Leo Messi
Ma is talán ő volt az egyetlen aki jól játszott, meg még mondjuk Iniesta, de a többiek helyett bárki lehetett volna...
- Gergely
- Jugador del Barça
Akik kritizálják azok tükörképük saját országuknak ahol élnek!
Szép volt Leo! Nem is értem , hogy lehet őt kritizálni! Ő a mi tizesünk a mi zsenink , miatta ülünk le meccset nézni és tapsolni! Szidjátok csak ...nekem mindig örömet fog okozni!

Szép volt Leo! Nem is értem , hogy lehet őt kritizálni! Ő a mi tizesünk a mi zsenink , miatta ülünk le meccset nézni és tapsolni! Szidjátok csak ...nekem mindig örömet fog okozni!
-
- Az Év fórumozója 2013
Ezzel a góllal tért vissza igazán.
V A M O S !

V A M O S !
Én nagy várakozással figyelem majd Messike mai viszonyulását a mérkőzéshez. Ha ma is csak sétálgat és nem teszi oda magát, akkor egy időre azt hiszem eltekinthetünk a varázslataitól, akkor valami komoly problémája van.
A csapat sem lazsálhat, mert akkor legközelebb 10 ezren lesznek a Nou Camp-ban,
A csapat sem lazsálhat, mert akkor legközelebb 10 ezren lesznek a Nou Camp-ban,
Remélem visszatalál a helyes útra, bár, ha szigorúan csak a rúgott góljait, és gólpasszait nézzük amióta visszatért, akkor minden más játékos esetében frenetikus return-ről beszélgetnénk, őt meg már van aki eladná
Ő tehet róla, kell neki ennyivel a világ előtt járni képességekben, magasan van az a bizonyos léc.. Egyébként nem nagyon érdekel, hogy játszik, idén 3 gól kell tőle az aranylabdához... Egy a bajnoki döntőben az AtMa ellen, egy a BL döntőben, és még egy a VB döntőben
Ha van ember aki képes erre akkor az ő !!!!!!!!!! Sosem látott focista, emberfeletti képességekkel, valamikor ismét elkapja a fonalat, és előjön belőle a zseni... Könnyen lehet, hogy már ma este 

- Capon
- Llegenda del Barça
Nincs kirobbanó formában ez tény.
Viszont elég sok negatív dolog érte mostanában ami átmenetileg megzavarhatta a koncentrációját. Sorozatos érülés sem tehetett jót az önbizalmának, mikor egy keményebb belépő után/előtt az járhat a fejében, hogy le ne sérüljön már megint.
Adó ügy, apuci drogpénzek tisztára mosása meccsszervezéssel vádak, már nyáron is volt botrány valamelyik Messi és barátai meccs elmaradt az USA-ban, prostikat Photoshopolnak az ölébe meg Messi fejét a mellei közé stb. Mostanában volt minden csak akasztott ember nem. Ennyi negatív hír, vád még nem szakadt a nyakába mint most fél év alatt. nyár óta tulajdonképp folyamatosak ezek a hírek. Elég masszív lejáratókampány indult ellene, simán benne van a a pakliban, hogy megzavarták és nem tud csak a focira koncentrálni.
Viszont elég sok negatív dolog érte mostanában ami átmenetileg megzavarhatta a koncentrációját. Sorozatos érülés sem tehetett jót az önbizalmának, mikor egy keményebb belépő után/előtt az járhat a fejében, hogy le ne sérüljön már megint.
Adó ügy, apuci drogpénzek tisztára mosása meccsszervezéssel vádak, már nyáron is volt botrány valamelyik Messi és barátai meccs elmaradt az USA-ban, prostikat Photoshopolnak az ölébe meg Messi fejét a mellei közé stb. Mostanában volt minden csak akasztott ember nem. Ennyi negatív hír, vád még nem szakadt a nyakába mint most fél év alatt. nyár óta tulajdonképp folyamatosak ezek a hírek. Elég masszív lejáratókampány indult ellene, simán benne van a a pakliban, hogy megzavarták és nem tud csak a focira koncentrálni.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- Chino
- Llegenda del Barça
Nyilván van JELENLEG valami gond pszichésen, de nem hiszem hogy pár hét alatt hirtelen megvilágosodott és úgy döntött most már direkt nem fog jól játszani. A sérülése előtt senki sem panaszkodott rá. Vezette a góllövőlistát, osztogatta a gólpasszokat. Ennyi idő után még nem lehet hosszútávú következtetéseket levonni. Ha majd májusban is ez lesz akkor el lehet gondolkozni, hogy ez a Messi, már nem az a Messi, de egy pár gyengébb meccs után eladni stb. Nevetséges. A nyilatkozata pedig teljesen sablon. Nem is vártam mást.
Mit mondott volna? Engem most csak a VB érdekel, sz@rok a csapatra, ellötyögök nyárig és kész. A madridistákat ebből a szempontból becsülöm. Cr is látványosan gyengébb formában az Aranybogyó óta, mégsem jönnek az összeesküvés elméletek, meg hogy már nem foglalkozik a focival.
Nem akarom Messit védeni agyba-főbe, személy szerint sosem volt a kedvenc játékosom, de amit itt egyesek írogatnak, az már túlmegy egy bizonyos határon.
Mit mondott volna? Engem most csak a VB érdekel, sz@rok a csapatra, ellötyögök nyárig és kész. A madridistákat ebből a szempontból becsülöm. Cr is látványosan gyengébb formában az Aranybogyó óta, mégsem jönnek az összeesküvés elméletek, meg hogy már nem foglalkozik a focival.
Nem akarom Messit védeni agyba-főbe, személy szerint sosem volt a kedvenc játékosom, de amit itt egyesek írogatnak, az már túlmegy egy bizonyos határon.
Forca Barca!!!!
azt hiszem, a polémiát maga Messi zárta le(vagy nem?) bár óvatosan fogalmazok, ugyanis a fórum ugye éppen az a felület ahol a feketéről a legnagyobb lelki nyugalommal állítjuk (alkalmasint) hogy fehér!
a kis Argentin ugyanis( az én olvasatomban) azt mondta: igen a VB.-re készülök, az ennek az évnek és Argentínának a csúcs, tehát nekem is.a mostani formám rendben (!?) - akinek nem tetszik ne nézzen - majd amikorra kell ismét a csúcson leszek.kicsit komolyabbra fordítva : Messi nyilatkozata MINDKÉT VÉLEKEDÉSNEK ad municiót, annak is aki úgy látja, hogy a VB-re készül és annak is aki ezt szentségtörésnek állítja be és védi(?!) őt mondván - minden rendben Messi most is a régi. akkor még sincs lezárva????
a kis Argentin ugyanis( az én olvasatomban) azt mondta: igen a VB.-re készülök, az ennek az évnek és Argentínának a csúcs, tehát nekem is.a mostani formám rendben (!?) - akinek nem tetszik ne nézzen - majd amikorra kell ismét a csúcson leszek.kicsit komolyabbra fordítva : Messi nyilatkozata MINDKÉT VÉLEKEDÉSNEK ad municiót, annak is aki úgy látja, hogy a VB-re készül és annak is aki ezt szentségtörésnek állítja be és védi(?!) őt mondván - minden rendben Messi most is a régi. akkor még sincs lezárva????
Habár törvény szerint minden véleménynek helye van, így a Tiédnek is, nem feltétlenül kellene, hogy legyen, jobban járnál. Igen, lehet véleményed, ezzel nincs semmi gond, mindenkinek megvan a sajátja. De amikor leírsz egy ilyen bődületes hülyeséget, ne csodálkozz, ha nem fognak egyetérteni Veled az emberek, sőt, kifejezetten a tudtodra juttatják, hogy röhögnek. Pont Leo Messi lenne az, aki belesz.rik az egészbe, ugye? Pont ő az az ember, aki egy jó négy hónap múlva kezdődő VB-re már most elkezd készülni, és úgy készül, hogy teljesen tesz a futballra, arra a dologra, ami őt élteti, amit valójában meghatározza és tesz azokra is, akik őt éltetik. Igen, Leo Messit ennek az embernek ismerhettük meg, teljesen igazad van... Illetve Leo Messi az a játékos, akinek kell négy hónap bármilyen meccshez, kupához is, mert agyilag nem felkészült. Vagy úgy hogy gondoltad, hogy készül? Hazamegy, beül a zen-sarokba és óra 6:00-ig meditál, vagy szerinted ez hogy megy? Félek megkérdezni ezeket, de valahogy mégis, muszáj.flecksd írta:Köszönöm az észrevételed ezzel kapcsolatban de én ezt látom ez a véleményem amit megosztottam a hozzá tartozó fórumon.
További magánvélemény: egy két magát nem is tudom milyen istennek tartó ember,( aki csak azért él hogy mást fikázzon) miatt nem szoktam gyakran írni. MERT az ilyesmit ki nem állhatom. Többek közt a szakmámhoz tartozó csoportban sem postolom ezért olyan munkámat amire büszke vagyok mert eléggé rosszul viselem a ...... emberek hozzászólásait.
Egy percig sem kétlem, hogy szeretne vb-t nyerni, hát ki nem akar vb-t nyerni?! De hogy ezért feláldozna egy teljes fél szezont és több kupát, ezt a baromságot Te sem hiheted el, pedig mégis, ahogy látom. Amúgy nem tartom én magam istennek, csak a hülyeség fáraszt és boldogtalanná tesz.

Football, bloody hell. /SAF/
Köszönöm az észrevételed ezzel kapcsolatban de én ezt látom ez a véleményem amit megosztottam a hozzá tartozó fórumon.Rinku írta:Na, hát pont az ilyen kommentek miatt olvasom szinte kizárólag a sorozatos, filmes, Hattrickes témát. Szinte, mert elkövettem a hibát, hogy most is ide kattintottam és szembesülhettem ezzel a gyöngyszemmel...flecksd írta:Nem értem miért kell itt lesavazni Messit vagy akárkit is. 1 dologgal kell tisztában lenni mégpedig azzal, hogy idén VB van. Messinek az az 1 cím hiányzik a killekcióból és nem fogja holmi bajnoki vagy BL trófeáért beáldozni a VB szereplését főleg nem az őszre visszatekintve.
További magánvélemény: egy két magát nem is tudom milyen istennek tartó ember,( aki csak azért él hogy mást fikázzon) miatt nem szoktam gyakran írni. MERT az ilyesmit ki nem állhatom. Többek közt a szakmámhoz tartozó csoportban sem postolom ezért olyan munkámat amire büszke vagyok mert eléggé rosszul viselem a ...... emberek hozzászólásait.
-
- Entrenador del Barça
Messiről irt vélemény még korai, főleg mert a csapat is gyenge. De majd az idő megadja a választ. Viszont a csapatra értve tökéletesnek érzem. Nincs-elég motiváció. Már mindent megnyertek és többször.
Fecó
Na, hát pont az ilyen kommentek miatt olvasom szinte kizárólag a sorozatos, filmes, Hattrickes témát. Szinte, mert elkövettem a hibát, hogy most is ide kattintottam és szembesülhettem ezzel a gyöngyszemmel...flecksd írta:Nem értem miért kell itt lesavazni Messit vagy akárkit is. 1 dologgal kell tisztában lenni mégpedig azzal, hogy idén VB van. Messinek az az 1 cím hiányzik a killekcióból és nem fogja holmi bajnoki vagy BL trófeáért beáldozni a VB szereplését főleg nem az őszre visszatekintve.

Football, bloody hell. /SAF/
Ne haragudj, de az, hogy a VB miatt nem pörög elég nagy hülyeség...pl. CR miért nem hasonló képpen játszik?...flecksd írta:Nem értem miért kell itt lesavazni Messit vagy akárkit is. 1 dologgal kell tisztában lenni mégpedig azzal, hogy idén VB van. Messinek az az 1 cím hiányzik a killekcióból és nem fogja holmi bajnoki vagy BL trófeáért beáldozni a VB szereplését főleg nem az őszre visszatekintve. Ezért is játszik hátravontabban( Xaviék nyakán), hogy ne legyen a darálóban. Tata ezt engedi is neki hiszen mondhatnak akármit a profizmusról Ő is argentín hazafi. Ennyi csak a titok.
Tény hogy jelenleg mi még mindig függünk a világ legjobb játékosától. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy el vele a csapattól. Kell ő nekünk csak már nem ezen a poszton. Én benne látom Xavi utódját annak ellenére, hogy ő nem képzett irányító. De a meglátásai a paszsebessége és az hogy bármikor képes váratlant húzni még mindig engem Xavi fénykorára emlékeztet (csak a futómennyisége nincs meg hozzá)
Pihent eleget, várta nagyon a visszatérését, de [eddig] nem tükrözi a pályán mutatott teljesítménye, viszont várjunk még vele, korai lenne leírni.
Én kiraknám jobb szélre ahol D. Alves-el együtt nyomhatnák a tili-tolit és nem a darálóban lenne...
Az elmúlt 5-6 évben, amikor nagyon futott a szekér, akkor közepes vagy kicsit jobb játékosok is "könnyebben illeszkedtek be " és látszottak néha klasszisnak, annak ellenére hogy nem voltak vagy nem lehettek végül azok.
Amikor nehezebb időszakok, hullámvölgyek, esetleg tartósabb visszaesések voltak, akkor pedig a legjobbak közül is sokan tűntek középszerűnek, gyengének, motiválatlannak.
Bármekkora Isten Messi, kell mellé is a csapat!
Ez pedig igaz még sok mindenkire, és amikor a csapat nagyobb része rendben van, akkor jönnek ki az extra teljesítmények személyenként is.
Valahogy nálunk most senkinek nem megy.
Neki sem, ez is tény, de szerintem nem a kifutottlelassultcsaköregszikőiselveszettadinamizmusa eset van nála, ahogy Xavi-t sem kell eladni, és Ini baja sem az hogy padoztatni kellene, hogy érezze, hogy nem biztos a helye meg egyebek.
Többségünk által nem ismert okokból, de sajnos ilyen a jelenlegi lelki és pszihés állapota a játékosaink nagy részének.
Megfelelő mentális állapotban most is a Mi Csapatunk a legerősebb, és most is Messi a legjobb játékos.
Utóbbi 2-ben egyébként teljesen biztos vagyok
!
Amikor nehezebb időszakok, hullámvölgyek, esetleg tartósabb visszaesések voltak, akkor pedig a legjobbak közül is sokan tűntek középszerűnek, gyengének, motiválatlannak.
Bármekkora Isten Messi, kell mellé is a csapat!
Ez pedig igaz még sok mindenkire, és amikor a csapat nagyobb része rendben van, akkor jönnek ki az extra teljesítmények személyenként is.
Valahogy nálunk most senkinek nem megy.
Neki sem, ez is tény, de szerintem nem a kifutottlelassultcsaköregszikőiselveszettadinamizmusa eset van nála, ahogy Xavi-t sem kell eladni, és Ini baja sem az hogy padoztatni kellene, hogy érezze, hogy nem biztos a helye meg egyebek.
Többségünk által nem ismert okokból, de sajnos ilyen a jelenlegi lelki és pszihés állapota a játékosaink nagy részének.
Megfelelő mentális állapotban most is a Mi Csapatunk a legerősebb, és most is Messi a legjobb játékos.
Utóbbi 2-ben egyébként teljesen biztos vagyok

- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ba-2313573
Valami ilyesmi tükröződik rajta és a csapaton is amit mond az öreg, de ne legyen igaza
Valami ilyesmi tükröződik rajta és a csapaton is amit mond az öreg, de ne legyen igaza

Egyem a kis szívét, mindjárt megsajnálom...flecksd írta:Nem értem miért kell itt lesavazni Messit vagy akárkit is. 1 dologgal kell tisztában lenni mégpedig azzal, hogy idén VB van. Messinek az az 1 cím hiányzik a killekcióból és nem fogja holmi bajnoki vagy BL trófeáért beáldozni a VB szereplését főleg nem az őszre visszatekintve.

-
- Jugador d'estrella
teljesen igaz. Annyi, hogy Pedrot kifelejtetted a felsorolásból.... Persze semmit nem csinált, úgyh nem volt nehéz elfelejteni.Normandia írta:Itt már megint a Messire van kihegyezve minden. Ő a sz@r, a lógós a sétáló stb. Nem tudom a hozzászólások írói közül ki látta a meccset, de olyan az érzésem, mintha kevesen.![]()
Az egész csapat volt sz@r, öreg fáradt és mentálisan teljesen padlón lévőnek tűntek. Az első 30 percben sem éreztem a gólt, annak ellenére hogy Alexis belőtte azt a beteg gólt és úgy mond akkor uraltuk a meccset.
Valdes hozzá méltatlanul árnyékra jött ki nem egyszer a kapujából, Piqué és Mascherano lassú fáradt öregembereknek tűntek, akik azt sem tudják hol vannak, Xavi is alibipasszokat adott, igaz nem igen volt kit megjátszani előre, Alves beadásai a "szokásos módon" véletlenül sem Barcást találtak. Szóval nem kell itt Messizni, még Ő volt az, aki valamit próbált tenni, hogy a betömörülő hátvédfalon valahogy átjusson, de ebben sem voltak partnerei a társak, ezért sokszor kényszerült hátrapasszra. Ami helyzetünk volt, abban Ő benne volt. Az is igaz, hogy mikor rendben van, ezekből Ő be szokott lőni kettőt is és akkor most megint mindenki istenítené.
Nyilván nincsen rendben valami se Messinél se a csapatnál és jó lenne az okát kideríteni Tatának, mert ebből nem hogy bajnokság, de még lehet, hogy semmilyen trófea sem lesz.![]()
Mind ezek ellenére mint örök Barcás továbbra is bízom bennük és edzőikben. Hajrá Barca, hajrá Leo!
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Azt a holmi BL trófeát szeretett csapatunknak is csak 4x sikerült elnyerni hosszú ideje íródó történelme alatt.flecksd írta:nem fogja holmi bajnoki vagy BL trófeáért beáldozni a VB szereplését

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
- Normandia
- Director del Fútbol
Itt már megint a Messire van kihegyezve minden. Ő a sz@r, a lógós a sétáló stb. Nem tudom a hozzászólások írói közül ki látta a meccset, de olyan az érzésem, mintha kevesen.
Az egész csapat volt sz@r, öreg fáradt és mentálisan teljesen padlón lévőnek tűntek. Az első 30 percben sem éreztem a gólt, annak ellenére hogy Alexis belőtte azt a beteg gólt és úgy mond akkor uraltuk a meccset.
Valdes hozzá méltatlanul árnyékra jött ki nem egyszer a kapujából, Piqué és Mascherano lassú fáradt öregembereknek tűntek, akik azt sem tudják hol vannak, Xavi is alibipasszokat adott, igaz nem igen volt kit megjátszani előre, Alves beadásai a "szokásos módon" véletlenül sem Barcást találtak. Szóval nem kell itt Messizni, még Ő volt az, aki valamit próbált tenni, hogy a betömörülő hátvédfalon valahogy átjusson, de ebben sem voltak partnerei a társak, ezért sokszor kényszerült hátrapasszra. Ami helyzetünk volt, abban Ő benne volt. Az is igaz, hogy mikor rendben van, ezekből Ő be szokott lőni kettőt is és akkor most megint mindenki istenítené.
Nyilván nincsen rendben valami se Messinél se a csapatnál és jó lenne az okát kideríteni Tatának, mert ebből nem hogy bajnokság, de még lehet, hogy semmilyen trófea sem lesz.
Mind ezek ellenére mint örök Barcás továbbra is bízom bennük és edzőikben. Hajrá Barca, hajrá Leo!](./images/smilies/eusa_wall.gif)

Nyilván nincsen rendben valami se Messinél se a csapatnál és jó lenne az okát kideríteni Tatának, mert ebből nem hogy bajnokság, de még lehet, hogy semmilyen trófea sem lesz.

Mind ezek ellenére mint örök Barcás továbbra is bízom bennük és edzőikben. Hajrá Barca, hajrá Leo!
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
-
- Capitá del Barça
Adjuk el valamelyik olajcsapatnak 250-ért,az árából meg hozzunk Masi és Depay szintű zseniket.+ még a Neymar biznisz eltussolására is marad belőle.
Hülyeség, majd most gyengén játszik akkor szerinted a VB-n csúcsformában fog, volt az adócsalós ügye, lehet megártott neki...flecksd írta:Nem értem miért kell itt lesavazni Messit vagy akárkit is. 1 dologgal kell tisztában lenni mégpedig azzal, hogy idén VB van. Messinek az az 1 cím hiányzik a killekcióból és nem fogja holmi bajnoki vagy BL trófeáért beáldozni a VB szereplését főleg nem az őszre visszatekintve. Ezért is játszik hátravontabban( Xaviék nyakán), hogy ne legyen a darálóban. Tata ezt engedi is neki hiszen mondhatnak akármit a profizmusról Ő is argentín hazafi. Ennyi csak a titok.
Tény hogy jelenleg mi még mindig függünk a világ legjobb játékosától. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy el vele a csapattól. Kell ő nekünk csak már nem ezen a poszton. Én benne látom Xavi utódját annak ellenére, hogy ő nem képzett irányító. De a meglátásai a paszsebessége és az hogy bármikor képes váratlant húzni még mindig engem Xavi fénykorára emlékeztet (csak a futómennyisége nincs meg hozzá)
amúgy meg nem miatta, gyenge a csapat...
Nem értem miért kell itt lesavazni Messit vagy akárkit is. 1 dologgal kell tisztában lenni mégpedig azzal, hogy idén VB van. Messinek az az 1 cím hiányzik a killekcióból és nem fogja holmi bajnoki vagy BL trófeáért beáldozni a VB szereplését főleg nem az őszre visszatekintve. Ezért is játszik hátravontabban( Xaviék nyakán), hogy ne legyen a darálóban. Tata ezt engedi is neki hiszen mondhatnak akármit a profizmusról Ő is argentín hazafi. Ennyi csak a titok.