A Reváns: Barça vs Chelsea

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Hogyan alakul a Chelsea elleni eredmény?

A szavazás 2006.03.03. 14:16:30-kor befejeződött.

Sima Barcelona továbbjutás
48
21%
A tavalyihoz hasonló izgalmak, de Barça továbbjutással
162
70%
Szoros küzdelemben a Chelsea megy tovább
13
6%
Sima Chelsea siker
8
3%

Szavazatok száma: 231
Léfe
Entrenador del Barça

2006.03.02. 11:10:31

Az tök mindegy ki mit ir, ugy is az fog történni amit majd látni is fogunk. Aztán az eredménytől függöen aki jól jósolt / mert ez csak jóslás/ veri a mellét, hogy előre látta, a többiek meg csendben fognak maradni.
Fecó
BaRcADINHO10
Jugador d'estrella

2006.03.02. 09:59:33

antiimperialista írta: MOst ezért miért kell megkérdezni, hogy Subinho Barca drukker-e? Nem csak egy beszűkült, csőlátású ember lehet valamilyen csapat szurkolója. Amit ő leírt, sajnos akár az is benne lehet a visszavágóban.
Mourinho meg, annak ellenére, hogy egy szaralak, tényleg nagyon jó edző, talán a legjobb most a világon...
mert mi az h "gyorsan kapunk 2 gólt" ???????
sztem egy BARCA drukker olyat írhatna esetleg , h GYORSAN RUGUNK 2 GÓLT
gyiko
Jugador del Barça

2006.03.02. 09:10:27

Szerintem itt abszolút csak Mourinho hozzáállásának méltatásáról esett szó, igen jó edző, mint rajt a kívül még sokan és valóban jöhet bármiféle remek ötlettel, természetesen a meccs sincs lefutva és valóban a remek Chelsea játékosok adott esetben képesek meglepni bennünket. Azonban ahogyan a Stamford Bridge-n sem találtak a hálónkba, úgy remélem ezt a Camp Nou-ban sem teszik meg és nem hiszem, hogy könnyebb lenne nekik, mint Londonban, ezenfelül azért Frank érdemeit is el kell ismernünk az első meccs kapcsán és ugyanezekre, amit felvetettetek ő is számít és róla pedig tudjuk, hogy nem száll el magától, elég reálisan szemléli a helyzetet és ő is találhat megfelelő megoldást a felmerülő problémákra, nem csak a portugál. Összességében nem mi vagyunk rosszabb helyzetben, nekem már ez is bőven elegendő, az első találkozó előtt, ennél rosszabbra, sokkal rosszabbra számítottam, álljunk csak optimistán a találkozóhoz.
Viszont a Mágus nem a legjobb példa ill. dehogynem, annak idején ő is megmagyarázta, amikor 4-1-re kapott ki a Győr itthon a Dinamo Kijevtől, hogy tkp. nyertünk, mert két gól szabálytalan volt meg megállították lesen a támadóját + egy 11-st sem adtak meg, tehát 3-2-re nyertünk, aki ezt nem így látta, na pontosan az volt a "hülye". Igen valóban ilyen ez a Mourinho, úh. szerintem menjen el inkább jósnőnek. Bocsi
Barcelooooooooooooooooooooooooona
Léfe
Entrenador del Barça

2006.03.02. 08:12:15

Sosem értem miért kell leszóli /gyülölni / másokat, csak mert ellenfelek. Igenis a Murinnyó nagyon jó edző, más kérdés az hogy a nagy pofája miatt nem szimpatikus. Gyanitom, ha nálunk lenne edző akkor mi is szeretnénk.
Emlékezzünk itthon a Verebesre, fénykorában is sokan utálták a nagy szövege miatt. De csakis az eredmény számit. Nagyon bizom a csapatban, de még nem jutottunk tul rajtuk. Ugyanaz a taktika kell mint Londonban. Előfordult már, hogy sokkal gyengébb csapatok is elvitték a 3 pontot. Remélem győzünk a Depor ellen, és nem lesz sérülés sem, aztán jöhet a Cselzi, de a földön kell lenni. Jobbak vagyunk az nem vitás, csak ez jöjjön is ki. Nekünk kell az első golt rugni. És főleg nem kell megkérdőjelezni senki szurkoloi hovatartozását,mert valamit másképpen lát. Nagyon gyerekes.
Fecó
antiimperialista
Director del Fútbol

2006.03.02. 08:08:19

BaRcADINHO10 írta:
Subinho írta:murinnyó tuti kitalál vmit. jól megnézte a múltheti barcát, jegyzetelgetet... látta, h nem nagyon mernek kitámadni. erre kitalál vmi taktikát. ha meg nem ezt játsza a barca, akkor átrohannak rajtunk megint. sztem gyorsan kapunk 2 gólt, aztán nagy nyomással kiegyenlítünk és aztán ezzel már megyünk is tovább...
csak nehogy most nálunk állítsanak ki vkit! vagy még 1 sárga pl. puyolnak vagy marqueznek és kihagyhatja a köv meccset...
azigen, mert neked murinnnyó az isten ???????
akkor menny cslszky drukkernek.nagy edző, hogy egész meccs alatt körmöl vmit, azt is sztem divatból csinálja.még "gyorsan kapunk 2 gólt" azigen......, te most BARCA drukker vagy komolyan ??????
NEMIGEN HISZEM, HOGY KAPUNK GÓLT A NOU CAMP-ban, tavaly sem kaptunk, akkor is mi rugtuk.
NYERNI KELL
HAJRÁ BARCA
MOst ezért miért kell megkérdezni, hogy Subinho Barca drukker-e? Nem csak egy beszűkült, csőlátású ember lehet valamilyen csapat szurkolója. Amit ő leírt, sajnos akár az is benne lehet a visszavágóban.
Mourinho meg, annak ellenére, hogy egy szaralak, tényleg nagyon jó edző, talán a legjobb most a világon...
BaRcADINHO10
Jugador d'estrella

2006.03.01. 23:11:19

Subinho írta:murinnyó tuti kitalál vmit. jól megnézte a múltheti barcát, jegyzetelgetet... látta, h nem nagyon mernek kitámadni. erre kitalál vmi taktikát. ha meg nem ezt játsza a barca, akkor átrohannak rajtunk megint. sztem gyorsan kapunk 2 gólt, aztán nagy nyomással kiegyenlítünk és aztán ezzel már megyünk is tovább...
csak nehogy most nálunk állítsanak ki vkit! vagy még 1 sárga pl. puyolnak vagy marqueznek és kihagyhatja a köv meccset...
azigen, mert neked murinnnyó az isten ???????
akkor menny cslszky drukkernek.nagy edző, hogy egész meccs alatt körmöl vmit, azt is sztem divatból csinálja.még "gyorsan kapunk 2 gólt" azigen......, te most BARCA drukker vagy komolyan ??????
NEMIGEN HISZEM, HOGY KAPUNK GÓLT A NOU CAMP-ban, tavaly sem kaptunk, akkor is mi rugtuk.
NYERNI KELL
HAJRÁ BARCA
sasi1
Entrenador del Barça

2006.03.01. 21:54:12

Subinho írta:murinnyó tuti kitalál vmit. jól megnézte a múltheti barcát, jegyzetelgetet... látta, h nem nagyon mernek kitámadni. erre kitalál vmi taktikát....
ÓÓÓÓ
Persze-persze.
Kitalál valamit.......
1 hete is kitalált valamit, és ???????????
Milett belőle ?????? - még 11-11 ellen voltak, helyzetük??????????????
Ne féljetek már murinnnyótol..........................
CSak mosolyogni kell rajta :D
zsoltman
Jugador d'estrella

2006.03.01. 19:28:19

A visszavágorol köv a véleményem:mi majdnem egy hetet Barcelonában töltunk ők a válogatot meccs után london szombat 2-h
birminghim ben meccselnek vissza london majd hétfo Barcelona
sokkal tobbet utaznak sztem fáradtabbak lesznek legalábis remélem!

TOVÁBBJUTUNK ne agodjon senki 100 000 néző nem tévedhet a helyszinen!!!!
Mr. Master
Director del Fútbol

2006.03.01. 19:15:28

plusz:
Ha mondjuk 0-0-ról indítanánk, nem gondolod, h a cselzi beállna védekezni egész meccsre, aztán meg vhogy kihozná döntetlenre a meccset? Azért gy ilyen mentaalitás ellen jóvval könnyebb játszani, mint az ellen, amikor minket támadnak meg... Na mindegy, veszíteni csak nem fogunk! Forca Barca! Mi vagyunk a legjobbak! De azért tisztelet aaz ellenféln tudása előtt is! Akármekkora parasztok is a csapaatot körülvevő személyek!
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
Mr. Master
Director del Fútbol

2006.03.01. 19:06:01

G-Jay írta:
Mr. Master írta:Basszus, nekem erősen az az érzésem, h jóval nehezebb lesz a vissza, mint az odavágó. Nagyon be vagyok fosva az igazat megvallva. Számomra egy cseppet sem megnyugtató ez a kettő-egyes előny!
Azért a meccsig mindenki örült volna a döntetlennek is, mármeg az is kevés h elönnyel fogadjuk a Chelseat!!!
Az biztos h nem lesz könnyü de ha hátrányban lennénk akkor mlyen lenne!! Szoval szerinem ez egy tipikus vélemény! Ha nyujtja a kisujját már az egész kar kell.....
Eláruljam miért félek jobban?
Lássuk csak: Mournho nagy edző, és amilyen kerete van, nem kevés váratlan dolgot tud húzni.
A chelsea iszonytatosan tud küzdeni, ezt már egy éve is bizonyították
Rendkívül jó mentalitással rendelkező játékosaik vannak, nem fogja őket megbánítani százezer barca-drukker
minden hibánkat könyörtelenül kihasználják, míg mi a helyzeteinknek a felét sem rúgjuk be.
ráadásul ha úgy megyünk fel, h most aztán gálázni fogunk (igen, erre hajlamosak a fiúk..), akkor megint kapunk 20 perc alatt hármat és csak keressük magunk alatt a budit...

Látod, ezért van okunk félni. Persze van sok dolog, ami bíztató, de nem kéne egyáltalán ilyen simának venni ezt a meccset. És különben is: Jobb félni, mint megijedni..
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
Bodi
Director del Fútbol

2006.03.01. 18:56:04

Eddig nem is tudtam,hogy Puyolnak és Marqueznek is van sárgája,ha továbbjutunk,akkor ez még hatalmas gondokat okozhat.
Puyol kiesése végzetes lenne,Marquez is elég pótolhatatlan,ha véletlen egyszerre esnek ki,akkor meg....
Nemtom,hogy kellene ezt megoldani,de egyszerre semmiképp nem hiányozhatnak!Persze most a Chelsea a fontos,őket kell kiverni!!!!!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2006.03.01. 11:07:04

Szevasztok! Sztem most 51-49% az esély a továbbjutásra a javunkra. A visszavágó nehezebb lesz, mint az odavágó, annak ellenére is, hogy del horno és essien nem játszhat. Az első félórában nagyon oda kell figyelnünk, koncentrálni kell, s ha megússzuk gól nélkül, akkor a cselszki egyre idegesebb lesz. A bíróval nem szabad foglalkozni, sztem a lélektani előny nálunk van, mert a bírók is emberek, rájuk is hatnak külső impulzusok, s hát a cselszki vezetőinek nyilatkozatai visszahullhatnak a fejükre. Mindenestre a cselszki mindent bele fog adni, terry már nyilatkozta, hogy mindent megtesznek ronnie és messi megállítása érdekében, akár még durvaságok és keménykedések árán is. Nem szabad felülnünk a provokációnak. Puyol és Márquez nehéz helyzetben van 2 sárgája miatt, de lehet hogy most kéne egyet beszednie valamelyiküknek, és ha továbbjutunk a visszavágón már játszhat.
Az első meccs csodálatos volt, jól és szervezetten fociztunk, a cselszki semmit sem tudott kezdeni velünk, alig lőttek kapura, sokszor csak nyomozták a labdát. A visszavágón is ehhez hasonló teljesítményt kell nyújtani, s akkor jöhet a negyeddöntő. Én nagyon bízom a fiúkban.
A bajnokság vége szempontjából a köv. 5-6 meccs létfontosságú lesz, ha 13-15 pontot szerzünk, miénk lehet a bajnoki cím, a deport le kell gyűrni, s utána jön 2-3 könnyebbnek tűnő párharc. Forca Barca, forca Messi! varga tamás :!:
Subinho
Director del Fútbol

2006.03.01. 08:22:51

murinnyó tuti kitalál vmit. jól megnézte a múltheti barcát, jegyzetelgetet... látta, h nem nagyon mernek kitámadni. erre kitalál vmi taktikát. ha meg nem ezt játsza a barca, akkor átrohannak rajtunk megint. sztem gyorsan kapunk 2 gólt, aztán nagy nyomással kiegyenlítünk és aztán ezzel már megyünk is tovább...
huevos
Jugador d'estrella

2006.02.28. 23:36:24

én nem félek, csak nem kell ész nélkül rohanni előre, és felejtsük el azt a borzalmas tavalyi 30 percet, mégegyszer nem szabad ilyet hibázni
a chelsea erős, de a Barca még erősebb, nálunk van a for, nem szemétkedik az edzőnk, ez mind nekünk kedvez
LG
Az Év fórumozója 2016

2006.02.28. 23:11:24

Zsolti írta:Sztem Makelele helyén fog játszani,mert már a maki elég öreg,vagy nemtom.Másra nme tudok gondolni..mondjuk Ballack nem egy tipikus romboló kápé,de a fakkom se tuggya..sztem makelele helyett. :roll:
Lehetséges, vagy Essien helyén, valoszínu a két játékosnak meg kell kuzdeni a posztért, monyuk elég érdekes lehet a rutinos Makelele és a fiatal Essien kuzdelme, bár ezzel a cselzi fanok tordjenek :)
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2006.02.28. 23:04:57

Sztem Makelele helyén fog játszani,mert már a maki elég öreg,vagy nemtom.Másra nme tudok gondolni..mondjuk Ballack nem egy tipikus romboló kápé,de a fakkom se tuggya..sztem makelele helyett. :roll:
LG
Az Év fórumozója 2016

2006.02.28. 23:04:55

huevos írta:én örülök ballacknak, így biztosan nem jön fel újra, hogy megtámadnák a mestert, XAVIt, mint tették azt tavaly ilyenkor
persze az igaz szivü futbalistákat nem lehet pénzzel megvenni
így viszont mi lesz lamparddal?
Sztem amugy se kéne nekik már Xavi, mert ott van Essien, Lampard, Makelele. Ballack viszont bármelyik csapatba beférne, kiv, talán pont a Barcát :wink: , de a cselzinek erosítés lehet.
huevos
Jugador d'estrella

2006.02.28. 22:06:27

én örülök ballacknak, így biztosan nem jön fel újra, hogy megtámadnák a mestert, XAVIt, mint tették azt tavaly ilyenkor
persze az igaz szivü futbalistákat nem lehet pénzzel megvenni
így viszont mi lesz lamparddal?
Rajmó
Capitá del Barça

2006.02.28. 21:59:20

Sztem Európa 98 százaléka utálja már a cselszkijt :lol: :lol:

Ésss igeenn :!: Megvan a 100 értelmes hozzászólásom :lol: :lol: :lol:
Bocsi az off-olásért :oops: :lol:
HAnonymus
Entrenador del Barça

2006.02.28. 21:19:47

Max annyiban hogy a focit szeretők kb kilencvennyolc százaléka minden egyes elköltött millió után még jobban fogja utálni a Cselszkijt... Kissé kinyílik a bicska az ember zsebében amikor látja hogy pénzzel mindent meg lehet oldani. Nem mintha minimálisan is rá lennénk szorulva Ballackra, de ez akkor sem fair bármilyen más földi csapattal szemben amelyik le akarja igazolni. Akár Ballackot, akár az oroszok bármely más kiszemeltjét... :?
sasi1
Entrenador del Barça

2006.02.28. 21:15:12

http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=107608

Ez már nem oszt, nem szoroz....
windu
Jugador d'estrella

2006.02.28. 19:09:51

Drigo írta:sztem viszont ez elég jó eredmény.gondoljatok bele 98000 fanatikus 11 kiváló játékos és egyet minimum rugunk ha pedig kell jön a támadó variáció Larsonnal éa akkor ott van mégegy akkor viszont már nyugodtak lehetünk nem hiszem h megismétlődik a tavalyi pokoli 20 perc ha 20-25 percig kihúzzuk kapott gól nélkül az nagyon jó mert akkor egyre jobban kitámadnak és jöhet Eto'o nehéz meccs lesz de sztem tökéletes koncentrációval nem lehet gond.
ez abszolút okés

de én nem merek ilyen optimista lenni még előre tekinteni se a bl folytatásra
naon a cselzire koncentrálok

visszafogottság .
de győzelem .
: )))
Zinedine Zidane
raven
Jugador del Barça

2006.02.28. 19:00:07

Sztem, nem lehet baj a visszavágón. Ha erről az eredményről nem jutunk tovább, akkor biztos, hogy rosszabb csapat vagyunk a Chelsea-nél, márpedig én nagyon remélem hogy ez nem így van :?:
Drigo
Eurobarca Staff

2006.02.28. 18:57:24

sztem viszont ez elég jó eredmény.gondoljatok bele 98000 fanatikus 11 kiváló játékos és egyet minimum rugunk ha pedig kell jön a támadó variáció Larsonnal éa akkor ott van mégegy akkor viszont már nyugodtak lehetünk nem hiszem h megismétlődik a tavalyi pokoli 20 perc ha 20-25 percig kihúzzuk kapott gól nélkül az nagyon jó mert akkor egyre jobban kitámadnak és jöhet Eto'o nehéz meccs lesz de sztem tökéletes koncentrációval nem lehet gond.
Lezárt