2014.02.23. 02:42:19
Üdv.
Szeretnék egy időre elköszönni a fórumtól,ezt a topicot találtam alkalmasnak erre.
Komolyabb oka nincsen,csak annyi,hogy kiábrándultam kicsit 16 éve rendületlenül szeretett klubomból. 16 év alatt ennyire dilettáns szakmai stáb nem volt a klubnál, erre amit ezek művelnek megmondom őszintén nem vagyok kíváncsi. Röhögünk itt,hogy a válogatottunk edzője Pintér Attila lett, hát, arányaiban nézve nem jobb a helyzet a klubnál. Tűrhetetlen szerintem,hogy egy 21. századi FC Barcelonánál,aki összességében a 21. században top 5ös klub minimum, egy nímand edző dönt sorsokról. Pep után jött Tito, húztam a szám, de megfejelték egy még képzetlenebb Martinoval. Semmi új elem nincsen,pillanatnyi fellángolások vannak, amiket szándékosan,vagy csak az tudatlanságából adódóan seperc alatt vet vissza ilyen húzásokkal,mint a tegnapi a kútba. A vezetőségről nem ejtek szót, az utóbbi 15 évben ennyi szenny, kétes ügy, ferdítés,ámítás nem történt,mint ezek alatt az utóbbi 1-2 évben. szégyen.
Amíg nem változik a helyzet,nem tüntetik el az edzőségből ezeket az embereket,illetve takarítják ki a szemetet a csapatból, a komplett védelemmel kezdve, addig nem tudok szívből leülni a tv elé,és szurkolni.
A többi topicba fogok írni, privátban bárki elér,ha kell bármi segítség,de nem akarom hergelni a népet, vagy vitát kiváltani ezekkel a nézeteimmel. Amikor Titot kinevezték, és nem erősítettünk a csapaton, már mondtam nyáron,hogy bajok lesznek. Lettek is.
Kinevezték Martinot,idehoztuk Neymart őrült összegekért, közben elengedtük Villát fillérekért, Abidalt, reménységünket Thiagot... A karcsú keretből csináltunk egy extra karcsú keretet. Rossz szemmel néztem ezt, hangot adtam nemtetszésemnek, eddig az én elképzelésem van közelebb a valósághoz,szezon végén kiderül.
Szóval nba topicba fogok írni,filmekhez is, de nincs továbbá kedvem,türelmem , akaratom a barcával kapcsolatos véleményeimnek hangot adni.
Ha változás áll be, elnökváltás, takarítás,akkor meglátjuk, de félek nagyon rossz irányba halad szeretett klubunk.
csababarca
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."