Vakmacska írta:Ahogy már lentebb is írtam:
véleményem szerint a vezetőség nagyban hozzájárult a kialakult helyzethez.
Ők a maguk kis stiklijeivel vannak elfoglalva. A hatalmi harcaikkal. Most megint ugrik 9 milla a kasszából.
Elengedtek tehtséges játékosokat, Neymarra költött pénzből lehetett volna venni egy jó védőt és egy kapust is. De hát ez presztízskérdés volt, hogy megvegyük. Nem hibáztatom Neymart, nem látunk bele az egész kontraktusba, de az nekem lejött, hogy itt súlyos tizmillákat síboltak el.
Az öltözőben ki tudja, hogy jön ez ki. Biztos benne van a fejekben, hogy megy a balhé a klub körül.
Ott kellene kezdeni, hogy eltakarodik az egész vezetőség, és új választásokat írnak ki.
A csapathoz meg év végén keményen hozzá kell nyúlni. Hogy Tata ebben mennyire kapott szabad kezet, ki tudja. De nem hiszem, hogy nagyon ugrálhat, lévén, hogy eléggé kiürült a kassza a Neymar-balhé miatt. De tény: egy jó kapus mindenképpen kell, és egy jó KH sem ártana. Csak kérdés, miből lesz rá lóvé?
Nekem is ki van a tököm a vezetőségre, és biztos nem tett jót a játékosoknak és az egész csapatnak ez a balhé amit generáltak. Főleg Neymarnak, akinek a beilleszkedéssel kellene "megküzdeni", ami úgy nézett ki jó irányba haladt, erre folyamatosan ő van célkeresztben, apucit börtönnel fenyegetik stb.
Azt, hogy Tata mennyire kap szabad kezet még nem tudjuk, mert elég későn érkezett a csapathoz, nem nagyon ismerte még itt a dolgokat.
Az igazolásokkal kapcsolatban pedig annyit, hogy a kapus és kh-kérdést felismerték, minden jel erre mutat. A Ter Stegen bizniszt már szinte teljes mértékben lezsírozták, és elég sok követ megmozgattak, hogy nyáron érkezzen valaki, de nem volt rá lóvé. Télen pedig kit hozzunk? Senki nem fog jönni. Annak pedig örülök, hogy nem hoztunk 10-20 millióért valami tehetséget vagy középszintű védőt, mert azzal nem lettünk volna sokkal beljebb és ki tudja, hogy akkor a szezon végén tudnánk/akarnánk-e újat hozni.
Én 90 százalékig biztos vagyok benne, hogy nyáron érkezni fog valaki, már csak abból is kiindulva, hogy Puyol személyében eggyel kevesebben lesznek.
Hummels nem akart jönni, TS drága volt és nem nagyon törte magát, hogy ott hagyja a PSG-t, végül a Luis-ügy is megfeneklett. Ha jól emlékszem Kompany volt még tervben, de egyrészt őt úgysem engedné a City, ha mégis horribilis áron és ő sem igazán az a klasszis akire szükségünk lenne, tipikusan köztes megoldás. Vertonghen bár nem merült fel, de a Bale-saga miatt lehetetlen lett volna.
Amellett a Neymar ügy volt a prioritás. Most nem kell semmi ilyennel foglalkozni.
Pedrot miért kellene eladni? Még ha vissza is hozzuk Deulofeut közel sem biztos, hogy beváltja a hozzá fűzött reményeket, sőt. Akkor pedig lenne egy kezdő hármasunk + egy töltelék. Így nekimenni egy 50-60 meccses szezonnak még egy ilyen idióta vezetés sem fog.
Nagyon eltértem a témától, bocsi, de a lényeg az lett volna, hogy ha egy normális kh-t hozunk az hiába csak egy ember, az egész alakzatot felhúzhatja és az ilyen kapitális hibák elkerülhetőek lehetnek mint amit a baszkok ellen elkövettünk.