2014.02.20. 20:28:30
Hát sokan írják, h mennyit gyengült a Bayern... Én nem így látom, a komoly meccseiken, mikor van tétje, durván jól, koncentráltan, pontosan, és eszméletlenül taktikusan játszanak. És ahogy egyre több ilyen meccset látok, egyre nyilvánvalóbb lesz, h Guardiola egy zseni, mert mondhatják, h a kiállítás miatt nyert a Bayern, meg az Arsenal szorongatott, meg meccsben volt ( igaz voltak lehetőségeik, de egyéni hibákból), de taktikailag úgy tönkre verte a Bayern a 'Senalt, h az már-már csodaszámba megy (nem elvitatva Wenger képességeit és munkáját). Ez a gyengébbik oldalon való erőltetés, keresztpasszok, idegőrlő labdatartás, rengeteg kidolgozott ( előre pontosan megszerkesztett mozgás, terület gyártás) a régi Barcát idézi, csak itt még több lehetősége van, mert fizikálisan erősebbek és atletikusabbak a Bayern játékosai, és nincs olyan nagy technikai differencia a két csapat között, h ezzel ne tudnák kompenzálni.
Persze nem leírva magunkat, de ez a Bayern ha nem is játszik szebb focit (bár ez relatív fogalom), de nehezebben verhető, mint a tavalyi. És attól tartok, a saját játékunkban pariban lennének egy esetleges találkozásnál.
Én őket kerülném el leginkább, és talán a PSG-t, mert veszélyesebb kontra csapat, mint a jelenlegi Real.
Egyértelműen az MU, Dortmund lenne a legkönnyebb ellenfél, de én a Realtól és a Chelseatől sem ijednék meg, ott is magunknak adnék több esélyt, igaz a PSG ellen is, de én tőlük tartok egy kicsit:)