Victor Valdés

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
visca el barca
Presidente del Barça

2014.03.19. 19:53:47

én azt nem értem mit kell itt titkolózni. rég eldöntötte hova megy...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2014.03.19. 19:47:00

Lionel85 írta:Úgy volt, ha VV kijelenti, hogy hova megy, akkor a vezetőség is meg fogja nevezni az új kapust. A napokban tehát lehet erre számítani, ez szerintem fontosabb hír, minthogy Valdés hova megy.
Remélem mihamarabb bejelentik Stegen-t, csak még nem jelentette be Valdés, hová megy. :?
Lionel85
Llegenda del Barça

2014.03.19. 19:44:03

Úgy volt, ha VV kijelenti, hogy hova megy, akkor a vezetőség is meg fogja nevezni az új kapust. A napokban tehát lehet erre számítani, ez szerintem fontosabb hír, minthogy Valdés hova megy.
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2014.03.19. 18:44:33

Sztem ezzel a döntéssel bakot lő Valdes. Nem feltétlen való az angol első osztályba. Főleg nem a Citybe. Hart-ot fogja kiszorítani, vagy mit gondol? :shock:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Deus
Boixos Nois

2014.03.19. 18:12:29

Erdekes dontes Valdesre nezve.... Kivancsi leszek, hogy meddig fogja huzni ott...
KépKép
Capon
Llegenda del Barça

2014.03.19. 17:46:11

Olvastam a cikket és ahogy mvik is írja VV sosem szerette a magas labdákat, nem jön ki jól, bizonytalan, könnyű megzavarni, és nem is biztos kezű kapus, egy kis lökés is elég hogy kiejtse a labdát.
Ha Angliába megy lesz pár álmatlan éjszakája...
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
mvik
Jugador d'estrella

2014.03.19. 17:07:06

üdv. ha a hír igaz h a cityhez megy akkor azt én a részéről érdekes döntésnek tartom, mert köztudott h a beadásokra nem jön ki valami túl jól és abból a PL-ben van bőven. szerintem jobb döntés lenne a részéről a monaco, de hát ezt ő tudja.
mvik
Alcantara
Director del Fútbol

2014.03.19. 15:40:39

visca el barca írta:allitolag a cityt választotta a monacoval szemben. érdekes lesz h harttal mi lesz...
Leül a kispadra Valdes mögé. A román mögött is ücsörgött kicsit, úgyhogy jó barátságban van az ülőalkalmatossággal.
visca el barca
Presidente del Barça

2014.03.19. 13:01:57

allitolag a cityt választotta a monacoval szemben. érdekes lesz h harttal mi lesz...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2014.03.14. 16:19:29

corol írta:Azt azért el kell ismerni, hogy amióta hivatalos a távozása több mérkőzésen is nagyon nagyokat védett kritikus helyzetekben. Nálam erősen pozitív a mérlege.
Én ezt inkább a szezon első felére tenném. Sajnos újra előjött nála a probléma, hogy kijöveteleknél iszonyat bizonytalan. Ez pedig párba állítva azzal, hogy milyen gyengék vagyunk levegőben hatalmas baj.
Azt nem lehet elvitatni, hogy vannak nagy bravúrjai és köszönőviszonyban sincs ahhoz, amilyen lepkekirály volt, viszont a fentebb említettek miatt nem vagyok igazán elégedett vele. Ennek ellenére én szeretném ha maradna.
Ő legalább leordítja a védők fejét ha hibáznak, ez pedig nagyon fontos egy kapusnál, és szava is van az öltözőben. Ter Stegenről egyiket sem tudom elképzelni. A következő szezonban még biztos vissza fogjuk sírni.

Szerintem a City sokkal ideálisabb lenne neki mint a Monaco és a fizujában sem lenne nagy különbség, kérdés hogy megállapodott-e már a "franciákkal".
Forca Barca!!!!
corol
Entrenador del Barça

2014.03.14. 08:57:39

Azt azért el kell ismerni, hogy amióta hivatalos a távozása több mérkőzésen is nagyon nagyokat védett kritikus helyzetekben. Nálam erősen pozitív a mérlege.
visca el barca
Presidente del Barça

2014.03.13. 21:04:41

Yaya(07-10) írta:most erre mit lehet írni? inkább figyelmen kívül hagyom a hülyeségeidet...
az tökmind1 h mit hagysz figyelmen kívűl, viszont amit írtam az teljesen igaz.
Kép
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2014.03.13. 19:59:01

Petr írta:Barcelona goalkeeper Valdes had a pre-deal with Monaco, but he is reconsidering his decision because of the strong interest of Man City [md]
jobban örülnék, ha a premier ligában kötne ki, mégis csak színvonalasabb mint a francia bajnokság.
Yaya(07-10)
Jugador d'estrella

2014.03.13. 19:55:06

most erre mit lehet írni? inkább figyelmen kívül hagyom a hülyeségeidet...
visca el barca
Presidente del Barça

2014.03.13. 06:20:45

Yaya(07-10) írta:Nagyon kellett az a bravúr 0:0nál. sokat számít a jelenléte, ezért hatalmas veszteség, hogy a nyáron távozik. egy labda nem jött ki róla, elképesztően stabil hátul. nagyot nyer vele az a csapat aki leigazolja. a pontrúgásos szituációk azok, amikben nem túl magabiztos, ettől függetlenül továbbra is a világ egyik legjobbja.
hja. tegnap is ahelyett h védett volna, inkább nekiállt integetni, meg magyarázni. amugy is agygörcsöt kapok ettől "les volt integetéstől", de tegnap még vicces is volt... el sem hagyta kompany lábát a labda már reklamált...
Kép
Yaya(07-10)
Jugador d'estrella

2014.03.12. 23:37:19

Nagyon kellett az a bravúr 0:0nál. sokat számít a jelenléte, ezért hatalmas veszteség, hogy a nyáron távozik. egy labda nem jött ki róla, elképesztően stabil hátul. nagyot nyer vele az a csapat aki leigazolja. a pontrúgásos szituációk azok, amikben nem túl magabiztos, ettől függetlenül továbbra is a világ egyik legjobbja.
Petr
Entrenador del Barça

2014.02.26. 20:52:46

Barcelona goalkeeper Valdes had a pre-deal with Monaco, but he is reconsidering his decision because of the strong interest of Man City [md]
Alcantara
Director del Fútbol

2014.02.26. 17:49:51

MQuC írta:Most a Liverpoollal hozták össze. Nem gondolnám, hogy odamegy, mert a Pool 25 éves jelenlegi kapusa jó formában véd. Szerintem Valdes elsőszámú hálóőrnek igazolna csak akárhová. Ha pedig Valdes odamenne, Reina lehet idejönne Pinto helyére.
A hír lehet csak kitaláció Valdessel kapcsolatban, de Mignolet nem véd akkora formában.
Szoktam nézni rendszeresen 'Pool meccseket, vannak neki bakijai, nem egy életbiztosítás a pali.
Azért nem annyira látványosan lehúzó a csapatnak, mert iszonyú sok gólt szórnak elől.
Valdes klasszisokkal jobb.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2014.02.26. 09:12:54

Most a Liverpoollal hozták össze. Nem gondolnám, hogy odamegy, mert a Pool 25 éves jelenlegi kapusa jó formában véd. Szerintem Valdes elsőszámú hálóőrnek igazolna csak akárhová. Ha pedig Valdes odamenne, Reina lehet idejönne Pinto helyére.
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2014.02.02. 19:39:27

Kapott egy potyát ez tlejesen világos. Az, hogy most Alves benne volt vagy nem hagyjuk. Valdes kapta, hibázott rendben. Viszont nem kéne ennyire elővenni és leszedni róla a keresztvizet, főként nem az idei szezonnal a háta mögött.
Azzal semmi gond nincs, hogy leírjuk, hogy nagy hibát vétett és gólt kaptunk belőle, de én személy szerint sokkal szívesebben látok egy olyan hálóőrt a kapunkban, aki olykor lepkézik egyet, de mellette hatalmas bravúrjai vannak, mint egy olyat aki ilyen szempontból megbízható, de nincsenek olyan megmozdulásai ami hatlmas pluszt jelentenek.
Gondoljunk bele abba is, hogy kik röpködtek itt előtte. Bonano, Dutruel stb. Vítor óta, talán ő az akit tényleg kapusnak nevezhetünk. (talán Hesp, de jószívvel is inkább átlagosnak tartottam)
Forca Barca!!!!
Alfa
Entrenador del Barça

2014.02.02. 18:22:49

Azt elismerem,hogy tegnap nem védett jól de könyörgöm eddig ő a csapat egyik legbiztosabb pontja idén bravúrt bravúrra halmoz pl: nélküle nem nyertük volna meg a szuperkupát. Idáig végig világklasszis teljesítményt nyújtott és , mi van itt ebben a topicban ??? SEMMI!!! Pedig ha neymar csinál egy jó cselt már jön is a hozzászólás áradat. Erre most jön egy gyengébb meccse és mindenki itt szidja meg, hogy takarodjon . Könyörgöm szerintetek majd jön egy másik kapus akkor ő majd mindent kivéd??? Majd ha jövőre az új kapus nem fog olyan jól teljesíteni akkor meg azért fogtok sírni , hogy Valdes mennyire hiányzik????
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.02.02. 17:42:26

Kapusposzt mindig is a leghálátlanabb dolog lesz, ha hibázol gól. Ha egy csatár mellérúgja elől, akkor ej de béna és 5 perc múlva senki nem emlékszik rá. Mindig azt mondom csapatszinten van siker és kudarc is, lehetne vezetni 30 mp-pel korábbi dologra is, hogy már ott hibázott xy, VV potyázott ez teljesen egyértelmű, ráadásul nagyon rossz lélektani helyzetben (nem mintha gólt kapni, hú de jó lenne...de rögtön szünet után, mikor átlehetett beszélni a dolgokat, bumm egy Valencia gól), de elővenni tényleg nem ildomos. Sokat köszönhet neki a csapat, kár a tegnapi produkcióért, de ezt en bloc lelehetne írni, hiszen 1:1-ig nem volt gond, utána estünk kicsit szét, ami Valdes bakiján is meglátszott. De az életnek tovább kell mennie, s ha jön Stegen vagy más, akkor is benne lesznek a potyagólok, ráadásul pl a német egy külföldi lesz, s a kapusposzt ráadásul egy speciális poszt, biztos hogy lesznek vele is gondok, ha csak a múltat nézem nem egy kapussal voltak gondok, pedig nem rossz ajánlólevéllel érkezett (talán Vítor Baia, aki megállta a helyét, s utána Hesp, de ős tudott olyan dolgokat művelni, hogy ihajj...), de egyszerűen akár beilleszkedés, akár nyelvi gondok simán benne vannak. Meglátjuk, addig is azért rengeteg van, s fel kell állni a tegnapi vereségből, még ha borzasztó fájó is volt, de Show must go on.
Kép
Kép
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2014.02.02. 13:15:54

Amire céloztam, Sanama le is írta. Az meg, hogy lendületből jött? Alves pozíciójánál fogva előnyben volt, kellett volna lennie a labdáért vívott harcban...csúnyán elvesztett egy 95%-ban nyerhető párharcot. Valdes mozgását is befolyásolta Alves pozíciója, meggyőződésem, hogy úgy is volt vele, hogy az a labda nem lehet Piattié.
Rivaldo-A Legnagyobb.
csaby23
Jugador del Barça

2014.02.02. 13:13:23

csababarca írta:
Sanama írta: Lehet szidni Valdest, csak akkor legyél tisztában a dolgokkal.
Piatti: 163 cm
Alves: 173cm
Tényleg fejjel magassabb csatár fejelte le Alvest. Ki kéne nyitni a szemeteket, és nem csak reflexből Valdest hibáztatni.
Oké Alves hibája volt,hogy egy lendületből érkező magasabbra ugrott, VV meg mindent jól csinált.

Csaby!
Én nem kérdőjeleztem meg, csak leírtam hogy hibázott, erre jönnek a terelések,hogy mások is hibáztak. Amit mindenki lát,tud, hogy mások is hibáztak,de ő még nagyobbat, ezt el kell fogadni, mert tény. Másodpercek vannak dönteni,már mint annyi sem, de nem is az a baj,hogy rosszul döntött,hanem hogy nem döntött semmi. Kiindulhatott volna,bár nehezen ért volna ki, vagy kapuban marad,akkor meg véd. Ha kijön,és úgy elfejelik előle,akkor nem igazán vettem volna elő,így viszont,mint te is leírtad,hibás a gól miatt.
Pontosan erröl van szo.A hiba ketsegtelen,de a futball egyik szepsege hogy ezzel együtt megmasithatatlan is.Valahol olvastam hogy az öszi jo teljesitmenye csak es kizarolag annak volt köszönhetö hogy eladja magat,most pedig zsebeben a papirral mar mindegy neki
hogyan teljesit...Velemenyem szerint ez is eleg nagy ostobasag,leven hogy Casillas helyzetet tekintve igen nagy lehetöseg elött all,ami a nyari braziliai kiruccanast illeti.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.02.02. 13:01:54

Sanama írta: Lehet szidni Valdest, csak akkor legyél tisztában a dolgokkal.
Piatti: 163 cm
Alves: 173cm
Tényleg fejjel magassabb csatár fejelte le Alvest. Ki kéne nyitni a szemeteket, és nem csak reflexből Valdest hibáztatni.
Oké Alves hibája volt,hogy egy lendületből érkező magasabbra ugrott, VV meg mindent jól csinált.

Csaby!
Én nem kérdőjeleztem meg, csak leírtam hogy hibázott, erre jönnek a terelések,hogy mások is hibáztak. Amit mindenki lát,tud, hogy mások is hibáztak,de ő még nagyobbat, ezt el kell fogadni, mert tény. Másodpercek vannak dönteni,már mint annyi sem, de nem is az a baj,hogy rosszul döntött,hanem hogy nem döntött semmi. Kiindulhatott volna,bár nehezen ért volna ki, vagy kapuban marad,akkor meg véd. Ha kijön,és úgy elfejelik előle,akkor nem igazán vettem volna elő,így viszont,mint te is leírtad,hibás a gól miatt.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Lezárt