A régmúlt Barca csillagai
Kb 2004 ota.
VV-Alves Puyol Pique Abidal-Yaya Iniesta Thiago-Ronaldinho Eto'o Messi
Pad:Xavi,Marquez,Jordi,Rivaldo,Deco
Szivemre hallgattam nem feltetlenul az eszemre.
VV-Alves Puyol Pique Abidal-Yaya Iniesta Thiago-Ronaldinho Eto'o Messi
Pad:Xavi,Marquez,Jordi,Rivaldo,Deco
Szivemre hallgattam nem feltetlenul az eszemre.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Én már öreg vagyok.
Láttam sok mindent, úgyhogy van merítési lehetőség bőven.
Valdes
Alves-Koeman-Puyol-Sergi
Busquets-Xavi-iniesta
Rivaldo-Ronaldo-Messi
pad: Pep, Ronaldinho, Nadal, Etoo, Deco, Laudrup, Bakero
De ez így rohadt nehéz, Luis Enrique, Stoichkov, Romario, Figo, Cocu, De Boer bármelyikét betenném a kezdőbe is. Sőt szerkezetre alapvetően az alapkezdőm elég vad lenne, Stoichkovot pl tuti be kéne tenni, hogy legyen egy agresszív emberke, aki labdát szerez elől. És akkor a hollandok közül is lehetne még írni, Reiziger, Kluivert is kacsingatna rendesen. Egy 30 fős keret reális lenne.

Valdes
Alves-Koeman-Puyol-Sergi
Busquets-Xavi-iniesta
Rivaldo-Ronaldo-Messi
pad: Pep, Ronaldinho, Nadal, Etoo, Deco, Laudrup, Bakero
De ez így rohadt nehéz, Luis Enrique, Stoichkov, Romario, Figo, Cocu, De Boer bármelyikét betenném a kezdőbe is. Sőt szerkezetre alapvetően az alapkezdőm elég vad lenne, Stoichkovot pl tuti be kéne tenni, hogy legyen egy agresszív emberke, aki labdát szerez elől. És akkor a hollandok közül is lehetne még írni, Reiziger, Kluivert is kacsingatna rendesen. Egy 30 fős keret reális lenne.

2004óta kb.zola8787 írta:Ha csinálhatnátok egy csapatot, ahol a játékosaitok a legjobb formájában játszanának, kit tennétek be? (Csakis a Barcában látott játékosok közül lehet választani, de nem youtube-os videók alapján, hanem akiket tv-ben láttatok rendszeresen)
VV-Alves-Puyol-Marquez-Gio-Touré-Xavi-Iniesta-Ronaldinho-Ibra-Messi.
pad: Piqué,Abidal,Cesc,Larsson,Giuly,
-
- Barça C
1995 óta...
Valdes
Sergi-Puyol-Nadal-Abidal
Xavi-Toure-Iniesta
Messi-Ronaldo-Ronaldinho
Valdes
Sergi-Puyol-Nadal-Abidal
Xavi-Toure-Iniesta
Messi-Ronaldo-Ronaldinho
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Én csak 2006 óta vagyok drukker, úgyhogy nem tudok túl régre visszanyúlni.. De én így küldeném ki a csapatom 3-4-3-ban:zola8787 írta:Ha csinálhatnátok egy csapatot, ahol a játékosaitok a legjobb formájában játszanának, kit tennétek be? (Csakis a Barcában látott játékosok közül lehet választani, de nem youtube-os videók alapján, hanem akiket tv-ben láttatok rendszeresen)
Valdes; Marquez-Puyol-Pique; Yaya; Thiago-Ini-Cesc; Ronaldinho-Ibra-Messi
Nem ez a legjobb összerakható kezdő ebből az időszakból jól tudom, sok klasszist kihagytam - fájó szívvel -, de talán ezt a 11 játékost szerettem/szeretem legjobban. Viszont a bő keretbe beraknám még Eto'ot, Henryt, Decot, Xavit, Abidalt, Giot, Alvest, Busit, de még Neymart is, kár hogy csak 11 főből áll egy csapat.

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
zola8787 írta:Ha csinálhatnátok egy csapatot, ahol a játékosaitok a legjobb formájában játszanának, kit tennétek be? (Csakis a Barcában látott játékosok közül lehet választani, de nem youtube-os videók alapján, hanem akiket tv-ben láttatok rendszeresen)
VV-Puyol,Marquez,Abidal-Yaya Touré,Pep,Deco,Iniesta-Ronaldinho,Messi,Rivaldo
Pad: Alves, Ibra,Xavi,Henry, Eto'o, Gio, LE.
Csak így tudtam felrakni őket, 3-4-3ban. Valljuk meg, itt aztán lenne gyalulás rendesen, elég a 3 védő, akik elől Yaya és Pep biztosít,baj nem lehet.
'98-as szezont óta követem figyelemmel, így Ronaldo pl kimaradt pont, Figot elvből nem raktam be, be se férne nálam, hollandokat annyira nem csíptem.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- LM10
- Director del Fútbol
Valdes-Alves-Puyol-Piqué-Abidal-Busquets-Xavi-Iniesta-Ronaldinho-Eto'o-Messizola8787 írta:Ha csinálhatnátok egy csapatot, ahol a játékosaitok a legjobb formájában játszanának, kit tennétek be? (Csakis a Barcában látott játékosok közül lehet választani, de nem youtube-os videók alapján, hanem akiket tv-ben láttatok rendszeresen)
2004 óta vagyok szurkoló, a védelem-középpálya a 2009es Barca, talán Touré aki még beférne Busquets helyett. Ronaldinhot pedig megnéztem volna Messivel és Eto'oval ebben a csapatban...
De a régi Rijkaard féle csapatból Belletti,Márquez,Gio,Deco,Larsson,Giuly mindig szép emlékekmaradnak

Ha csinálhatnátok egy csapatot, ahol a játékosaitok a legjobb formájában játszanának, kit tennétek be? (Csakis a Barcában látott játékosok közül lehet választani, de nem youtube-os videók alapján, hanem akiket tv-ben láttatok rendszeresen)
Közben Frank de Boer negyedszerre is behúzta az Ajax-szal az egyébként nem túl veretes holland ligát. Ettől függetlenül rajta is elgondolkodnék, mint új tréneren. A Barcelona egyik legnagyobb problémája jelenleg, hogy a tiki-takát már nem játsszák olyan formában, amilyenben évekkel ezelőtt, a statikus futballhoz viszont nem értenek igazán. Ezért szerződtetnék a jelen helyzetben egy "kontinentális" trénert (más kérdés, hogy nem őrá esik majd a választás, sőt, valószínűleg fel sem merült a neve).
"I may be wrong, but I doubt it."
(Charles Barkley)
(Charles Barkley)
Szeretném megnézni a Vasas akadémiáján a Kubala-szobrot.
Be lehet oda menni azt megnézni bármikor?
Be lehet oda menni azt megnézni bármikor?
"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Megnéztem a filmet. Rengeteg új infó és érdekesség volt benne. Kubala sok újítása mellett az is feltűnt, hogy a mai magyar mentalitáshoz képest (rosszindulat, besúgás, stb.,...) , mennyire meleg szívűek, segítőkészek voltak azokban az időkben. Tudták, milyen rosszul élni, s nem hagyták, hogy más honfitársuk nélkülözzön, akinek tudtak segítettek.
Ezen felül még az, hogy Kubalának milyen irtózatosan jó fizikuma volt. Talán kondizott is?
szerk.: Kubala és Czibor is ballábasok voltak!
Ezen felül még az, hogy Kubalának milyen irtózatosan jó fizikuma volt. Talán kondizott is?
szerk.: Kubala és Czibor is ballábasok voltak!

Egy remek könyv, ami részletesen bemutatja Kubalát a XX. század legjobb Barca játékosát:
http://bookline.hu/product/home.action? ... olt_Kubala" target="_blank
http://bookline.hu/product/home.action? ... olt_Kubala" target="_blank
-
- Entrenador del Barça
Nem tudtam róla, h Kocsisnak amputálták az egyik lábfejét.
Mellesleg hihetetlen erősen és jól helyezve fejelt, Kubala viszont -a maiakhoz viszonyítva- meglehetősen lassúnak és darabosnak tűnt azon a néhány, többször ismételt snitten, ami bekerült a filmbe.

Mellesleg hihetetlen erősen és jól helyezve fejelt, Kubala viszont -a maiakhoz viszonyítva- meglehetősen lassúnak és darabosnak tűnt azon a néhány, többször ismételt snitten, ami bekerült a filmbe.
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
2011. május 28., 2015. június 6.
-
- Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)
Én mint e fórum egyik régi motorosa is láttam az adást.hank1ee írta:Remek dokumentumfilm volt, megérte megnézni!zola8787 írta:Most van egy visszaemlékezés a 3 Barca játékosról (Kocsis, Czibor, Kubala) a Dunán. Még van egy jó 40 perc.
Kocsis: Wolverhampton ellen törött kulcscsonttal nem kért cserét és lőtt 4 gólt![]()
Czibor az edzőnek egyik meccs előtt mondta, hogy lő 2 gólt és hazamegy, az edző poénosan mondta, hogy oké. Az első félidő végén belőtte a második gólját, lesétált a pályáról és felült a haverjához a nézők közé(Mondjuk így vicces, de ha most Messi megtenne egy ilyet, apadna a népszerűsége
)
Kiváló film volt, a bátyám apósa, Dunai II. Antal is főszerepet kapott benne!
Ha figyeltétek a stáblistát a végén, akkor honlapunk Főszerkesztő Urát, Záborszky Ivánt is felfedezhettétek rajta, Akinek ezúton is sok-sok szeretettel gratulálok!
Remélem hogy sokan néztétek a késői időpont ellenére is és sok fontos tudásanyaggal gazdagított Benneteket e nagyértékű alkotás!
Bízik ebben a Ti vénséges Krojf komátok.
Blaugrana palocista maximalista!
Remek dokumentumfilm volt, megérte megnézni!zola8787 írta:Most van egy visszaemlékezés a 3 Barca játékosról (Kocsis, Czibor, Kubala) a Dunán. Még van egy jó 40 perc.
Kocsis: Wolverhampton ellen törött kulcscsonttal nem kért cserét és lőtt 4 gólt![]()
Czibor az edzőnek egyik meccs előtt mondta, hogy lő 2 gólt és hazamegy, az edző poénosan mondta, hogy oké. Az első félidő végén belőtte a második gólját, lesétált a pályáról és felült a haverjához a nézők közé(Mondjuk így vicces, de ha most Messi megtenne egy ilyet, apadna a népszerűsége
)

"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Most van egy visszaemlékezés a 3 Barca játékosról (Kocsis, Czibor, Kubala) a Dunán. Még van egy jó 40 perc.
Kocsis: Wolverhampton ellen törött kulcscsonttal nem kért cserét és lőtt 4 gólt
Czibor az edzőnek egyik meccs előtt mondta, hogy lő 2 gólt és hazamegy, az edző poénosan mondta, hogy oké. Az első félidő végén belőtte a második gólját, lesétált a pályáról és felült a haverjához a nézők közé
(Mondjuk így vicces, de ha most Messi megtenne egy ilyet, apadna a népszerűsége
)
Kocsis: Wolverhampton ellen törött kulcscsonttal nem kért cserét és lőtt 4 gólt

Czibor az edzőnek egyik meccs előtt mondta, hogy lő 2 gólt és hazamegy, az edző poénosan mondta, hogy oké. Az első félidő végén belőtte a második gólját, lesétált a pályáról és felült a haverjához a nézők közé

- neobarca
- Director del Fútbol
Daganatot találtak Cocu hátában. A műtét elvileg sikeres volt. Remélem minél hamarabb felépül és nem lesznek szövődmények. Nagy kedvencem volt anno. Volt szerencsém élőben is látni focizni a barcában...
Barca Fanatics 1999-For Life!!!
"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... rt-2324597" target="_blank
Hello!
Van egy eredeti L-es Nike Mendieta mezem.
Ha valakit érdekel, szóljon.
balazsdietrich@gmail.com
Balázs
Van egy eredeti L-es Nike Mendieta mezem.
Ha valakit érdekel, szóljon.
balazsdietrich@gmail.com
Balázs
Sziasztok!
A héten már kapható legújabb könyvünk, amely a Barcelona magyar legendájáról, Kubala Lászlóról fog szólni!
Ajánlom mindenkinek!
Barca szurkolóknak kötelező olvasmány!
http://www.alexandra.hu/scripts/cgi/web" target="_blank ... kID=734426
A héten már kapható legújabb könyvünk, amely a Barcelona magyar legendájáról, Kubala Lászlóról fog szólni!
Ajánlom mindenkinek!
Barca szurkolóknak kötelező olvasmány!

http://www.alexandra.hu/scripts/cgi/web" target="_blank ... kID=734426
- madmushroom
- Capitá del Barça
shutterisland írta:az egyik legnagyobb bánatom, hogy ez az ember nem tudott itt kiteljesedni.
Én annyira nem bánom, így legalább a világ második legjobb csapatában több ideje volt rúgni a bőrt.

Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
-
- Az Év fórumozója 2013
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... st-2296871" target="_blank
Kubaláról
Nekem nagyon tetszett, érdemes elolvasni.
Kubaláról

"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"