Szerintem a "h" betű miatt kérdezett rá, de lehet, hogy eredetileg így kell írni, mert algír vagy milyen származású, nem tudom pontosan.
Ha Nasrival kezd szerintem még nagyobb gondban lettek volna. Mivel a két szélső védőnk(főleg Alba) is defenzívebb volt a megszokottnál nehezebb dolga lett volna, így jobban kinyílt volna a City ami nekünk jobban kedvez. Így hogy sikerült kinyírni a középpályát nagyon meg lettek fogva. Az angol csapatok ellen megy az a taktika, mert tudják birtokolni a labdát, abból támadást építeni, de itt meg voltak fojtva.
Pelle-nek abban igaza volt, hogy nem szabad gólokat kapni, mert az a visszavágó szempontjából nekünk kedvezne, viszont nem jól hajtotta végre, illetve a City a játékosállományát tekintve nem erre alkalmas. Senki ellen nem játsszák ezt a ligában. Viszonylag sok gólt is kapnak, de rengeteget lőnek. Így hogy nem tudtak dominálni, ez a taktika egy az egyben halott volt.
Ez volt a kulcs, amit Tata kiválóan felismert, hogy ha valamit, akkor a labdát tudjuk birtokolni és képesek vagyunk hosszú ideig eldugni. És itt a mezőnyfölény nem azt jelenti, mint a ligában. Egy 65-70 százalékos labdabirtoklás nem meddő, hanem a győzelem kulcsa. Az is beszédes, hogy a fejpárbajok nagy részét mi nyertük és szögletet is csak egyet engedélyeztünk a mérkőzés legvégén.
Idegenben viszont nincs más esélyük, mint támadni, azt pedig könnyen kihasználhatjuk.
Amúgy a második félidő elején pont mondtam, hogy Demichelis milyen jól játszik
Meggyőződésem, hogy a párharc még nem dőlt el, de nem lesz egyszerű dolguk 3 gólt rúgniuk úgy, hogy legalább annyit ne kapjanak.