Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
én nem láttam a valencia ellen meccset, de azért erre valószínűleg így is tudok válaszolni.Chino írta:Viszont ha tényleg katasztrófa van és már nem hajt a csapat, miért volt oda mindenki mondjuk a Getafe meccs után, hogy mennyire motiváltak és nem adják fel a fiúk?
és ehhez még annyit tennék hozzá, hogy a Bilbao-Madrid meccsen mindkét csapat annyit futott 25 perc alatt, mint a Barca az egész meccs alatt..Messivel, meg Busival az élen....aynas írta:Azt írják páran, hogy a Valenciának szerencséje volt, mert kb. ahányszor a kapuig eljutottak,abból gól lett.
1-0-nál volt egy szögletük, amikor Viktor kijött a rokonok elé, ott nagy mákunk volt, hogy nem kaptunk gólt.
2-1nél kaptunk egy ajándék tizit.
2-2nél a harmadik bekapott gól előtti jelenetet nézzétek vissza. Az ellenfél bedobással jön a 16-os oldalvonalánál... Az a védekezés vérlázító, ilyet nem lehet megengedni.
Hogy Song hogy játszott, nem tudom, sosem láttam őt.pep71 írta:Ez a Fabregas szidás, már régóta sláger, holott, mióta itt van szerintem több gólt és több gólpasszt jegyez mint Xavi vagy Iniesta...Az egész csapat van szét esve szvsz, nem játékosokra kéne lebontani ezt a sz.r játékot, egyszerűen nincsen meg a tűz a csapatban. Fabregast se lehet összehasonlítani az Arsenalos korszakával, mert ott megszakadt a pályán minden labdáért, de mióta a barcába jött, teljesen lelassult és elkényelmesedett, ahogy Song is, de ez az egész csapatra elmondható.Initom írta:Valszeg' akkor mégsem Pep volt a hülye mikor ki akarta rúgni Fabregast Piquet és még pár embert.
Elszállt kicsit a srácokkal a ló,mostanra nagy lett a mellény úgymond ,kiskirályok lettek...
Ez a Fabregas szidás, már régóta sláger, holott, mióta itt van szerintem több gólt és több gólpasszt jegyez mint Xavi vagy Iniesta...Az egész csapat van szét esve szvsz, nem játékosokra kéne lebontani ezt a sz.r játékot, egyszerűen nincsen meg a tűz a csapatban. Fabregast se lehet összehasonlítani az Arsenalos korszakával, mert ott megszakadt a pályán minden labdáért, de mióta a barcába jött, teljesen lelassult és elkényelmesedett, ahogy Song is, de ez az egész csapatra elmondható.Initom írta:Valszeg' akkor mégsem Pep volt a hülye mikor ki akarta rúgni Fabregast Piquet és még pár embert.
Elszállt kicsit a srácokkal a ló,mostanra nagy lett a mellény úgymond ,kiskirályok lettek...
Ha jól emlékszem, igy álltunk fel a Classicón nem?Rivaldo11 írta:Megint csak leírom: Messit ki kell venni középről. Levédekezik, betömörülnek, nincs hely ott már. Szélről meg...láthattuk hogy bontotta meg a végén Inivel, és Alvessel az egész védelmet.
Nálam Alexis menne középre, Ney és Leo meg a két szélről húzna befelé, arról nem is beszélve, hogy az Alves-Messi, és Alba Neymar párosok már alapból is elég sok veszélyt rejthetnének magukban.
Védekezzék le, ha tudják.
NEm is lehetne teljesen más stílusra váltani, hiszen ezekbe a játékosokba ezt kódolták bele.westerngom írta:Én személy szerint azért nehezen tudnám megemészteni, hogy váltsunk egy homlok egyenest más stílusra, már csak azért is, mert én ezért a stílusért vagyok többek között BARCA drukker.Vakmacska írta:
Nem lőnék mindenkit az űrbe mert nem fut a szekér döccenő mentesen.
Én személy szerint azért nehezen tudnám megemészteni, hogy váltsunk egy homlok egyenest más stílusra, már csak azért is, mert én ezért a stílusért vagyok többek között BARCA drukker.Vakmacska írta:Sajnos szerintem ebben a válságban a vezetőség a legnagyobb hibás. Anno mertek hozni egy olyan embert, aki kivágta Ronaldinhot, Decot is a csapatból. És a vezetőség rábólintott!!! Itt ez is lényeges. Lehet, hogy Tata benyújtott egy kívánságlistát, csak ép a Neymar ügy miatt üres a kassza.
Az is komoly gond, hogy ez a garnitúra már újat nem fog mutatni, tanulni. Ezek a fiúk ezt tanulták tizenévig, másra nem képesek.
Ide olyan vezetőség kell, aki mer újítani. Akik ki mernek állni, és azt mondani, hogy lehet, hogy nem nyerünk semmit, de elindulunk egy új úton, fejlődnünk kell.
Kellenek új játékosok, egy új szemlélet, és egy olyan edző, akinek szabad kezet mernek adni, és hoznak olyan játékoskat, akik kellenek is a csapatnak.
Az elmúlt években nagyon Messifüggő lett a csapat. És sajnos Messivel is elszaladt a ló.
Az elmúlt két hónapban, míg nem vot a pályán, sokkal kiegyensúlyozottabnak tűnt a játékunk. Mikor meg pályán van, pavlovi reflexszel mindenki neki passzol.
Tito is volt, hogy padoztatta, ha jól emlékszem a BM ellen is. Az okát nem tudom, de szerintem ez lehetett, hogy ő is látta már ezt. Mert bizony volt, hogy sérülten játszatta.
Fabregast istenként ünnepelték, mikor hazatért. Sikerült, itt van, hurrá. És mit tett le az asztalra? Szinte semmit. Látszik, hogy nem találja a helyét, és a képességei sem kiemelkedőek. Egyszerűen szerintem fél a kapu előtt. Hányszor fordult elő az, hogy tizin belül lövőhelyzetben inkább passzolt?
Sajnos a fiatalok között nem látni kiemelkedő tehetségeket. Ennek oka az is lehet, hogy a barca taktikát már kiismerték, és egy fiatalnak még tapasztalata sincsen.
Nagyon remélem, hogy Delofeut is azért küldték el, hogy tanuljon valami újat.
Szerintem taktikailag el kell felejteni ezt a 4-3-3-at. A szélső hátvédek mellett simán átjönnek. Főleg, hogy szerintem nem is igazán védők. Álandóan fent ragadnak támadásnál. Ki kell találni valami újat, merészet, és ez fájni fog. Meg kell válni játékosoktól. A kérdés, hogy Tata van-e olyan tökös, hogy ezt bevállalja, no és persze a vezetőség rábólint-e.
Anno Pepnek megengedték. Akkor minden mindegy alapon. Most csökönyösen nyomatják ezt, mert Pep taktikája lehengerelte egész Európát. De ez akkor volt.
Útelágazáshoz érkeztünk. Kérdés, hogy merre megy a csapat tovább. Ha a megszokott úton, akkor könnyen lehet, hogy jövőre a dobogóra sem fogunk felférni.
Vannak még gondolataim, de ez a lényeg, és már így is sokat írtam.