2014.02.07. 00:09:51
Costa vs. Realosok témában:
Nekem egyszerűen annyira antipatikus játékos Costa, h örömmel nézem, amit most csináltak vele a Realosok.
Az persze nyilvánvaló, h mindenki nagy tuskó és elítélendő, aki ilyeneket csinál, függetlenül attól, h ki kezdte (jelen esetben gondolom Costa). De azért is fogadom el ezeket az apróbb visszavágásokat, mert amit leművel az a tahó... lehet nálam is elgurulna a gyógyszer, nem mellesleg elégtételnek venném, h a saját fegyverével tudnék visszavágni. Értem ezalatt, csinálja sunyi a szabogatást, h ne vegye észre a bíró, majd azt várja, h eldurran vkinek az agya, leüti és máris emberelőnyben az Atma. De Pepeék most okosan csinálták, ugyanezzel a sunyi móddal vágtak vissza. Egy kis elefántpuszi itt, kis orrkifújás ott. Bíró nem láthatta.
Alapján véve elítélek minden ilyesfajta viselkedést, de ha már megtörtént utána egyet tudok vele érteni, ha nem is tartom helyénvalónak. Remélem értve vagyok.
Amúgy Costa meg a maga módján jól csinálja, amolyan ""zseni"", h ezzel próbál meg előnyt kovácsolni a csapatának. Még ha így egy undorító patkánynak is fogom nézni.