Zozzy 5 írta:
Hát, ha abból indulunk ki, hogy nagyon keveset nyújtanak és kapják a kritikát, akkor már körülbelül a szezon eleje óta kéne úgy kimenniük a pályára a következő meccseken, mint akik vért ittak, mégse úgy mennek ki, sőt, amit nyújtanak, az egyre nevetségesebb.
Moyes teljesen alkalmatlannak bizonyult eddig olyan feladatok megoldásában is, amik jóval könnyebbek, mint egy 0-2-ről való fordítás. A kezdők összeállításánál olyan dolgokat művel, hogy ahhoz képest az, hogy nálunk pl. Fabregas miért játszik centert, vagy Khedira mit keres néha a Real kezdőjében, fasorba sincs. Arról nem is beszélve, hogy a motivációs képessége így ránézésre kb. Egerváriéval vetekszik.
Alap esetben tényleg úgy néz ki a képlet, hogy ha kikapsz idegenben, akkor utána mész mint az úthenger a visszavágón, de ennél a MU-nál én erre nagy összeget nem tennék. Az persze lehet, hogy mivel a görögök valószínűleg nem akarnak majd focizni, ezért átadják a területet és úgy tűnik majd, mintha az angolok fú de nagyon kezdeményeznének, és nyomnak megint egy meccsenkénti 84 beadásos statot, amiből 2 esetleg bepattan Welbeck füléről, de az is egy kiszenvedett valami lesz, amihez Moyesnak semmi köze nem lesz, max. a játékosok akarnak javítani valamit a sérült önértékelésükön. Ha a görögök nem bunkerásókkal mennének ki, hanem megpróbálnának játszani, akkor a MU esélyei elhanyagolhatók.
Ha tényleg Ferguson intézte a honfitársnak anno a melót, akkor legenda ide vagy oda, ezzel ordas nagy baromságot csinált. Odarakatta a székbe a saját lebutított verzióját, aminek eddig az az eredménye, hogy csak a nevük miatt nem lehet azt mondani, hogy középcsapat.
Persze igazad van, de kb. nekik ez az utolsó esély, hogy ne totális bukó legyen a szezon, bár úgyis annak fogják elkönyvelni, de ha például a nyolc között kiüti őket egy Bayern, akkor az több, mint vállalható kategória. Viszont egy Olimpiakos ellen kiesni, az finoman szólva is ciki.
Nem is arra gondoltam, hogy Moyes majd itt valamit villant. Egyszerűen arra, hogy a játékosok tényleg mindent megtesznek majd, és a két csapat közötti különbség majd kijön. Mert sokan mondják, hogy ebben a MU-ban nincsenek klasszisok, de ha Rooney-nak és Persie-nek jó napja van, akkor ez a továbbjutás, ha nem is könnyen, de meglehet. Persze, tudom, az egész egy "ha"-val kezdődött.
A görögökre még kíváncsi leszek, ha van egy kis eszük, és tökük, akkor nem állnak be totális védekező, bunker focira, mert az azért nem sokszor hoz eredmény. (Persze tudom itt is van kivétel.)
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.