Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
csababarca írta:a real második.Federer22 írta:Érdekes.
Mourinho egykori és jelenlegi csapata is a mai napon kapaszkodott fel a tabella élére.
AtMa szerintem ki is fújt,nem lepődnék meg,ha gyorsan 6-7 pontra távolodnának az első helytől.
Vágom a rendszert, livescore tabellán AtMa vamn elsőnek írva, nem is néztem gólkülönbséget.ferninho írta:a Real az első, 1gyel jobb gólkülönbséggel, mint az Atma.csababarca írta:a real második.Federer22 írta:Érdekes.
Mourinho egykori és jelenlegi csapata is a mai napon kapaszkodott fel a tabella élére.
szezon közben egész végig a gólkülönbség számít és a végső tabellánál lesz majd döntő az egymás elleni, addig is a 38. forduló végéig hivatalosan a gólkülönbség számít, de addig is mindenképpen, amíg nem lesz a Real - Atma, utána már köztük lehet látni, hogy ki áll majd jobban.
a Real az első, 1gyel jobb gólkülönbséggel, mint az Atma.csababarca írta:a real második.Federer22 írta:Érdekes.
a real második.Federer22 írta:Érdekes.
Hát ez milyen tizi meg piros lap volt már a semmire?MichaaBee írta:És a 13. Almería 2-0-ra veri az Atléticót...
"Born in Lagarto, Sergipe, Costa started his career at Barcelona Esportivo Capela in São Paulo" [wiki]Chino írta:Diego Costa nem unja meg a góllövést. Ma is kettőt rámolt a Levantenak, ezzel 19 góllal vezeti listát a 17 gólos Cr előtt.
Nem akar kifulladni ez az AtMa, ha nem sikerül őket megfognunk, akár első helyen is zárhatják az őszt. Nem tudom mikor volt utoljára példa rá, hogy decemberben a Barca és a Real mellett ilyen szorosan ott legyen még egy csapat.
Tavaly is másodikok voltak, nem?Chino írta:Diego Costa nem unja meg a góllövést. Ma is kettőt rámolt a Levantenak, ezzel 19 góllal vezeti listát a 17 gólos Cr előtt.
Nem akar kifulladni ez az AtMa, ha nem sikerül őket megfognunk, akár első helyen is zárhatják az őszt. Nem tudom mikor volt utoljára példa rá, hogy decemberben a Barca és a Real mellett ilyen szorosan ott legyen még egy csapat.
Én ha jól tudom 2011-ben lett megtervezve, és a 2015/2016-os szezonban már ott játszanak. A mostani 55.000 helyett 70.000-es lesz az új stadion (Így nézhet ki: http://i43.tinypic.com/6fob49.jpg" target="_blank )Barcaman1993 írta:Erről mit tudtok? Nem is tudtam, hogy az Atletico is új stadiont húz fel...
Nem volt egy siker történet ez a Djukic a denevéreknél. Remélem az új edző, akárki is lesz az, győzelemmel akar majd debütálni, és a játékosok is bizonyítani az új edzőnek, remek alkalom lesz rá majd a Mestallában játszandó Real elleni derbijük.bence-barca írta:A gyenge szereplés miatt menesztették Miroslav Djukicot, a Valencia focicsapatának edzőjét. - origo
Pont múltkor néztem a tabellát és lepődtem meg, h mennyire le vannak maradva.