Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én óvatosan fogalmaznék ezzel kapcsolatban.Gareth Tello írta:Martino is already planning for next season. Besides Ter Stegen, he wants 3 more transfers: centre back, midfielder and forward. [sport]
Halilovicnak egyébként örülnék, ha tényleg akkora tehetség, amekkorának mondják, akkor megér egy próbát. (Mondjuk aki tiniként már a horvát első osztályban szerepel rendszeresen, az nem lehet rossz.)
Hogy én is hozzátegyek valamit, ezzel tökéletesen ki lennék békülve, megspékelve egy Benattal.S.Agüero írta:Amúgy komolyra fordítva a szót, ter Stegen, Vertonghen, Rafinha, Deulofeu.
igen én is ugy gondolom hogy simán kifizetjük azt a kb 25+40+60 milliót.S.Agüero írta:Vertonghen, Gündogan, S.Agüero.Gareth Tello írta:Martino is already planning for next season. Besides Ter Stegen, he wants 3 more transfers: centre back, midfielder and forward. [sport]
Halilovicnak egyébként örülnék, ha tényleg akkora tehetség, amekkorának mondják, akkor megér egy próbát. (Mondjuk aki tiniként már a horvát első osztályban szerepel rendszeresen, az nem lehet rossz.)
Vertonghen, Gündogan, S.Agüero.Gareth Tello írta:Martino is already planning for next season. Besides Ter Stegen, he wants 3 more transfers: centre back, midfielder and forward. [sport]
Mezner2 írta:http://www.rangado.hu/tartalom/cikk/260 ... _ajanlatat
Mit gondoltok a kis srácról ? Látta már valaki teljes meccsen játszani ? Egyelőre csak youtube videóban láttam, az pedig nem támpont ! Gondolom nem kutyaütő, ha Európa legnagyobb klubjai állnak érte sorba, bár én Bojan óta azért kicsit félve tekintek mindig a csodagyerekek szerződtetése elé....
Igen, de ott a gond, hogy Bartra nem kezdő. (Egyelőre.)messideco írta:Nem Bartra helyére, hanem mellé kellene védő szerintem. Nem győzöm hangsúlyozni.
Detto.messideco írta:Nem Bartra helyére, hanem mellé kellene védő szerintem. Nem győzöm hangsúlyozni.
Igen, a két M tényleg elég jó, Laporte sem rossz, nagyon tehetséges, meg ez a Sár gyerek is biztos überkirály, de szerintem sem közülük kellene hozni valakit... Most nem szabad spórolni, kell venni egy világklasszis középhátvédet. Vertonghen, Hummels, akár Luiz.S.Agüero írta:Utóbbi kettő nem lenne rossz, de ezzel csak hosszabbá tennénk a padot, nem hinném, hogy erősödne ezzel a védelmünk.
Egyáltalán jobb Martínez vagy Musacchio Bartránál?
Utóbbi kettő nem lenne rossz, de ezzel csak hosszabbá tennénk a padot, nem hinném, hogy erősödne ezzel a védelmünk.Gareth Tello írta:Barcelona follow centre backs like Fabian Schar (Basel), Laporte (Athletic Bilbao), Inigo Martínez (Real Sociedad) and Musacchio (Villarreal). [md]
Mottó: jó bekk, jó ár, jó döntés. (Vagy nem.)
Csak ennyi kéne,semmi több.visca el barca írta:érdekes tavaly hummels volt a sláger, most hirtelen mindenki a belgát akarja![]()
ter stegen, a két védő közül az egyik (luiz ne), meg rafinha vissza és elégedett is leszek.
Adama kiváló játékos, de ez még nem az ő szintje. Bagnackot sem lenne értelme felhozni, ötödik számú középhátvédként annyit játszana nagyjából, mint Jonathan.kadarzsolt85 írta:Én jövőre egy ilyen keretet el tudnék képzelni...Ter Stegen,Oier Olazabál,Jordi Alba,Adriano,Pique,Bartra,Davd Luiz,Bagnack,Mascherano,Montoya,Dani Alves,Busquets,Song,Iniesta,Fabregas,Xavi,Rafinha,S Roberto,Neymar,Sanchez,Messi,Adama Traoré,Deulofeu...Puyol nyugdijba menne,Pedro,Tello,Affelay,Cuenca távozna.Szerintem nagyon fiatalos csapat lenne főleg egy ilyen kezdővel,Ter Stegen,Jordi Alba,Pique,Bartra,Montoya,Busquets,Fabregas,Iniesta,Neymar,Messi,Traoré vagy Deulofeu.És a Padon pedig Xavi,David Luiz,Mascherano,Rafinha,Sanchez,Doulofeu vagy Traoré.Szerintem nagyon jok lennének !!! Mit szoltok???