Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
Hát, ha abból indulunk ki, hogy nagyon keveset nyújtanak és kapják a kritikát, akkor már körülbelül a szezon eleje óta kéne úgy kimenniük a pályára a következő meccseken, mint akik vért ittak, mégse úgy mennek ki, sőt, amit nyújtanak, az egyre nevetségesebb.kanty írta:Tény, hogy ritka gyenge a mostani MU, de én azért nem írnám le őket. Egy korai hazai gól azért rendesen megkavarhatja a dolgokat. Plusz szerintem kb. úgy fognak kimenni a pályára, mintha vért ittak volna, mert amit tegnap csináltak az nagyon kevés volt, és a sajtótól és a szurkolóktól sem éppen dicséret kaptak (teljesen jogosan).visca el barca írta:csak fél szemmel néztem ezt a mu-t de valahogy sehogy nem látom, hogy képes lenne otthon továbbjutni. a görögök tuti h bunkerezni fognak ezerrel, ha meg véletlenül elszaladnak egy kontrával 4-et biztos h nem kapnak...

Tény, hogy ritka gyenge a mostani MU, de én azért nem írnám le őket. Egy korai hazai gól azért rendesen megkavarhatja a dolgokat. Plusz szerintem kb. úgy fognak kimenni a pályára, mintha vért ittak volna, mert amit tegnap csináltak az nagyon kevés volt, és a sajtótól és a szurkolóktól sem éppen dicséret kaptak (teljesen jogosan).visca el barca írta:csak fél szemmel néztem ezt a mu-t de valahogy sehogy nem látom, hogy képes lenne otthon továbbjutni. a görögök tuti h bunkerezni fognak ezerrel, ha meg véletlenül elszaladnak egy kontrával 4-et biztos h nem kapnak...

Tény, hogy vicces lenne, de én azért jobban örülnék egy Schalke-Olympiakosnakvisca el barca írta:vicces lesz majd a real olympiakos negyeddöntő..
Azon én is nevetnékvisca el barca írta:vicces lesz majd a real olympiakos negyeddöntő..

Szerintem a görögök közepes meccset hoztak le de a United valóban bűn rossz. Remélem az Olympiacost kapjuk ellenfelül.neobarca írta:Ez az MU rém rossz. Vagy a görögök ilyen jók?

Van benne sok igazság, amit írsz, talán kicsit elfogult vagyok, mert nagyon szerettem volna, ha valaki "eltakarítja" a Bayernt előlünk.Game90 írta:Szerintem nem voltunk rosszak.Alcantara írta:Többet vártam az Arsenaltól.
A büntetőig nagyon jól játszottunk, a kiállításig is kb. egy szinten voltunk a Bayern-nel. Viszont 50 percig emberhátrányban játszani nem a legjobb dolog, szerintem a ManCity vagy a Barca sem úszta volna meg kapott gól/gólok nélkül.