torotam írta:A legtöbb madridistától (és sok barcástól is) azt hallani, hogy Pelle mennyire elszabta, csak neki köszönhető, hogy kikapott a csapata, stb. Az igaz, hogy egy edzőnek rettentően nagy szerepe van és vállalnia kell a felelősséget, de:Én ezért se róvom fel az ilyeneket, csak akkor, ha már tùlzásba viszi a spori a szeretetét, de összességében a gól abból születik ha az ellenfél hibázik. Itt Pelle akkorát hibázott, hogy meg is érdemelték a vereséget... Ilyen szempontból bízok egy nagyon jó visszavágóban, mert a tegnapi city 10 emberrel játszotta azt amit tud. És ez a szánalmas nálam, hogy egy top csapat, hogy tud egy meccset így elktoszni...
1. A City-t nagyon sokat (ellen oldal is, mi is) túlmisztifikáltuk, már-már egy világverő csapatnak lettek beállítva - ez egyenlőre még nem így van.
2. Nem csak a City volt a pályán. Ott volt a Barcelona is egy működő taktikával, mely tökéletesen "hátranyomta" Touret, ezzel kikapcsolva őt az irányításból.
3. Pelle nem egy amatőr edző, nem ma kezdte, ismeri a csapata erényeit. Otthon nem akart gólt kapni, ellenben bízott a kontratámadásaikban, mert ha azok csak egy szöglettel érnek véget, az már kész életveszély a Barcelonára nézve...
4. Ha Pelle a Barcának esik, biztos vagyok benne, hogy már 20 perc után 0-2-re vezetünk.
5. (Ami számomra a legmegdöbbentőbb volt), a híres PL tempója és fizikális különbsége?! Mert volt fizikális különbség, de a mi javunkra. A kiállítás előtt is a középpályánk sokkal gyorsabb volt, a City játékosai rendre lemaradtak, lassabban mozogtak, nem tudták úgy lekövetni a játékosainkat, mint ahogyan azt egy Real Madrid vagy akár az Atletico.
6. Ami anno Mourinhonak az Internél Walter Samuellel bejött, az nem jött be Pellének Demichelissel
Én azért írtam azt amit mert elég sok city meccset nézek, mivel talán ők és a Pool játszik úgy ami nekem szimpatikus. Engem az csesz fel, hogy tisztában vagyok, hogy mire képes a city, és kb gyök kettő volt amit kedden mutattak magukhoz képest. Igazából én lesz...tam, hogy ki nyer. Én agy jó meccset akartam látni. Erre láttam egy nagy semmit amin be is aludtam volt, ha nem kapcsolok át a PSG-re... Egy ilyen tutyimityi valamit amit a city bemutatott még nem láttam. Ha a city játssza a saját játékát és úgy kap ki, kicsit sem érdekelne, de az, hogy 2 hónapja várok egy meccset, aztán látok egy szinvonaltalan semmit, nem kicsit dühít... Nem tudom Pelle mit lát ebbe az argentin agyhalottban, és azt sem tudom, hogy mi volt az oka annak, hogy Nashri ne legyen kezdő. Elhiszem, meg láttam is, hogy barca pariban volt, de ezt hagyta neki a city... A végén 10 emberrel Nashrival játszották azt amit tudnának kb. Az más kérdés, hogy akkor is lőtt gólt a barca, de ott már nagyon kinyílt a city. Ilyen szempontból nagyon remélem, hogy jó legyen a visszavágó, mert ha ugyan ilyen sz..r lesz mint ez akkor meg is érdemlik, és talán el is fogom hinni, hogy ennyivel jobb a barca...