flecksd írta:Köszönöm az észrevételed ezzel kapcsolatban de én ezt látom ez a véleményem amit megosztottam a hozzá tartozó fórumon.
További magánvélemény: egy két magát nem is tudom milyen istennek tartó ember,( aki csak azért él hogy mást fikázzon) miatt nem szoktam gyakran írni. MERT az ilyesmit ki nem állhatom. Többek közt a szakmámhoz tartozó csoportban sem postolom ezért olyan munkámat amire büszke vagyok mert eléggé rosszul viselem a ...... emberek hozzászólásait.
Habár törvény szerint minden véleménynek helye van, így a Tiédnek is, nem feltétlenül kellene, hogy legyen, jobban járnál. Igen, lehet véleményed, ezzel nincs semmi gond, mindenkinek megvan a sajátja. De amikor leírsz egy ilyen bődületes hülyeséget, ne csodálkozz, ha nem fognak egyetérteni Veled az emberek, sőt, kifejezetten a tudtodra juttatják, hogy röhögnek. Pont Leo Messi lenne az, aki belesz.rik az egészbe, ugye? Pont ő az az ember, aki egy jó négy hónap múlva kezdődő VB-re már most elkezd készülni, és úgy készül, hogy teljesen tesz a futballra, arra a dologra, ami őt élteti, amit valójában meghatározza és tesz azokra is, akik őt éltetik. Igen, Leo Messit ennek az embernek ismerhettük meg, teljesen igazad van... Illetve Leo Messi az a játékos, akinek kell négy hónap bármilyen meccshez, kupához is, mert agyilag nem felkészült. Vagy úgy hogy gondoltad, hogy készül? Hazamegy, beül a zen-sarokba és óra 6:00-ig meditál, vagy szerinted ez hogy megy? Félek megkérdezni ezeket, de valahogy mégis, muszáj.
Egy percig sem kétlem, hogy szeretne vb-t nyerni, hát ki nem akar vb-t nyerni?! De hogy ezért feláldozna egy teljes fél szezont és több kupát, ezt a baromságot Te sem hiheted el, pedig mégis, ahogy látom. Amúgy nem tartom én magam istennek, csak a hülyeség fáraszt és boldogtalanná tesz.

De én is csak a véleményemet írtam le...