Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Remélem mihamarabb bejelentik Stegen-t, csak még nem jelentette be Valdés, hová megy.Lionel85 írta:Úgy volt, ha VV kijelenti, hogy hova megy, akkor a vezetőség is meg fogja nevezni az új kapust. A napokban tehát lehet erre számítani, ez szerintem fontosabb hír, minthogy Valdés hova megy.
Leül a kispadra Valdes mögé. A román mögött is ücsörgött kicsit, úgyhogy jó barátságban van az ülőalkalmatossággal.visca el barca írta:allitolag a cityt választotta a monacoval szemben. érdekes lesz h harttal mi lesz...
Én ezt inkább a szezon első felére tenném. Sajnos újra előjött nála a probléma, hogy kijöveteleknél iszonyat bizonytalan. Ez pedig párba állítva azzal, hogy milyen gyengék vagyunk levegőben hatalmas baj.corol írta:Azt azért el kell ismerni, hogy amióta hivatalos a távozása több mérkőzésen is nagyon nagyokat védett kritikus helyzetekben. Nálam erősen pozitív a mérlege.
az tökmind1 h mit hagysz figyelmen kívűl, viszont amit írtam az teljesen igaz.Yaya(07-10) írta:most erre mit lehet írni? inkább figyelmen kívül hagyom a hülyeségeidet...
jobban örülnék, ha a premier ligában kötne ki, mégis csak színvonalasabb mint a francia bajnokság.Petr írta:Barcelona goalkeeper Valdes had a pre-deal with Monaco, but he is reconsidering his decision because of the strong interest of Man City [md]
hja. tegnap is ahelyett h védett volna, inkább nekiállt integetni, meg magyarázni. amugy is agygörcsöt kapok ettől "les volt integetéstől", de tegnap még vicces is volt... el sem hagyta kompany lábát a labda már reklamált...Yaya(07-10) írta:Nagyon kellett az a bravúr 0:0nál. sokat számít a jelenléte, ezért hatalmas veszteség, hogy a nyáron távozik. egy labda nem jött ki róla, elképesztően stabil hátul. nagyot nyer vele az a csapat aki leigazolja. a pontrúgásos szituációk azok, amikben nem túl magabiztos, ettől függetlenül továbbra is a világ egyik legjobbja.
A hír lehet csak kitaláció Valdessel kapcsolatban, de Mignolet nem véd akkora formában.MQuC írta:Most a Liverpoollal hozták össze. Nem gondolnám, hogy odamegy, mert a Pool 25 éves jelenlegi kapusa jó formában véd. Szerintem Valdes elsőszámú hálóőrnek igazolna csak akárhová. Ha pedig Valdes odamenne, Reina lehet idejönne Pinto helyére.
Pontosan erröl van szo.A hiba ketsegtelen,de a futball egyik szepsege hogy ezzel együtt megmasithatatlan is.Valahol olvastam hogy az öszi jo teljesitmenye csak es kizarolag annak volt köszönhetö hogy eladja magat,most pedig zsebeben a papirral mar mindegy nekicsababarca írta:Oké Alves hibája volt,hogy egy lendületből érkező magasabbra ugrott, VV meg mindent jól csinált.Sanama írta: Lehet szidni Valdest, csak akkor legyél tisztában a dolgokkal.
Piatti: 163 cm
Alves: 173cm
Tényleg fejjel magassabb csatár fejelte le Alvest. Ki kéne nyitni a szemeteket, és nem csak reflexből Valdest hibáztatni.
Csaby!
Én nem kérdőjeleztem meg, csak leírtam hogy hibázott, erre jönnek a terelések,hogy mások is hibáztak. Amit mindenki lát,tud, hogy mások is hibáztak,de ő még nagyobbat, ezt el kell fogadni, mert tény. Másodpercek vannak dönteni,már mint annyi sem, de nem is az a baj,hogy rosszul döntött,hanem hogy nem döntött semmi. Kiindulhatott volna,bár nehezen ért volna ki, vagy kapuban marad,akkor meg véd. Ha kijön,és úgy elfejelik előle,akkor nem igazán vettem volna elő,így viszont,mint te is leírtad,hibás a gól miatt.
Oké Alves hibája volt,hogy egy lendületből érkező magasabbra ugrott, VV meg mindent jól csinált.Sanama írta: Lehet szidni Valdest, csak akkor legyél tisztában a dolgokkal.
Piatti: 163 cm
Alves: 173cm
Tényleg fejjel magassabb csatár fejelte le Alvest. Ki kéne nyitni a szemeteket, és nem csak reflexből Valdest hibáztatni.