Szerintem annyival nem lennénk masszívabbak és lenne nagyobb a labdabirtoklásunk, ha Xavi játszana Cesc helyett. Tavaly egyértelműen az ellenkezőjét mondtam volna, de idén Fabregas bizonyította, hogy ebben is fel tud nőni az "öreg" mellé, támadásban viszont hatalmas pluszt adna a csapatnak. Nagyon hiányoznának azok a passzok amikkel meccseket tudtunk megnyerni. Szerintem a 4-3-3-on nem fogunk változtatni viszont egy Masch-Bartra cserét mindenképpen eszközölnék, főleg ha igaz, hogy az argentin nem 100%-os. Emellett én Adrianot Alves helyére raknám. Jobb bekként is bőven eljátszik, nem sok különbség számára, ráadásul így befelé húzva ballal tölthetné kapura a labdát, ha lehetősége van rá. Egy Silva ellen öngyilkosság Alvest berakni. Alba pedig fel-fel megy a támadással, de többször vissza is ér. Amellett a beívelésekre sincs szükség.
Ha Yaya-t kivesszük a játékból gyakorlatilag kiheréljük a Cityt. Se Negredo, se Dzeko, se Jovetic nem olyan típusú csatárok, akik képesek maguknak kialakítani a helyzetet, ha a Szikla viszont bekapcsolódik az előre játékba nekik is több helyük van. Bár azért Silva, sőt Navas is okozhat fejfájást. Nasri és Fernandinho szerintem biztos, hogy nem fog kezdeni.
Ez az a meccs, amikor a labdatartás nem meddő mezőnyfölényt, hanem aranyat érhet. A City játéka is arra épül, hogy náluk legyen a labda, ha ezt megakadályozzuk nagy lépést tehetünk a győzelem felé.
Ehhez viszont az kell, hogy a helyzeteinket könyörtelenül verjük be, mert nem lesz olyan sok, hogy megengedjük azt a luxust, hogy csak úgy elszórakozzuk őket.
Én abban bízom, hogy a Sevilla elleni második félidőben valami elkezdődött és a hétvégén folytatódott, amit átmentenek erre a meccsre. Ha egy Rayo ellen olyan motiváltan tudnak pályára lépni, akkor egy ekkora téttel bíró meccsen méginkább kellene.
Tata lenyomhatna valami hasonlót nekik a szünetben

:
http://www.youtube.com/watch?v=e7LqDw8WEpE