mindent megvenni pénzért, a felszínes emberek élnek ebben a tudatban...csak pár példa: boldogság, szerelem, örök élet, nem hozza vissza az elhunyt rokonokat, tiszta levegő, tiszta víz, barátság, és embert sem ölnék pénzért, mert ennyi erővel ezt is írhattad volna remek példának.
Továbbá kérdezd meg nagymamádat, h '45-ben mit kapott a pénzéért Magyarországon...
Meggyőzően érvelsz, csak osztani tudom a véleményedet. Csalódásként érne, ha ez bekövetkezne, sőt talán már már gyalázat is lenne az arabok részéről .. persze lehet, hogy a részükről csak erőfitoktatás, és egy újabb sikerként jegyeznék fel, amiből ömlik a pénz, nem beszélve arról, hogy már így is hatalmas reklámfelületté váltunk, amióta itt a qatar, de ez kellett, szóval hogy tudjuk tartani a konkurenciát, hozni a szintet, több pénzt fektetni az utánpótlásra, az új csillagok megszerzésére, és hogy ne! adósodjunk mégjobban el, igen, kellett/kell/fog kelleni a támogatás. De ez nagyon meredeknek tűnik, és szerintem nemcsak nekem, mivel itt egy kúltúráról van szó. Voltam már kétszer is Barcelónában, és az emberek a Camp Nou-t tényleg egy szentély ként tekintik, és azért mennek ki a meccsekre, hogy tényleg egy jó játékot lássanak,tele izgalmakkal, átéljék azt a hangulatot, amit ezek az "aranylábú gyerekeink" okoznak.. szóval nem épp arra vágynak, hogy lássák, ahogy a pénz diktálja a dolgokat.. mert a focit már így is eléggé a pénz uralja, világszerte, de hát ez köztudott, ezt talán már azok is látják akik szubjektív véleményeket formáltak a közelmúltban.. Az ottani katalánoknak, ez a szíve ügye ....