Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
mert mi az h "gyorsan kapunk 2 gólt" ???????antiimperialista írta: MOst ezért miért kell megkérdezni, hogy Subinho Barca drukker-e? Nem csak egy beszűkült, csőlátású ember lehet valamilyen csapat szurkolója. Amit ő leírt, sajnos akár az is benne lehet a visszavágóban.
Mourinho meg, annak ellenére, hogy egy szaralak, tényleg nagyon jó edző, talán a legjobb most a világon...
MOst ezért miért kell megkérdezni, hogy Subinho Barca drukker-e? Nem csak egy beszűkült, csőlátású ember lehet valamilyen csapat szurkolója. Amit ő leírt, sajnos akár az is benne lehet a visszavágóban.BaRcADINHO10 írta:azigen, mert neked murinnnyó az isten ???????Subinho írta:murinnyó tuti kitalál vmit. jól megnézte a múltheti barcát, jegyzetelgetet... látta, h nem nagyon mernek kitámadni. erre kitalál vmi taktikát. ha meg nem ezt játsza a barca, akkor átrohannak rajtunk megint. sztem gyorsan kapunk 2 gólt, aztán nagy nyomással kiegyenlítünk és aztán ezzel már megyünk is tovább...
csak nehogy most nálunk állítsanak ki vkit! vagy még 1 sárga pl. puyolnak vagy marqueznek és kihagyhatja a köv meccset...
akkor menny cslszky drukkernek.nagy edző, hogy egész meccs alatt körmöl vmit, azt is sztem divatból csinálja.még "gyorsan kapunk 2 gólt" azigen......, te most BARCA drukker vagy komolyan ??????
NEMIGEN HISZEM, HOGY KAPUNK GÓLT A NOU CAMP-ban, tavaly sem kaptunk, akkor is mi rugtuk.
NYERNI KELL
HAJRÁ BARCA
azigen, mert neked murinnnyó az isten ???????Subinho írta:murinnyó tuti kitalál vmit. jól megnézte a múltheti barcát, jegyzetelgetet... látta, h nem nagyon mernek kitámadni. erre kitalál vmi taktikát. ha meg nem ezt játsza a barca, akkor átrohannak rajtunk megint. sztem gyorsan kapunk 2 gólt, aztán nagy nyomással kiegyenlítünk és aztán ezzel már megyünk is tovább...
csak nehogy most nálunk állítsanak ki vkit! vagy még 1 sárga pl. puyolnak vagy marqueznek és kihagyhatja a köv meccset...
ÓÓÓÓSubinho írta:murinnyó tuti kitalál vmit. jól megnézte a múltheti barcát, jegyzetelgetet... látta, h nem nagyon mernek kitámadni. erre kitalál vmi taktikát....
Eláruljam miért félek jobban?G-Jay írta:Azért a meccsig mindenki örült volna a döntetlennek is, mármeg az is kevés h elönnyel fogadjuk a Chelseat!!!Mr. Master írta:Basszus, nekem erősen az az érzésem, h jóval nehezebb lesz a vissza, mint az odavágó. Nagyon be vagyok fosva az igazat megvallva. Számomra egy cseppet sem megnyugtató ez a kettő-egyes előny!
Az biztos h nem lesz könnyü de ha hátrányban lennénk akkor mlyen lenne!! Szoval szerinem ez egy tipikus vélemény! Ha nyujtja a kisujját már az egész kar kell.....
Lehetséges, vagy Essien helyén, valoszínu a két játékosnak meg kell kuzdeni a posztért, monyuk elég érdekes lehet a rutinos Makelele és a fiatal Essien kuzdelme, bár ezzel a cselzi fanok tordjenekZsolti írta:Sztem Makelele helyén fog játszani,mert már a maki elég öreg,vagy nemtom.Másra nme tudok gondolni..mondjuk Ballack nem egy tipikus romboló kápé,de a fakkom se tuggya..sztem makelele helyett.
Sztem amugy se kéne nekik már Xavi, mert ott van Essien, Lampard, Makelele. Ballack viszont bármelyik csapatba beférne, kiv, talán pont a Barcáthuevos írta:én örülök ballacknak, így biztosan nem jön fel újra, hogy megtámadnák a mestert, XAVIt, mint tették azt tavaly ilyenkor
persze az igaz szivü futbalistákat nem lehet pénzzel megvenni
így viszont mi lesz lamparddal?
ez abszolút okésDrigo írta:sztem viszont ez elég jó eredmény.gondoljatok bele 98000 fanatikus 11 kiváló játékos és egyet minimum rugunk ha pedig kell jön a támadó variáció Larsonnal éa akkor ott van mégegy akkor viszont már nyugodtak lehetünk nem hiszem h megismétlődik a tavalyi pokoli 20 perc ha 20-25 percig kihúzzuk kapott gól nélkül az nagyon jó mert akkor egyre jobban kitámadnak és jöhet Eto'o nehéz meccs lesz de sztem tökéletes koncentrációval nem lehet gond.