Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
26%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
36%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 50
daffy
Madridista

2014.02.26. 13:50:47

Deus írta:Nekem 3 Converse cipőm van és mindegyik makulátlan még (Épp most is használom az egyiket, azzal vagyok most a munkahelyen). Persze, ez azért van mert vigyázok rájuk.

Nem tudom, hogy a tiéd hogy hogy kopik gyorsan.

Én 86 KG vagyok... :roll:
én sem megyek be vele a homokozóba,sem hegyet mászni. fél év mindennapos használat után a sarok éle átlósan annyira lekopik,hogy kilyukad.rendeltetésszerűen használom. pedig nincs semmiféle láb problémám,a testtartásom is korrekt. lépéskor az a rész ér le először és valahogy nem bírják a strapát. pedig 2-3 évvel ezelőttig ilyen gondom nem volt
Deus
Boixos Nois

2014.02.26. 13:45:22

Nekem 3 Converse cipőm van és mindegyik makulátlan még (Épp most is használom az egyiket, azzal vagyok most a munkahelyen). Persze, ez azért van mert vigyázok rájuk.

Nem tudom, hogy a tiéd hogy hogy kopik gyorsan.

Én 86 KG vagyok... :roll:
KépKép
daffy
Madridista

2014.02.26. 13:33:06

csababarca írta:Valami talpbetétet nem próbálsz ki?
Bár nem tudom hány kg vagy,de ez nem normáis,hogy minden kilyukad ugyanott.
90+ vagyok,de sem a lacoste+m sem a Cat cipőim nem kopnak,pedig hordom őket becsülettel,2-3 évesek.

Még kipróbálnám a helyedben a yellow cab cipőket!
elkopik. nem tudom hogy magyarázzam el. a cipőt nézzük oldalról,a talpát tekintsük vízszintesnek. ez ideális esetben kb 90 fokos szöget zár be a cipő hátuljával. nekem ez a 90fok van lekopva. tehát nem konkrétan a talp lyukad ki,hanem járás közben szerintem a sarkamat úgy érintem a földhöz,hogy ezáltal a cipőtalp hátsó "éle" kopik és lyukad ki
kereken 80 kiló vagyok egyébként
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.02.26. 12:56:09

Valami talpbetétet nem próbálsz ki?
Bár nem tudom hány kg vagy,de ez nem normáis,hogy minden kilyukad ugyanott.
90+ vagyok,de sem a lacoste+m sem a Cat cipőim nem kopnak,pedig hordom őket becsülettel,2-3 évesek.

Még kipróbálnám a helyedben a yellow cab cipőket!
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
daffy
Madridista

2014.02.26. 12:49:24

Leon írta:Szerintem vegyél egy Nike kosaras cipőt vagy egy Puma utcait/futót.
A nagy testsúlyom meg a sportoknak köszönhetően alattam is gyorsan fogynak a lábbelik,de ez a 2 márka jól bírja. 8)
mindkettőn túl vagyok :D
pumát vettem augusztusban,januárra lyukas volt a sarka
Leon
Director del Fútbol

2014.02.26. 12:17:32

Szerintem vegyél egy Nike kosaras cipőt vagy egy Puma utcait/futót.
A nagy testsúlyom meg a sportoknak köszönhetően alattam is gyorsan fogynak a lábbelik,de ez a 2 márka jól bírja. 8)
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
daffy
Madridista

2014.02.26. 10:36:56

nincs valakinek tapasztalata a converse cipőkkel kapcsolatban?
nincs olyan cipőm,ami ne lyukadna ki 6-8 hónap alatt. a talpa részén a sarka kikopik,de annyira,hogy lyukas lesz. gondoltam,hogy beruházok egy ilyen tornacipőre,ami ugye eleve nem vastag talpú,így jó eséllyel az is kilyukad pár hónap alatt. csak míg a tescos 3000es tornacipőt nem garanciáztatom,addig ezt elvinném. az a kérdésem,hogy a talp elkopására érvényes-e a garancia,mert ebben az esetben évekig meg lenne oldva a gondom,mert évente 2x vinném gariba és cserélnék.
Deus
Boixos Nois

2014.02.26. 10:29:37

csababarca írta:Első blikkre hangyászsünnek tűnik :)

Telitalálat 8)
KépKép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.02.26. 09:54:02

Első blikkre hangyászsünnek tűnik :)
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
zola8787
Director del Fútbol

2014.02.26. 09:53:44

Deus írta:Ez annyira fura kis izé, hogy már cuki :mrgreen:

...

Tudjátok-e ám, hogy mi ez? :)
Lehet hülyeséget mondok, de én kacsacsőrű emlősre tippelek. psyduck :mrgreen:
Fecooo
Llegenda del Barça

2014.02.26. 09:36:45

Deus írta:Ez annyira fura kis izé, hogy már cuki :mrgreen:

Kép

lószájú madár? :D (nem jutott eszembe jobb ellentét hirtelen :D )
Deus
Boixos Nois

2014.02.26. 09:24:41

Ez annyira fura kis izé, hogy már cuki :mrgreen:

Kép

KépKép
Deus
Boixos Nois

2014.02.25. 10:51:58

KépKép
Fecooo
Llegenda del Barça

2014.02.25. 07:20:45

Köszönöm, hogy megfogalmaztad helyettem is... lehet te is emlékszel rá, de anno, amikor sanyika átvette az uralmat, már én is hangot adtam azon véleményemnek, miszerint nagyon rossz irányba indulhatnak el a dolgok, és szomorú is vagyok amiatt, hogy bejött... :evil:
Ha megnyugtat a dolog, én is így érzem. A folyamatos pofázások, beszólogatások, ígérgetések, hazugságok, pénzközpontúság (hamis-marketinggel...) már az én gyomromnak is túlzás... Rühellem murinnyó stílusát, és nyugodtan felköphetnék és aláállhatnék, ha nem ugyanezt érezném akkor is, ha a Barcánál történik... :evil:
Mivel többnyire read-only módban vagyok, így nem tűnök el (megint), de a Barcával kapcsolatos történések már engem se hoznak annyira lázba, mint régebben... (lehetséges, hogy Puyol döntésében is szerepet játszik a jelenlegi légkör?)
Reménykedjünk, hogy Laporta visszatér és megkezdődhet a megtisztulás!
csababarca írta:Üdv.

Szeretnék egy időre elköszönni a fórumtól,ezt a topicot találtam alkalmasnak erre.
Komolyabb oka nincsen,csak annyi,hogy kiábrándultam kicsit 16 éve rendületlenül szeretett klubomból. 16 év alatt ennyire dilettáns szakmai stáb nem volt a klubnál, erre amit ezek művelnek megmondom őszintén nem vagyok kíváncsi. Röhögünk itt,hogy a válogatottunk edzője Pintér Attila lett, hát, arányaiban nézve nem jobb a helyzet a klubnál. Tűrhetetlen szerintem,hogy egy 21. századi FC Barcelonánál,aki összességében a 21. században top 5ös klub minimum, egy nímand edző dönt sorsokról. Pep után jött Tito, húztam a szám, de megfejelték egy még képzetlenebb Martinoval. Semmi új elem nincsen,pillanatnyi fellángolások vannak, amiket szándékosan,vagy csak az tudatlanságából adódóan seperc alatt vet vissza ilyen húzásokkal,mint a tegnapi a kútba. A vezetőségről nem ejtek szót, az utóbbi 15 évben ennyi szenny, kétes ügy, ferdítés,ámítás nem történt,mint ezek alatt az utóbbi 1-2 évben. szégyen.
Amíg nem változik a helyzet,nem tüntetik el az edzőségből ezeket az embereket,illetve takarítják ki a szemetet a csapatból, a komplett védelemmel kezdve, addig nem tudok szívből leülni a tv elé,és szurkolni.
A többi topicba fogok írni, privátban bárki elér,ha kell bármi segítség,de nem akarom hergelni a népet, vagy vitát kiváltani ezekkel a nézeteimmel. Amikor Titot kinevezték, és nem erősítettünk a csapaton, már mondtam nyáron,hogy bajok lesznek. Lettek is.
Kinevezték Martinot,idehoztuk Neymart őrült összegekért, közben elengedtük Villát fillérekért, Abidalt, reménységünket Thiagot... A karcsú keretből csináltunk egy extra karcsú keretet. Rossz szemmel néztem ezt, hangot adtam nemtetszésemnek, eddig az én elképzelésem van közelebb a valósághoz,szezon végén kiderül.
Szóval nba topicba fogok írni,filmekhez is, de nincs továbbá kedvem,türelmem , akaratom a barcával kapcsolatos véleményeimnek hangot adni.
Ha változás áll be, elnökváltás, takarítás,akkor meglátjuk, de félek nagyon rossz irányba halad szeretett klubunk.

csababarca
messideco
Presidente del Barça

2014.02.24. 23:31:50

Mert bizony lesz még Erdély...
http://www.youtube.com/watch?v=SNsI-86zICk
Kép
"And my heart will leave you never."
messideco
Presidente del Barça

2014.02.23. 06:51:49

Hm, valahol meg tudlak érteni...

Én is annyiszor mondtam búcsút a focinak, majdnem évente. :oops: Az Arsenal folyamatos szerencsétlenkedése, a hollandok Eb-blamája, és a tavalyi Barca-káosz mind mind eltávolított a foci szeretetétől egy bizonyos szinten, de nem lehet leállni vele érzésem szerint, de pár meccs és újra belekóstolsz a jóba :P

A filmklubba ha akarsz még csatlakozhatsz, meccsek helyett lesz időd filmet nézni :P
Kép
"And my heart will leave you never."
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.02.23. 02:42:19

Üdv.

Szeretnék egy időre elköszönni a fórumtól,ezt a topicot találtam alkalmasnak erre.
Komolyabb oka nincsen,csak annyi,hogy kiábrándultam kicsit 16 éve rendületlenül szeretett klubomból. 16 év alatt ennyire dilettáns szakmai stáb nem volt a klubnál, erre amit ezek művelnek megmondom őszintén nem vagyok kíváncsi. Röhögünk itt,hogy a válogatottunk edzője Pintér Attila lett, hát, arányaiban nézve nem jobb a helyzet a klubnál. Tűrhetetlen szerintem,hogy egy 21. századi FC Barcelonánál,aki összességében a 21. században top 5ös klub minimum, egy nímand edző dönt sorsokról. Pep után jött Tito, húztam a szám, de megfejelték egy még képzetlenebb Martinoval. Semmi új elem nincsen,pillanatnyi fellángolások vannak, amiket szándékosan,vagy csak az tudatlanságából adódóan seperc alatt vet vissza ilyen húzásokkal,mint a tegnapi a kútba. A vezetőségről nem ejtek szót, az utóbbi 15 évben ennyi szenny, kétes ügy, ferdítés,ámítás nem történt,mint ezek alatt az utóbbi 1-2 évben. szégyen.
Amíg nem változik a helyzet,nem tüntetik el az edzőségből ezeket az embereket,illetve takarítják ki a szemetet a csapatból, a komplett védelemmel kezdve, addig nem tudok szívből leülni a tv elé,és szurkolni.
A többi topicba fogok írni, privátban bárki elér,ha kell bármi segítség,de nem akarom hergelni a népet, vagy vitát kiváltani ezekkel a nézeteimmel. Amikor Titot kinevezték, és nem erősítettünk a csapaton, már mondtam nyáron,hogy bajok lesznek. Lettek is.
Kinevezték Martinot,idehoztuk Neymart őrült összegekért, közben elengedtük Villát fillérekért, Abidalt, reménységünket Thiagot... A karcsú keretből csináltunk egy extra karcsú keretet. Rossz szemmel néztem ezt, hangot adtam nemtetszésemnek, eddig az én elképzelésem van közelebb a valósághoz,szezon végén kiderül.
Szóval nba topicba fogok írni,filmekhez is, de nincs továbbá kedvem,türelmem , akaratom a barcával kapcsolatos véleményeimnek hangot adni.
Ha változás áll be, elnökváltás, takarítás,akkor meglátjuk, de félek nagyon rossz irányba halad szeretett klubunk.

csababarca
Tim
Mezei fórumozó

2014.02.22. 17:57:01

Deus írta:Ez de nagyon kemény... Kemény tél amerikában: http://i.imgur.com/nxRASOM.jpg" target="_blank

Fához fagyott a szarvas...

Ez se gyenge:
http://cdn29.elitedaily.com/wp-content/" target="_blank ... Nittq1.jpg

http://cdn29.elitedaily.com/wp-content/" target="_blank ... hpCuen.jpg
Erről jut eszembe,hogy ma vége a világnak..Elérkezett a Ragnarök amit megjövendöltek a vikingek. Nem figyeltem az összes előjelre,de a telek tele határozottan beköszöntött bizonyos országok esetén. Bár ha jól emlékszem 3 egymást követő télnek kellene bekövetkeznie,nyár nélkül. Mindenesetre elbúcsúzom mindenkitől,abban az esetben ha a farkas mégsem falná fel a napot,még benézek ide.
Kép
Deus
Boixos Nois

2014.02.22. 10:44:02

Ez de nagyon kemény... Kemény tél amerikában: http://i.imgur.com/nxRASOM.jpg" target="_blank

Fához fagyott a szarvas...

Ez se gyenge:
http://cdn29.elitedaily.com/wp-content/ ... Nittq1.jpg" target="_blank

http://cdn29.elitedaily.com/wp-content/ ... hpCuen.jpg" target="_blank
KépKép
miihii
KHAL

2014.02.21. 18:41:49

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS!

Miután többször is kértétek, frissítésre került a Játékoskeret menüpont. Viszont még nem teljes a kép, mert jó pár játékos profilja hiányzik, ezeket kiadnánk a vállalkozó kedvűeknek alvállalkozásba :)
A már meglévő összefoglalások támpontot adnak, h milyen formában gondoltuk a srácok Célkeresztbe állítását. Bővebb lélegzetű tálalásban kellene az eddigi pályarajzukat megírni és mondjuk nekem elküldeni PÜ-ben. Ez továbbítás és elbírálás után bekerülhet a játékos nevére kattintva.

Akikről szó volna:

Montoya, Cesc, Pedro, Alexis, Neymar, Dos Santos, Pinto, Mascherano, Bartra, Busquets, Alba, Adriano, S. Roberto, Song, Tello és Tata mester.

Szerk:

Fabregas, Song, Alexis, Mascherano, Pedro, Adriano "foglalózva".

PÁLYÁZAT #2!

Mivel a fejléc is kissé idejét múlt már, ezt is update-elnénk, titeket is bevonva. Kreatívabb felhasználóink összedobhatnának vmi frankó kis fejlécet, amik szintén elbírálásra kerülnének, majd a kedvenc felkerülne a mostani helyére.

Ezzel kapcsolatban a kérés:
a méret maradjon meg, a színek passzoljanak az oldalhoz, illetve legyen hely a logónak és a dátum/névnap résznek.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Deus
Boixos Nois

2014.02.20. 18:36:10

Capon írta:Mivel a szomszédban van így főleg, de amúgy is, ez már végtelenül undorító!
http://www.origo.hu/nagyvilag/20140220-" target="_blank ... rcrol.html
Nem sokan ússzák meg szerencsétlenek.

http://www.youtube.com/watch?v=7eTuFAR169s" target="_blank

egy picit off: Nagyon szeretem ezt a csatornát, mert nagyon élethűen mutatja be az adott szituációkat. Érdemes szétnézni a feltöltései között.
KépKép
Capon
Llegenda del Barça

2014.02.20. 16:47:55

Mivel a szomszédban van így főleg, de amúgy is, ez már végtelenül undorító!
http://www.origo.hu/nagyvilag/20140220- ... rcrol.html" target="_blank
Nem sokan ússzák meg szerencsétlenek.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
PCsabi
aka Game90

2014.02.16. 23:45:43

Bob_Marley írta:Óriási kincsre leltem a Youtube-on:
EGYSZER VOLT...AZ EMBER (Teljes 1-13 Rész)
http://www.youtube.com/watch?v=nGU2mR2CpBE" target="_blank
Imádom :D 8)

Hajléktalan nénit fogadott be egy 18 éves lány:
KATT
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
MichaaBee
Llegenda del Barça

2014.02.16. 15:03:14

PC-guruk segítségét kérném igencsak furcsa probléma megoldásában. :D

Windows 8-cal futó másfélhónapos acer laptopom nem hajlandó böngészőben bármit is megnyitni. A furcsaság abban rejlik, hogy mindeközben csatlakozva van az internethez, a windows 8-on futó facebook alkalmazás, skype, stb. gond nélkül csatlakozik a nethez, ugyanígy a lakásban ugyanarról a wifi routerről működő további 2 számítógép és 1 okostelefon teljeskörűen képes elérni a világhálót. Viszont a w8-as laptopom semelyik böngészője, se a firefox, se az explorer nem észleli a netet... Ilyenkor mi a gubanc? :D

A jelenség egyik pillanatról a másikra következett be, tegnap reggel még jó volt, pár órával később újbóli bekapcsolásnál már nem. Újraindítást többször is próbáltam, tűzfal beállításait is bütyköltem, de semmi. Norton antivirus van rajta egyébként, illetve van valami gyárilag telepített windows tűzfal is, de eddig semmilyen gond nem volt vele...
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Capon
Llegenda del Barça

2014.02.14. 20:01:48

Bob_Marley írta:Óriási kincsre leltem a Youtube-on:
EGYSZER VOLT...AZ EMBER (Teljes 1-13 Rész)
http://www.youtube.com/watch?v=nGU2mR2CpBE" target="_blank
Mind 3 sorozata jó volt gyerekként, de talán még most is az lenne :)
A volt egyszer a világűrnek meg szerettem a zenéjét is.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Válasz küldése