Élő közvetítések
-
- Az Év fórumozója 2013
Mi gól volt ez is.
Sáncheznek meg nagy mákja volt az előbb a gólnál... Egyébként megint nem csinál semmit... Megválnék tőle a nyáron.
Sáncheznek meg nagy mákja volt az előbb a gólnál... Egyébként megint nem csinál semmit... Megválnék tőle a nyáron.
Ejnye AS!
Már megint gólt lőttél!
Némelyik fórumozó szerint, pedig csak csetlesz-botlasz! 
Már megint gólt lőttél!

-
- Director del Fútbol
Sancho is betalál 
szerk.: ez meg játék volt a javából

szerk.: ez meg játék volt a javából

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kelemen Berti 2014.02.15. 21:13:07-kor.
Én is néztem, szerintem sem volt nagy durranás.Mourinho taktikája elúszott egy bődületes helyezkedési hiba miatt az elején.hank1ee írta: Ma néztem a Cityt is, nem ájultam el annyira. Szerintem ma újfent láthatjuk, hogy tudnak még Barcelonában focizni...
Azért azt megnézném.visca el barca írta:citytől ilyen játékkal 8at kapunk.hank1ee írta:Hogy játszunk! Csoda, hogy nem vezetünk 8-0-ra még. Elképesztő!!
adriano jobb mint alba. védekezni egyik sem tud, de támadásban sokkal jobb a brazil
fabregas meg jobb mint xavi. kár hogy kedden nem ő kezd.

"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
- visca el barca
- Presidente del Barça
citytől ilyen játékkal 8at kapunk.hank1ee írta:Hogy játszunk! Csoda, hogy nem vezetünk 8-0-ra még. Elképesztő!!
adriano jobb mint alba. védekezni egyik sem tud, de támadásban sokkal jobb a brazil
fabregas meg jobb mint xavi. kár hogy kedden nem ő kezd.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- lamasia2867
- Barça B
Nem értem miért Sánchezt hoznád le? Annyi helyzete lenne a srácnak, ha nem mindig Messi-re lenne kijátszva minden... Neymar jöhet, de csakis Pedro helyett. Mit alkotott ma Pedrito?...Mezner2 írta:Messi-Cesc-Ini WOW mit művelnek a srácok, eszméletlen formában van ez a 3-as, Pedro mehet át a jobbosra, és egy AS-Ney csere a második félidőre, ennyi a kérésem![]()
Egyébként jól játszanak a fiúk, az eddigi meccsekhez képest. De a védelem az...

„A futball nem az a játék, amelyben ha a tréner azt mondja, csináljátok ezt, megcsinálják tökéletesen. Nem, a labdarúgás sokkal komplikáltabb. Véleményem szerint a foci egy belsőséges kapcsolat a csapat tagjai között.”
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Nagyon finom ez a játék. Leo oktat, hozza csak ezt a lendületet, lassan formában lesz. Én hoznám Neymart a 2. játékrészre.
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
Remélem a City ellen is így fognak játszani, és akkor nem lesz gond.
Úgy tűnik Tatának sikerült az időzítés, és fel tudta őket rázni.
A City meg azért egy kisebb hullámvölgybe került, meg-megingott.
Úgy tűnik Tatának sikerült az időzítés, és fel tudta őket rázni.
A City meg azért egy kisebb hullámvölgybe került, meg-megingott.
tetszik ugyan a játékunk, de az biztos, hogy ilyen ellenfél nem lesz Manchesterben! ahogy írjátok: ez egy bátran kinyíló gurigázó csapatocska ahol a Barca brillirozhat és meg is teszi időnként. azért néhány negatívum: Sanchez légüres térben mozog, Alves ma sem hatékonyabb mint szokott, a védelmet most nem bántanám, egyelőre elég jól lefedezik a sok mozgásos fürge Rayo srácokat. aki tetszik: végre!!! Fabregas nagyon jól mozog, Messi újra "üzemmeleg", Iniesta szuper, Pedró is jól mozog, bár volt néhány rossz döntése. még annyit: ez a játék most is több gólt érdemelne!! tehát a hatékonyságnak javulni kellene.
Hogy játszunk! Csoda, hogy nem vezetünk 8-0-ra még. Elképesztő!! 

"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
Messi-Cesc-Ini WOW mit művelnek a srácok, eszméletlen formában van ez a 3-as, Pedro mehet át a jobbosra, és egy AS-Ney csere a második félidőre, ennyi a kérésem
Más : Nálunk ez a védelem kérdés alaposan el van túlozva, nem látok nagy különbséget az összes többi top csapat, és a mi védelmünk megingásai között, ennyi bőven benne van a játékban szerintem mindenkinél a BM-en kívül (de ők jelenleg egy teljesen más kategória) !

Más : Nálunk ez a védelem kérdés alaposan el van túlozva, nem látok nagy különbséget az összes többi top csapat, és a mi védelmünk megingásai között, ennyi bőven benne van a játékban szerintem mindenkinél a BM-en kívül (de ők jelenleg egy teljesen más kategória) !
Fabregas!!!!
Micsoda lelkesedéssel játszik! Ez a gólpassz!
Micsoda lelkesedéssel játszik! Ez a gólpassz!

Az egyetlen reményünk kedden megmutatta magát
Ez beteg 

94:39 6 - 1
-
- Director del Fútbol
a Messi gól is megvan

Messiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Ennyi
Ennyi
Jah, és mi nem védekezünk úgy mint a Chelsea közel sem és ők kaptak 2 gólt. Ráadásul a Rayo kinyílik és azért van ennyi területünk, ma a City 90 percig végig 9 emberrel védekezett ha a Chelseanél volt a labda.
Messinek csak a gól hiányzott.
Múltkor vágott kettőtt, megjött az önbizalom, görcs nuku. Felszabadultan játszik.
Múltkor vágott kettőtt, megjött az önbizalom, görcs nuku. Felszabadultan játszik.
Messi zseniális újra, remélem ilyen is marad. A védelmünk megint borzalmas, a City rúgni fog 2 gólt szerintem kedden a Chelsea elleni meccs alapján. Amúgy ma megint jó a csapat előre fele, ez pozitívum és így reménykedhetünk kedden
A kontra még mindig nem megy három három ellen se sikerült mégcsak kapura lőni se. Az a baj a real pl az ilyeneket berúgja, aztán meg jön itt mindenki, hogy mákos góljaik vannak....
Azért a védelem megint megmutatta, hogy tudnak alkotni ők is nagyot.
Ezt a töketlenkedést, amit műveltek, meleg volt a pite nagyon.
Ezt a töketlenkedést, amit műveltek, meleg volt a pite nagyon.
-
- Az Év fórumozója 2013
Ezt a Fabregas-Iniesta párost nagyon adnám a City ellen is.